Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a kasia i na takiej chacie jak dostajemy to nie bede was musiala pakowac do namiotow
cirsze sie wlasnie tez z tego powodu
nie moge sie doczekac
maz mowi ze nie zabieramy zadnych smieci, mebli tylko rzeczy kuchenne, komoy telewizory, playa...i zwierzaki i dzieci haha reszta bedziemy pomalu nowe kompletowac, lepaze zebg bylo na lata
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie o takiej diecie myślę, mięsko zdrowe na parze i warzywa-to akurat lubię, pić dużo wody, ale to i tak samo wyjdzie bo karmiąc strasznie strasznie chce się pić
odstawiam słodycze i ograniczam owoce.
Ja mam dodatkowy bat nad sobą...we wrześniu ślub i nie pójdę przecież z grubO dupOweronika86, Aguś86, Eweliśka, maggie86, Fasia, Bambi85, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja jeszcze nie spałam ,mała spi a mnie rwie krocze bo chyba mocno poszyta jestem
Poproś o tabletkę przeciwbolową co nie zaszkodzi malejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:30
-
maz mowi ze jak brzuszek olaski bedzie to woli moja grubO dupe hehehe on wogole ma dziwne zboczenia
i tak sie juz boje ze go zgniote jak robaka :-)hehehehe ale nie ma tego zlego..jak oizdne w leb to tylko raz hehehe
Anka1501, maggie86, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Musze jutro gina poprosić, żeby sprawdził czy mi wody jednak nie ciekna... Jakoś dziwnie mokro mam cały czas
-
Ola super! Gratuluję dłuuuuiego malucha!!!
Angela ciesze się że napisałaś o tym TinyLove bo ja mam takie dwaNo właśnie ta opcja składania jest do dupy, tzn złożysz ale musisz mieć śrubokręt
A Martysia na prawdę cudowna :* Do wyściskania
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje ze nie urodzilam. Rano powtorka z rozrywki z tym, ze byly od 7 do 11 co 5 min. Teraz od 16.30 co 15 potem co 4 i zas zniknely. Z tego wszystkiego po obiadku umylam 2 okna i lipa. Ocipiec mozna z tymi przepowiadaczami.
Gratuluje kolejnym mamusiomzamelduje sie jeszcze wieczorkiem a teraz kolacyjka i kapiel
Robotka1, Aguś86, KasiaKwiatek, Ewelcia, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Szacun Ida. Zapobiegawczo bym na takiej diecie nie wytrwala. Chyba, ze będzie trzeba. Na razie chyba nie trzeba. Jem mnostwo owoców, głównie jabłek, bo mnie potwornie ciągnie do nich. I nabiału mnóstwo, zupy mleczne, bo się w szpitalu przyzwyczilam, twarozki, placuszki.
A te jabłka to u kogo gazy powodują? U dziecka? A to zle? Polozna mówiła ze to dobrze jak sa gazy i kupki. To znaczy ze jelitka pracują.
Ja przytylam 9 a straciłam 4. Za dużo jem.ale chcę mieć dużo mleka a musi się z czegoś produkowac.
Krysti, maggie86, Ida, Aguś86, lysinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość