Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W niedzielę jak byłam na IP to nastraszyli mnie, że Tosia jest malutka i że mój gin mam to sprawdzić. Dzisiaj na wizycie wyszło, że wszystko jest ok
Tosia waży ok. 2600
Najgorsze jest to, że mój gin uparł się na mój drugi termin, który wychodzi od usg połówkowego, czyli 21.04. (wszyscy pozostali uznają 14.09) i uważa, że luteinę powinnam brać do 9.04, czyli do następnej wizyty i dopiero wtedy dostanę skierowanie na cc (mała siedzi na dupce). Przy czym jakby coś się rozkręciło mam się nie przejmować, bo i tak zrobią mi cc.
Mimka super wiadomości
Iwonka trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki taty:)
Eweliśka komoda i koszyczki bardzo fajne
Rudzia prezenty superRudzia, iwonka1077, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry a raczej dobry wieczor
co to za obijanie się ja się pytam, caly dzień i zaledwie kilka stron? co to ma być mamuśki?
Ja po całej przespanej nocy, przespałam pol dnia, do tego stopnia ze nie slyszalam dzwonka do drzwi jak kurier przyszedł, dopiero dźwięk telefonu jak zadzwonnil gdzie ew zostawić paczke skoro mnie nie ma, mnie obudzil ale to chyba zostało mi z dyżurów, ze dźwięk telefon stawia mnie na rowne nogi. A teraz leze dalej i mysle kiedy by się wykapac i przenieść do lozeczka.
Gratu;uje nowych tygodni, udanych wizyt.
Iwonka trzymam kciuki za tate.
Mimka ciesze się, ze odetchnelaś z ulgą.
Wiecej nie pamiatam...iwonka1077, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia nadal w 3-paku
Leży sobie w szpitalu. Szyjka skróciła się do 1cm i przepuszcza opuszek palca. Mieli podać sterydy na płucka dla chłopców, ale póki co nie padła żadna decyzja więc czeka sobie dalej
Powiedziała, że jak jej się humorek poprawi to wieczorkiem wpadnie na forumKrysti, Bambi85, Rudzia, lysinka, iwonka1077, NY, KasiaKwiatek, maggie86, Justinka, mantissa, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Fasia wszystkie mamy spadek formy taki czas chyba,ja właśnie odpoczywam po prasowaniu, poza tym to dziś tylko spacerek na podwórku przy domu zaliczyłam i mama uszyla dla córci spodniczke i komin cienki jeszcze i dla mnie wyjdzie kiecka ale to po porodzie jak schudne z brzucha hehe
Lali lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:dzień dobry a raczej dobry wieczor
co to za obijanie się ja się pytam, caly dzień i zaledwie kilka stron? co to ma być mamuśki?
taka cudowna pogoda w większości zniechęca do siedzenia przed kompem
no i hormony, podminowanie, przemęczenie robią też swoje
Albo to cisza przed burzą
jutro jak się sypną porody jeden za drugim to może przybyć ze 100 stron
A ja zrobiłam właśnie kopiec kreta i musze czekać 2h aż się schłodziBambi85 lubi tę wiadomość
-
NY nie pisz o jedzeniu ja na wszystko mam dzis ochote ale nie daje rady zjesc cofka mi sie robi ale nie wymiotuje na razie ale musze chyba wstrzymac z jedzeniem juz dzisiaj.....
doczytalam bosiu ważyło 3500 twoje dziecie????? to ile do urodzenia jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:40
-
nick nieaktualny