Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Ola gratuluje!! Dlugasny syn
Przy takich dlugich dzieciach to wszystko w rozm 56 od razu do pudel?
Amy tak naprawdę rozmiar, rozmiarowi nie równy. Martyna ma 48 cm a mam 2 śpiochy w rozmiarze 44 i są na nią dobreIle ja muszę czekać do 56
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Ola - super! GRATULUJĘ! A jaki synek długi!
Czekamy na fotkę
W tym szpitalu co rodziłam, nie ma reguły kto zszywa... mnie akurat położna, a lekarz patrzył jej na ręceale moim zdaniem super to zrobiła, nic nie czułam, nic później nie przeszkadzało i bardzo szybko się zagoiło... w tym szpitalu co teraz rodzę nie mam pojęcia jakie panują zasady w tej kwestii... jakoś bardziej myślę o porodzie niż o późniejszym zszywaniu
A ja wzięłam prysznic bo znowu krzyżowe się nasiliły, po za tym pomału szykuje się na wizytę i co.. wychodząc z wanny walnęłam z całych sił kolanem o kant uchwytu od szafki i mam dziurę! boshe jak się krew lałaa jak cholernie bolało, myślałam że wody mi odejdą z tego wszystkiego
mam nadzieję, że do zszycia się to nie nadaje, bo nie mam do tego głowy
a krzyżowe nie odpuszczają
A ja się boję etapamiznaczy najpierw się boję wenflonu, jak już go będę miała za sobą to pewnie będę myślała o badaniu szyjki pierwszym, jak to bedzie za mną to pewnie się będę bała jakiegoś następnego kroku
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I drugie gratulacje dziś. Dobra robota, Ola!
Kuzwa, mnie szyli ze znieczuleniem a bolało jak bez. Aż podskakiwalam na fotelu i lekarz mowil, ze krzywo zszyje. Jaka tam adrenalina, nawet trzymanie dziecka nic nie dało. Bolało jak diabli.
Ida, już waga sprzed porodu? Ta dieta ci służy.za to ja uniknelam rozstepow.
Ola89, KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się pochwalę zakupem
I jak się sprawdza w zastosowaniu
Leżaczek super - spokojnie mogę go polecić. Jeden minus nie składa się
Charakterek to ja mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:11
Militta110816, shimmer_lip, Gosha, mantissa, Bambi85, Rudzia, Justinka, Aguś86, natt, Robotka1, Fasia, Amy_, Krysti, Anka1501, mf, Eweliśka, Lali, maggie86, KasiaKwiatek, iwonka1077, Ida, Klaudia90, weronika86, MartaAlvi, Agusiek89, Ewelcia, lysinka, Jaga, kluska, Nadzieja84, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
OLA, HWESTA gratuluje mamuśki!!! Jeszcze chyba JUSTYSKA miała mieć dzisiaj CC?
Ja zanotowałam 3 rozstępy, a wszystkie przestrzegałem zeby smarować sie po porodzie... A sama zapomniałam. Wyszły w tym tyg. MANTISSA mi jeszcze 6 kg brakuje do powrotu do wagi sprzed ciazy, ale po 9 dniach -12kg i tak uważam ze jest ok.
No i dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam kilka brzuszków...nie polecam, zdecydowanie za szybko sie za to wzielam
Pokażcie brzuszki poporodowe!!!
A u mnie... UWAGA UWAGA odpadł pępuszek synkowiAngela89, Bambi85, Rudzia, Aguś86, Fasia, Amy_, Eweliśka, Lali, maggie86, KasiaKwiatek, mantissa, iwonka1077, Ida, MartaAlvi, lysinka, Murraya, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:OLA, HWESTA gratuluje mamuśki!!! Jeszcze chyba JUSTYSKA miała mieć dzisiaj CC?
Ja zanotowałam 3 rozstępy, a wszystkie przestrzegałem zeby smarować sie po porodzie... A sama zapomniałam. Wyszły w tym tyg. MANTISSA mi jeszcze 6 kg brakuje do powrotu do wagi sprzed ciazy, ale po 9 dniach -12kg i tak uważam ze jest ok.
No i dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam kilka brzuszków...nie polecam, zdecydowanie za szybko sie za to wzielam
Pokażcie brzuszki poporodowe!!!
A u mnie... UWAGA UWAGA odpadł pępuszek synkowi
Nie szalej mamuśka !
Mi zostały 2 kg do wagi do powrotu do wagi sprzed ciąży ale spokojnie teraz szybciej pewnie zgubie jak mała jest przy mnie.
Fotkę brzuszka po porodzie już wrzucałamGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Angela to tiny love 3w 1? wlasnie tez sie do niego przymierzam, tylko ten brak skladania wlasnie...
Gdybym nie miała dla niego miejsca pewnie też bym szukała takiego aby go złożyć ale miejsce jest więc mogłam sobie na niego pozwolić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:13