Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia na pewno zrobi Ci się lepiej po pizzy
ale zapewne to, że każda z nas podejrzewam, ma podobne dolegliwości, to już pewnie żadne pocieszenie
przynajmniej ja mam wszystkie z opisanych odczuć z wyjątkiem dziąseł i przeziębienia. Ale to już koncówka
-
iwonka1077 wrote:
doczytalam bosiu ważyło 3500 twoje dziecie????? to ile do urodzenia jeszcze
Tak takno łudzę się, że gin pomylił się o 0,5kg w górę
ale patrząc na brzuch - wątpię
gdyby ode mnie zależało ile do urodzenia - to parę godzin
ale termin za 8 dni... jest szansa ze bede mieć najcięższe dziecię na wątku
[są jakieś nagrody?
)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
NY wrote:Tak tak
no łudzę się, że gin pomylił się o 0,5kg w górę
ale patrząc na brzuch - wątpię
gdyby ode mnie zależało ile do urodzenia - to parę godzin
ale termin za 8 dni... jest szansa ze bede mieć najcięższe dziecię na wątku
[są jakieś nagrody?
)
-
Ja już po wizycie. Szyjka, jak to powiedziała ginka, wybitnie skrócona, miękka, rozwarcie na 1 centymetr. Oddzieliła mi jakiś biegun pęcherza płodowego czy coś takiego i powiedziała, że to może przyspieszyć poród. W zasadzie jak tylko zaczęła tam majstrować to rozbolał mnie brzuch, ciekawe co z tego wyniknie
łożysko mam już stare, także pewnie to już niedługo. A Zosia znowu ma czkawkę
iwonka1077, Fasia, MartaAlvi, lysinka, NY, Bambi85, Justinka, shimmer_lip, Rudzia, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek, Murraya, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia, lena90, MartaAlvi, Lali, lysinka, Bambi85, Justinka, shimmer_lip, Aguś86, Rudzia, mantissa, weronika86, Anka1501, maggie86, KasiaKwiatek, Murraya, mf, Agusiek89, Ulka84, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia no okreslenie, ze na zywca nie jest ladne ale nie znalazlam innego, wybacz
moze daja jakies znieczulenie miejscowe jak przy szyciu krocza?
Pola wlasnie przez sen zwymiotowala wieczorna dawke smecty, dalam jej ibum bo czuje ze jest ciepla. Oby tego syropu nie zwymiotowala -
Ida wrote:Dziewczyny, bo ja już zgłupiałam - jak to jest - mam mieć i pediatrę i lekarza rodzinnego? Czy lekarz rodzinny może być też "zamiennikiem" pediatry?
Mamy mieć pierwszą wizytę do 28 dnia życia i teraz już sama nie wiem jak to jest...
Lali jak to wirusowka to zee 2 -3 dni ja moze trzymać, ale tak jak piszesz najwazniejsze zeby sie nie odwodnila. Moze jakis Orsalit kup, zeby elektrolity uzupelnic, dla dzieci sa smakowe rozne.
Ida, Aguś86, Lali, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Iwonka - nie wiem czy ten sam link podawałaś, ale ja znalazłam tutaj najtaniej, w tym przesyłka jest
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-kaczuszka-do-18kg-kurier-i5002514190.html