Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Iwonka - nie wiem czy ten sam link podawałaś, ale ja znalazłam tutaj najtaniej, w tym przesyłka jest
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-kaczuszka-do-18kg-kurier-i5002514190.html -
Bambi85 wrote:W konkursie na najciezsze bobo tez mam chyba szanse, bo w 36tc Leon wazyl 3260, ciekawa jestem ile wyjdzie w piatek. Jeszcze troche i zaczne doceniac jego polozenie miednicowe
.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:justinka tez chcialam wlasnie jakies rozkladany i do 18 kg moze i ten kaczuszka kupie poszukam jakiejs dobrej aukcji wieczorem jak lobuziara pójdzie spac
albo jutro
Justinka lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mi sie wydaje ze te bole u mnie to albo szyja sie skraca albo rozwarcie..sprawdzilam sama, szyjki nie czuje, jakos dziwnie szeroko w srodku i wydaje mi sie ze przepuszcza luzno palec..ale juz nie grzebie
Bambi85, Lali, Gosha, weronika86, hwesta, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Ja mam tę kaczuchę - przyjemna muzyczka, wibracje, fajna podkładka (kaczuszka). Jedyny wg mnie minus to słabe bujanie...
-
FASIA ze dwa razy na dobe mozesz brac, ja czasem nawet 3 razy dziennie zlecalam jak 2x nie pomagalo, ale spokojnie, zobaczysz moze po 1x Cie ruszy, jutro tez bym wziela 1x, a jak nie bedzie efektu to pojutrze 2x
Ja mam wrazenie ze wszystkie te lezaczki bujaczki maja slabe bujanie, ze typowo do bujania to trzebaby hustawke kupic ale one tylko do 9 kg w wiekszosci, jak nie wszystkie, bo tylko tak pobieznie patrzylamFasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:FASIA ze dwa razy na dobe mozesz brac, ja czasem nawet 3 razy dziennie zlecalam jak 2x nie pomagalo, ale spokojnie, zobaczysz moze po 1x Cie ruszy, jutro tez bym wziela 1x, a jak nie bedzie efektu to pojutrze 2x
Ja mam wrazenie ze wszystkie te lezaczki bujaczki maja slabe bujanie, ze typowo do bujania to trzebaby hustawke kupic ale one tylko do 9 kg w wiekszosci, jak nie wszystkie, bo tylko tak pobieznie patrzylamBambi85 lubi tę wiadomość
-
Moja w 37tyg i 4 dni 3400,3500kg
ja tez 2 razy sobie sprawdzalam paluchem co tam i jak tam ale nic sie nie dowiedzialam
wszystko grube i spuchniete tam
iwonka1077, Bambi85, hwesta, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość