Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliska super ta komoda i koszyczki.
Justinka dzieki, Pola juz chyba lepiej. Wypila smecte, zjadla troszke rosolu i nie wymiotuje od 13.45 wiec jest nadzieja, ze juz bedzie ok.
Iwonka niestety nie zobacze tych lezaczkow, bo jestem "na telefonie" i nie moge skopiowac linkow.KasiaKwiatek, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A dZiekuje, w miare dobrze. Na tabsach na nadciśnienie i paracetamolu, inaczej cieżko by było
Nikt dzisiaj nie urodził..?!
Jak hormony wariują... Wyrosły mi 4 grube czarne włosy Na brodzie, fuuuujhormony chyba sie unormuja po pologu troche a do konca po karmieniu piersia
no dzis nikt nie urodzil ale blizniakowa ewelinka sie nie odzywa????? amy tez nie..... to moze cos będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:47
Gosha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja mam termin za 8 dni a tu doopa.. nic sie nie dzieje! Buu.. coraz bardziej jestem pewna ze dojdzie do wywolania 17 kwietnia.. ehh ja nie chce tak dlugoooo czekac!
tylko, że ja mam się zgłosić 9.04
Mnie nic nie boli, nawet całą ciążę ze śluzem nie mam kłopotu, nie mówiąc o czopie
a szyjka twarda u Ciebie ? -
NY ja nic nie wiem na temat mojej szyjki wagi dziecka itd u mnie nie ma jak w PL
i to jest wkurzajace
ja mam od jakiegos czasu wiecej sluzu i czasem jakies maleee bole jak na @ ale to tyle.. niestety
no i kawalek czopu wypadl ale bardzo maly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:58
-
Rudzia wrote:NY ja nic nie wiem na temat mojej szyjki wagi dziecka itd u mnie nie ma jak w PL
i to jest wkurzajace
ja mam od jakiegos czasu wiecej sluzu i czasem jakies maleee bole jak na @ ale to tyle.. niestety
no i kawalek czopu wypadl ale bardzo maly
nic, 3mam kciuki za Ciebie, ale jak Ty masz urodzić to ja też chcę nie pozniej niz Ty
normalnie nie wierze, że już tak niewiele, a tak sie dłuzy...
ps. czesto poród zaczyna się niespodziewanym odejsciem wód, tak więc ja dziś kończę domniemywać, czy ten syfek na nosie to zmiana hormonalna zwiastująca poród, albo zmiana nastroju, albo kłucie czy ciągnięcie w pachwinach bo można zwariowaćRudzia lubi tę wiadomość
-
Iwonka - też jestem na etapie wyboru leżaczka - rodzice się zaoferowali że kupią, tylko żeby wybrać
- ja skłaniam się ku ostatniemu - kaczuszka... albo wersja słonik
Chodzi o to że na pewno musi być do 18 kg, łatwo się składać oraz fajnie jakby miał jakąś muzyczkęwidziałam wiele, czytałam, oglądałam
Ja wiele wyniosłam z doświadczenia, bo my np często leżaczek braliśmy do dziadków i poprzedni pożyczony doprowadzał nas do szału, bo się nie składał i mnóstwo miejsca w aucie nam zajmowałtak, więc teraz jestem mądrzejsza i musi się składać!
Kolejna sprawa waga.. mój syn 9kg miał na 5 miesięcy! więc na długo by mu taki leżaczek nie posłużył, dlatego musi być do 18kg... po za tym fajnie że można taki później wykorzystać jako krzesełko... zanim kupiłam takie specjalne do jedzeniabył karmiony w leżaczku i fajnie się to sprawdzało
-
Iwonka ja mam najbardziej podobny do tego pierwszego tylko jest fisher price ale identycznie się zmienia z leżaczka w fotelik dla starszaka. Zara zobaczę czy sa w necie zdjęcia
O taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a53bd3b9107e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a49f093a1750.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 18:18
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Aleee wiecie co
dostalam wlasnie laktator Medela Mini Electric, Overall taki cienszy dla Malej i taka poduche gdybym chciala zeby spala ze mna
ale sie ciesze
chcialam kupic laktator reczny a dostalam elektryczny
Aguś86, shimmer_lip, lysinka, KasiaKwiatek, Lali, iwonka1077, Justinka, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Poducha taka
tylko ja mam jasno brazowanie robilam zdj wiec wrzucam z neta
Anka1501, Militta110816, lysinka, maggie86, Aguś86, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, Justinka, mantissa, weronika86, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Rudzia fajna ta poducha
Noo.. mi polozna mowila o niej ze dobrze jedt ja miec jak sie chce zwby dziecko spalo z rodzicami zeby nie przygniesc dzidzi np. Czy nawet w lozeczku mozna polozyc i dzidzia sie bezpieczniej czuje, nie planowalam jej bo troche jednak kosztuje ale ze dostalam to sie bardzo ciesze bo na pewno sie przyda