Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
robotka to ladnie
ze ja juz ci sie snie to przez braki seksu! hwesta i mf trzymam kciuki za postepy..u mnie tez skurcze od rana , mocne ale niergularne no i biegunka juz ze 3 razy...moze cos sie z tegi wykluje ...bambi a jesli brzuch caly czas twardy jam kamien, nie mieknie to tez skurcze?
-
nick nieaktualny
-
WERKA moga byc to skurcze, moga a nie musza, z reszta jak kiedys Ci twardnial brzuch to w ktg wyszly Ci takie konkretne nie ? dobrze pamietam? moze zno to samo i moze cos sie rozkreca
KLUSKA, daja nawet w 37tc czasem, bo nawet ostatnio gadalam o tym z moim ginem. A dalej nic nie wiesz? jak daja sterydy to moze biora pod uwage rozwiazanie ciazy na dniach. Zlap tam kogos i dopytaj, maja obowiazek udzielic Ci informacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:11
kluska lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Hwesta po schodach podygaj jak mąż nie będzie chciał. Albo zaszantażuj, że obiadu nie dostanie jak nie spełni swej powinności
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:WERKA moga byc to skurcze, moga a nie musza, z reszta jak kiedys Ci twardnial brzuch to w ktg wyszly Ci takie konkretne nie ? dobrze pamietam? moze zno to samo i moze cos sie rozkreca
KLUSKA, daja nawet w 37tc czasem, bo nawet ostatnio gadalam o tym z moim ginem. A dalej nic nie wiesz? jak daja sterydy to moze biora pod uwage rozwiazanie ciazy na dniach. Zlap tam kogos i dopytaj, maja obowiazek udzielic Ci informacji.
edit..gorszej stylistyki to nie moglam zapkdac hehe ale nie chce mi sie piprawiacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 14:14
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:na mojego by nie podzialalo bo menda ogolnie malo je...wczoraj go zaatakowalam to masakra..no nie da rady czuje sie jakbym zmuszala a mi to nie odpowiada
czarno to widzę
pozostają mi schody, mycie podłóg, długie spacery, no i te wszystkie specyfiki...ananas, herbatka z liści malin i wiesiołek...
a propos gdzie to się kupuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:44
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:a do poloznej kiedy idziesz? w piatek? czy znowu cos pomieszalam. Moze zadzwon do niej. Wiesz ja na ciazy sie za bardzo nie znam. A ruchy malej normalnie czujesz?
wole tebdate niz pelnie bo wmpelnie zawsze czuje sie zle
-
nick nieaktualny