Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
robotka to ladnie
ze ja juz ci sie snie to przez braki seksu! hwesta i mf trzymam kciuki za postepy..u mnie tez skurcze od rana , mocne ale niergularne no i biegunka juz ze 3 razy...moze cos sie z tegi wykluje ...bambi a jesli brzuch caly czas twardy jam kamien, nie mieknie to tez skurcze?
-
nick nieaktualny
-
WERKA moga byc to skurcze, moga a nie musza, z reszta jak kiedys Ci twardnial brzuch to w ktg wyszly Ci takie konkretne nie ? dobrze pamietam? moze zno to samo i moze cos sie rozkreca
KLUSKA, daja nawet w 37tc czasem, bo nawet ostatnio gadalam o tym z moim ginem. A dalej nic nie wiesz? jak daja sterydy to moze biora pod uwage rozwiazanie ciazy na dniach. Zlap tam kogos i dopytaj, maja obowiazek udzielic Ci informacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:11
kluska lubi tę wiadomość
-
na mojego by nie podzialalo bo menda ogolnie malo je...wczoraj go zaatakowalam to masakra..no nie da rady czuje sie jakbym zmuszala a mi to nie odpowiadaKasiaKwiatek wrote:Hwesta po schodach podygaj jak mąż nie będzie chciał. Albo zaszantażuj, że obiadu nie dostanie jak nie spełni swej powinności

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nie nie..czulam wtedy skurze ale lzejsze niz teraz..teraz tak co pol godzinki, nieregularne..ale juz drugi dzien mam brzuch jam kamien az ciazy jak chodze a mi malo przeszkadza bo uwielbiam byc w ciazyBambi85 wrote:WERKA moga byc to skurcze, moga a nie musza, z reszta jak kiedys Ci twardnial brzuch to w ktg wyszly Ci takie konkretne nie ? dobrze pamietam? moze zno to samo i moze cos sie rozkreca
KLUSKA, daja nawet w 37tc czasem, bo nawet ostatnio gadalam o tym z moim ginem. A dalej nic nie wiesz? jak daja sterydy to moze biora pod uwage rozwiazanie ciazy na dniach. Zlap tam kogos i dopytaj, maja obowiazek udzielic Ci informacji.
edit..gorszej stylistyki to nie moglam zapkdac hehe ale nie chce mi sie piprawiacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:14
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka u mnie to samo... W niedzielę ciąża donoszona ale jak wspominam o wieczornym bara bara to moj K prawie mdlejeweronika86 wrote:na mojego by nie podzialalo bo menda ogolnie malo je...wczoraj go zaatakowalam to masakra..no nie da rady czuje sie jakbym zmuszala a mi to nie odpowiada

czarno to widzę
pozostają mi schody, mycie podłóg, długie spacery, no i te wszystkie specyfiki...ananas, herbatka z liści malin i wiesiołek...
a propos gdzie to się kupuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:44
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
tak czuje malutka, wizyte mam jutro o 11.15...dzwonilam do niej 3 razy przez cala ciaze ani razu nie odebrala, niemoddzwonila..zostawialam wiadomosci i smsy...zlozylam na nia zazalenie anonimowe. ale po rozwiazaniu napisze imienne..ona mi nic nie powie, jak zwykle piwie ze to micnijesze bh, nic nie sorawdzi nigdzie nie zagladnie, wiec bardziej musze dzialac intuicyjnie. z piatkiem moglas pimylic bo od kliku tygodni kracze ze urodze 27ego marca hahaha pierwszy dzien pierwszej kwadry ksiezyca..ja sienurodzilam w taki dzien i stasia rowniezBambi85 wrote:a do poloznej kiedy idziesz? w piatek? czy znowu cos pomieszalam. Moze zadzwon do niej. Wiesz ja na ciazy sie za bardzo nie znam. A ruchy malej normalnie czujesz?
wole tebdate niz pelnie bo wmpelnie zawsze czuje sie zle
-
nick nieaktualny