Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola gratulacje...u mnie bylo tak jak u ani, szyla mnie polozna, bez znieczulenia..nie czulam kompletnie nic, ani rozciecia ani szycia, zero
dzieki bogu! u mnie nadal boli ale pomalu sie przyzwyczajam...szkoda ze nie wiem czy te bole wigole cos skracana, rozwieraja czy sie po prostu mecze niepotrzebnie
-
nick nieaktualnyIda fajnie, że zeszło na pewno było to prostsze ze względu na to, że to woda. Inne zapasy będzie nam trudniej zgubić także nawet w nie ma co porównywać. Co do diety to tak na prawdę można jeść wszystko, te diety szpitalne trochę przeżytek ale na pewno nie zaszkodzą. W każdym razie dieta eliminacyjna owszem ale bardziej ze względu na dziecko uczulone na coś a przecież to stwierdzić można jak się zetknie z czymś.
Ja dietę taką jak Ty zastosuję ale z czysto egoistycznych pobudek...na odchudzanie. Dużo warzyw, mięso na parze, bez owoców na początku bo to cukier. Dużo wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:12
maggie86, mantissa, Ida, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo położna to inne rady widzę, mnie powiedziała by jeść normalnie tylko patrzeć na małego,nie jeść tego co u nas wzdęcia powoduje czyli u mnie cebula i wszystko z jęczmienia, wiadomo że i bez karmienia powinno się jadać zdrowo co staram się od lat robić, nie jadam fast foodów itp.,nie smażę jak już to na oleju kokosowym, jak coś zauważę u małego to wtedy mam eliminować, odnośnie owoców to mówiła że nie powodują gazów jak są prawidłowo spożywane czyli minimum pół h przed innym posiłkiem, nigdy po ani na noc,bez owoców dnia sobie nie wyobrażam,słodyczy nie jem bo nie ciągnie mnie ale owoców sobie nie odmawiam bo to witaminy w czystej postaci, póki co nic złego nie zauważyłam, żadnego kwękania w trakcie i po karmieniu, kupki regularne i jednakowe więc na razie nic nie zmieniam ale rozumiem że u wcześniaków trzeba bardziej uważać więc szacun za wytrwałość
Są tacy co podczas karmienia jedzą tylko czerstwe pieczywo i słaba herbate i nic poza tym.KasiaKwiatek, weronika86, Aguś86, mantissa, Angela89, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj R mnie rozwalił poszedł do sklepu i kupił Ignasiowi do wózka taką bajere
haha ma gust pierwsza zabawka od tatuśia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b26e2072f39.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be854dc301cf.jpg bedzie to wisiało jak bedzie większy Ignaś narazie mu głowy nie bede zawracać tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:31
maggie86, weronika86, Aguś86, Robotka1, Lali, Justinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja tez bo wogole nie puchne
ja stanislawa katmilam krotko..3,4tyg..juz o tym pisalam..nie stosowalam zadnejndiety, maly nie mial problemow. pytalam sie siostry bo jest bardziej w temacie i tez nie stosowala diety tylko jadla duzo jablek i pila duzo wody...w sumie nadal to robi bo maly ma 6m a ona nadal karmi i szacun jej za to
z wczesniakami na pewno trzeba sie obhodzic inaczej...ja troszke polacze..tak planuje..wyklucze smazone tak jak ida ale warzywa i owoce bede jesc wszystkie i obserwowac maluszka
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny