Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pan kucharz kaczke starannie
Piekl jak należy w brytfannie
Lecz zdebial obiad podając
Bo z kaczki zrobił się zając
W dodatku cały w buraczkach
Taka to była dziwaczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 13:17
KasiaKwiatek, mf, Aguś86, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzyjka przepuszcza palec, mała za spojenien łonowym głowa jest, szyjka 2 cm na usg rozwarta na 0,8 cm wiec maaaalo ale wg lekarza sie rozkręci dzis :p
KasiaKwiatek, lena90, iwonka1077, Jaga, Aguś86, MartaAlvi, lysinka, Ulka84, Bambi85, maggie86, weronika86, kluska, Eweliśka, Militta110816, Justinka, Agusiek89, Lali, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Ostatnio nie sprawdzala mi glowica, wiec nie wiem, bylo tam wszystko rozpulchnione i od tyg nie biore luteiny, nospy i magnezu... znowu mam bol plecow i tak na wysokosci nerki boli?
Mnie bolało raczej w okolicy krzyża a nie wyżej ale każdy inaczej to odczuwa.
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Ania że co? Czekamy u której z kwietniówek z przepowiadanego chłopca będzie dziewczynka albo odwrotnie?
Czy to a propos Hwesty i jej kaczki...no i Amy
Hahaha mój syn właśnie przerabia piosenki z Akademi Pana Kleksa i tak skojarzylo mi się, że Hwesta po kaczce w buraczkach miała rodzic ale pewnie dociagnie do Wielkanocy - i będzie zając
KasiaKwiatek, mf, MartaAlvi, Bambi85, maggie86, hwesta, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Wlasnie martwimnie ze to tak wysoko i z prawej strony... pomyslalam o wyrostku, ale to chyba nie to miejsce
Mf to mogą być porodowe, każda kobieta inaczej odczuwa, organizm szaleje i oszukuje. Leż i czekaj spokojnie. Jeśli poród to się rozkręci i bez wątpliwości stwierdzisz, że czas jechać. Nie stresuj się, napij się herbatki, coś zjedz. Spokojnie -
Ida wrote:3 tydzień, 6 tydzień, 3 miesiąc i 6 miesiąc - to ponoć typowe skoki rozwojowe. Tak czytałam, nie wiem ile w tym prawdy.
Hmm, wlasnie to sprawdzilam i wszedzie jest napisane, ze pierwszy skok jest w 5 tygodniu a u nas jeszcze później, bo: "Ponieważ te skoki są związane z rozwojem mózgu, to dzieci urodzone wcześniej przechodzą je nieco później, a maluchy, które przyszły na świat po terminie, trochę wcześniej, bo przecież ich mózg rozwijał się już w życiu płodowym" -
Mf Ja jak mam bóle miesiączkowe to boli mnie na wysokości krzyża i nerek. I tak też czułam bóle porodowe. Jeśli nasilają się i masz bóle podbrzusza to warto wziąć prysznic położyć się i sprawdzic czy się wyciszą.
Hwesta no to czekam na wiadomość , że urodziłaś -
Hwesta no to pozostaje czekać
Ja juz tydzien temu miałam poniżej 2 cm z przepuszczającym opuszkiem i nic
Ale ja skurczy większych póki co nie odczuwam, więc kto wie
Muszę zrobić obiad i się uszykować na to ktg, bo mąż przyjedzie, zjemy i jedziemy. Ładna pogoda to może sobie pochodzimy trochę w centrum z małą, bo od jutra ma padać -
nick nieaktualnyMantissa ale to się nie stresuj, jakby nie chciał jeść to jest się co niepokoić. A to, że ciągnie częściej...nadrabia dzielnie i rośnie
Ja obie córki karmiłam na żądanie i nie rozkminiałam czy za często czy za rzadko
Ja wiem, że Julek wcześniaczek jak Franek, ale wydaje mi się, że silne chłopaki już i na prawdę pięknie funkcjonują jak każde inne dziecko. Najlepszą wskazówką wskazówką będzie przyrost wagi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 13:32
Anka1501, weronika86, Ida, Agusiek89, mantissa lubią tę wiadomość