Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
IDA już wróciłaś do wagi sprzed ciąży No to super i miło słyszeć ze u ciebie ok.
Tak straszą tym CC u nas ale w sumie z twojej i opinii paru innych dziewczyn nie jest tak złe...najważniejsze ze szybko wracasz do zdrowia i śmigasz...
Angela tez nie mogłam pominąc tego drugiego zdjęcia z języczkiem na wierzchu -mała modelka ci rośnie:))Angela89, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam
Amy babooo nie rodzę
Szyjka zmiękczona, lekko skrócona ale trzyma, nic nam nie zapowiada porodu w ciągu kilku dni
GBS pobrany...luuuuz, tak straszyłyście a to sekundy nie trwało
W poniedziałek idę do wampirowni oddać siki i krew.
Olunia gratulacje Wojtusia!!! I jaki piękny start małego ssakaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:01
mantissa, Amy_, Aguś86, Justinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
jestem
Po ktg zero skurczow ale brzuch mam juz sporo opuszczony ledwo chodze...
Hwesta GRATULACJE dzielna kobieto
Lali z tata dalej nie wiadomo, wysylaja go do specjalistycznych poradni w innym miescie takze jeszcze nic nie wiemy...
ide nadrabiac was... -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Ola gratulacje i jaki dlugi 59 cm????
Angela super fotki mina na drugim the bestmartynka ma fajny zadarty nosek pewnie jeszcze sie jej zmieni
Pewnie się zmieni bo nie ma po kim mieć takiego noska, ja taki miałam jak byłam mała później się zmieniłiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, Wy mi gratulujecie, że w tydzień po porodzie miałam wagę sprzed ciąży, a ja nie chwaląc się dziś stanęłam na wadze i mam już -3 kg
A wszystko to zasługa super diety matki karmiącej
ciekawe jak teraz u u mnie to bedzie wygladac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:27
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny, Wy mi gratulujecie, że w tydzień po porodzie miałam wagę sprzed ciąży, a ja nie chwaląc się dziś stanęłam na wadze i mam już -3 kg
Gosha lubi tę wiadomość
-
Hwesta i Ola gratulacje, super że bobaski są już z wami,
Ida przypomnij tą twoją cudowną dietę
Gratuluję wszystkim rozpoczetych kolejnych tygodni, donoszonych ciąż, super dzielnych mamuś karmiących i ich maluszków
Dziewczyny a jak to jest z tym planowanym cieciem rozumiem że lekarz wystawi mi skierowanie ze wskazaniem cc, ale jadę w ciemno tak? mogą mnie nie przyjąc jak nie będzie miejsc? czy to sie w jakiś sposób uzgadnia. W poniedziałek zapytam lekarza ale podpytam was jeszcze jak to jest? -
nick nieaktualnyIda wrote:To prawda. Ja w ciąży do 6 miesiąca nic nie tyłam, na samym początku nawet schudłam 3 kg. Później nabierałam, ale to była głównie woda. A w efekcie przytyłam 14 kg! Wszystko pod sam koniec.
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, Wy mi gratulujecie, że w tydzień po porodzie miałam wagę sprzed ciąży, a ja nie chwaląc się dziś stanęłam na wadze i mam już -3 kg
A napisz coś o tej super diecie więcej, co i kiedy jesz?
Mi to tak łatwo nie pójdzie bo przytulam mój ponad 2o kgtakże dupę będę musiała bardziej spinać
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A napisz coś o tej super diecie więcej, co i kiedy jesz?
Mi to tak łatwo nie pójdzie bo przytulam mój ponad 2o kgtakże dupę będę musiała bardziej spinać
Lwica, Angela89 lubią tę wiadomość