Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Podzielę się dobrą nowiną
Moja mama po wizycie u onkologa szczęśliwa, nie ma przerzutów do kości
Życie jest piękne.
Mam nadzieję że mój tato jutro też dobre wieści usłyszy....mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Iwonka będę trzymać kciuki z całych sił
i za mnie jeszcze jutro trzymajcie
niech Dębski potwierdzi, ze mogę rodzić naturalnie
edit. a swoją drogą to ostatnio mam taki przesyt wizyt u lekarzy, normalnie czuję jakbym codziennie u jakiegoś byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 15:55
mimka84, iwonka1077, Eweliśka, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
MIMKA no ja wiem ze glowka jest w dol na pewno bo wlasnie jakby sie obrocila to bym to czula
ale martwi mnie to ze nie czuje Jej juz przy spojeniu lonowym.. i ze mam takiego flaka od pepka w dol, wole upewnic sie ze tak ma byc i wszystko jest okej
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Mimka - super wieści!
Iwonka - trzymam kciuki za dobre wyniki Taty, musi być dobrze!
Rudzia - oby jutrzejsza wizyta Cię uspokoiłatrzymam kciuki
Lali - jak tam córa? współczuję przygody z nocy, no i nei fajnie że się utrzymujeoby szybko przeszło.
Ida - szczerze nie pamiętam ile u mnie takie krwawienie trwało, ale chyba było mało upierdliwe, skoro nie pamiętam
Shimmer - trzymam jutro kciukasy! będzie dobrze
mf - też chce takie ekspresowe przesyłkichociaż ja wczoraj zamówiłam książki jakoś popołudniu a dziś rano były do odbioru więc nie jest źle
Asica - moja mała ma kość udową bardzooo długą, ale to pewnie po mężu, on takie ma długaśne udko i w ogóle nogi jakby nie proporcjonalne do reszty
30t4d - 65mm /// 33t4d - 73 mm /// 36t4d - 79 mm
ja bym się tym szczególnie nie przejmowała, spokojnieshimmer_lip, Rudzia, mimka84, Lali, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
...
A wy dziewczyny cudowne macie brzuszki juz niedlugo wszystkie bedziecie mialy swoje skarby przy sobie:) jak ogladam teraz swoje zdjecia az ciezko mi uwierzyc ze jeszcze w piatek robilam sobie mala sesje heh a wieczorem juz sie zaczelo. Piekny mialam brzuszek mieszkal w nim nasz cud
Pozdrawiam:) a teraz jest z nami. Uwielbiam jak na mnie patrzy , jak tz sie nim zajmuje mowi do niego ahhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:36
shimmer_lip, mimka84, Krysti, Lali, iwonka1077, Justinka, lena90, hwesta, Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Aguś86, Gosha, maggie86, mantissa, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Asica czemu leżeć 6tygodni??ja pisałam ze połóg czyli krwawienie tyle ju mnie trwało a chodzisz po cc już na drugi dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 16:19
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamuśki!
Od kilku dni nadrabiam po łebkach i jedyne co zapamiętałam to że będziecie gazować teściowe:D pliss dajcie znać gdzie i kiedy to dowiozę swoją
Poza tym serdecznie gratuluje wszystkim nowym mamusiom jeśli kogos wczesniej pominełam, gratuluje nowych tygodni i dobrych wieści z wizyt:D
Do mnie wreszcie dojechało łóżeczko, miałaś racje Shimmer doczekałam się, ale oprócz tego żer jest w jednym miejscu obite to chyba było świeżo malowane i śmierdzi:( tak więc strojenie będzie jak wywietrzymy. Poza tym przez tydz lamentowałam z prasowaniem a tymczasem uprasowałam wszystko w 2 dni:DRobotka1, Justinka, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86, maggie86, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość
-
MIMKa super wieści w tą piękną pogodę odnośnie mamci:) cieszę się razem z wami:D
mój tato też wczoraj usłyszał dobre wieści na temat swoich węzłów chłonnych i cieszymy się wszyscy:)
JAGA nie pamiętam ile czekałam ale nie długo, jakoś w piątek zamówiłam a chyba w poniedziałek naklejka już była:)
widzę że nie tylko ja owocowo się ostatnio odżywiam:)
wczoraj winogrono, banan i pół kilo truskawek w sałatce:D a dzisiaj ananas świeży z jogurcikiem naturalnym:D i bananek:) no i soczek z marchewki:)
po zakupach zadowoleni jesteśmy:) byliśmy w ogrodniczym, mam kilka bratków już w ogrodzie:) dwa drzewka i ciuchy:D
młodej dwie bluzki i dla syna szwagierki na roczek uroczy komplecik udało mi się dopasowaćkoszula w kotwice jeansowa z podwijanym rękawem:D i niebieskie ciemne krótkie spodenki:) stwierdziłam że nie będę inwestować w zabawki bo ma ich mnóstwo i na pewno jeszcze więcej dostanie:) a ubrania to mój konik jeśli chodzi o prezenty;) lubię kupować
mimka84, Eweliśka, iwonka1077, Justinka, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość