Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Od wczoraj zaczelam męczyć męża
caaly tydz mam zamiar byc aktywna na koniec ciąży taka mam ochote jak nigdy
a przy okazji moze sie cos ruszy jakies skurcze
)
Fasia, lysinka, iwonka1077, MartaAlvi, Gosha, Bambi85, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ja mam ta kaczuche i tak jak pisze Klaudia wszystko fajne w niej jak ustawie bujanie to nawet sie buja nie wiem jak bedzie to wygladac kiedy poloze tam mojego klocuszka
czy to bujanie bedzie szlo z taka lekkoscia jak teraz. Planuje jeszcze kupic z fisher price to z tym lwem to sie wydaje ze posluzy dluzej
-
Ida wrote:A co do leżaczków, to ja osobiście chyba bym wolała, jakby to nie była huśtawka, a właśnie bardziej leżaczek. Bezpieczniej bym się czuła.
-
Militta110816 wrote:Ja mam ta kaczuche i tak jak pisze Klaudia wszystko fajne w niej jak ustawie bujanie to nawet sie buja nie wiem jak bedzie to wygladac kiedy poloze tam mojego klocuszka
czy to bujanie bedzie szlo z taka lekkoscia jak teraz. Planuje jeszcze kupic z fisher price to z tym lwem to sie wydaje ze posluzy dluzej
-
Czyli wychodzi na to ze z BS Bujaczki bardziej sie spelniaja jako lezaczki bo jak juz w nich dziecko sie polozy to ciężej buja i slabo tak mi sie wlasnie wydawalo i Klaudia potwierdzila moje przypuszczenia. Ja bym wziela z fisher price. Ja z BS dostalam ten bujaczek wiec nie wybrzydzalam juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 21:07
-
Aguś86 wrote:Widzę ze mamy kolejnego po Sylwi ginekologa na forum
jja swoja szyjke znam na pamiec
mierzenie szyjki i sluzu przez 3 lata dzien w dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 21:08
Militta110816, Aguś86, Bambi85, Murraya, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Ja nie wiem, bo nie mam doświadczenia
Ale na logikę - coś co stoi na ziemi jest stabilniejsze, niż to, co się huśta w powietrzu
-
Ida wrote:Ja nie wiem, bo nie mam doświadczenia
Ale na logikę - coś co stoi na ziemi jest stabilniejsze, niż to, co się huśta w powietrzu
mintam stanilnie, nie narzekam hehe czasmi moze i wisi w powietrzu ale i stoi jak trzeba hahahahh
Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość