Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesteśmy juz po dwóch karmieniach teraz spimy przytuleni
natt, Ida, Justinka, Eweliśka, Krysti, Anka1501, Nadzieja84, Aguś86, Rudzia, Lali, Angela89, mantissa, maggie86, KasiaKwiatek, Lwica, Ulka84, Fasia, Bambi85, NY, Agusiek89, weronika86, Ewelcia, MartaAlvi, lysinka, kluska, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Ola gratuluje!! Dlugasny syn
Przy takich dlugich dzieciach to wszystko w rozm 56 od razu do pudel?
Jest ubrany w 56 a i tak się topi w tych ubraniachJustinka, Amy_, Aguś86, mf, maggie86, KasiaKwiatek, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola - super! GRATULUJĘ! A jaki synek długi!
Czekamy na fotkę
W tym szpitalu co rodziłam, nie ma reguły kto zszywa... mnie akurat położna, a lekarz patrzył jej na ręceale moim zdaniem super to zrobiła, nic nie czułam, nic później nie przeszkadzało i bardzo szybko się zagoiło... w tym szpitalu co teraz rodzę nie mam pojęcia jakie panują zasady w tej kwestii... jakoś bardziej myślę o porodzie niż o późniejszym zszywaniu
A ja wzięłam prysznic bo znowu krzyżowe się nasiliły, po za tym pomału szykuje się na wizytę i co.. wychodząc z wanny walnęłam z całych sił kolanem o kant uchwytu od szafki i mam dziurę! boshe jak się krew lałaa jak cholernie bolało, myślałam że wody mi odejdą z tego wszystkiego
mam nadzieję, że do zszycia się to nie nadaje, bo nie mam do tego głowy
a krzyżowe nie odpuszczają
-
Krysti wrote:Olcia i jak maly je z cyca bez problemu
On od razu szukał cyca juz u męża na rekachpotem za jakieś 30 mi go dali i jadł z 15 min teraz drugi raz tez długo i sasnal wiec chyba się najadl
Justinka, Amy_, Krysti, Eweliśka, maggie86, Lwica, KasiaKwiatek, NY, Agusiek89, MartaAlvi, lysinka, kluska, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny