Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:58
KasiaKwiatek, malinka1984, Ewelcia, maggie86, lysinka, Krysti, Justinka, Agusiek89, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ja mam szwy rozpuszczalne i nikt mi ich nie sciagnie. Pierwsze dni mocno bolały, ciężko mi było wstać. Pozniej przeszło, po kilku dniach znowu zaczęły ciągnąć, podobno dlatego, ze opuchlizna zeszła. Ale przeszło. Jak wychodziłam ze szpitala to lekarz ns badaniu powiedział ze już się praktycznie zroslo i za tydzien powinny pękać. Niestety jeszcze nie popekaly i jestem ciekawa cży one mi wyleza ze środka cży wrosna w skórę. Jakby mocno przeszkadzały to mogę sama rozciac, poprosić polozna albo iść do lekarza pierwszego kontaktu nawet.
Hwesta a ty pękłas cży cię cieli? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:58
Eweliśka, Aguś86, KasiaKwiatek, natt, mf, Ewelcia, MartaAlvi, maggie86, lysinka, Krysti, Justinka, Bambi85, mantissa, Agusiek89, weronika86, Angela89, Gosha, kluska, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ale to zostajesz jednak w szpitalu?
Mantissa Ty to w ogóle szczypiorek jesteś więc musisz jeść żeby byllz czego produkować
I macie rację ruch najważniejszy, nie pisałam bo to wiadomo, po to spacerówkę planuję do biegania po, a od czerwca już mam podpisany karnet open na fitness i siłkę
Edit no i weź tu człowieku staraj się nadążyćledwo o skurczach i ktg napisałaś a 5 minut minut później, że w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 19:13
mantissa lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Czyli że masz skurcze czy jesteś w domu? Albo jedno i drugie?
Fasia pisz że tu po ludzku bo tu budyniowatość rządzi:PAguś86, Anka1501, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość