Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis wyciekla uwaga JEDNA KROPELKA SIARY Z PRAWEGO CYCKA. HAHAHAHAHAH
nie wiem czy smiac sie czy plakacshimmer_lip, Aguś86, KasiaKwiatek, mantissa, Bambi85, iwonka1077, weronika86, MartaAlvi, Ewelcia, Fasia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:fuuuuuuuj!!!!
Nie. Brzydze sie mlekiem kaszkami grysikami i wszystkimi innymi mlecznymi gownami
EE tam dobre mleko, ja jak małej podgrzewam to kapnę sobie na rękę i próbuje ustami i nie jest złe. Mąż mówił że jest słodkieAmy_ lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Robotka kupilam mydelka marsylskie
ja też mam:) podzieliłam na 4 bo było duże i jedną częścią już sama się myję
Amy haha ale że tak sama Ci wyciekła czy przycisnęłaś??Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
Jupi mam do odebrania nici i igły, oraz albumy na zdjęcia dla dzieciaków, no i jeszcze powinny być zdjęcia! więc nie mogą mi się skurcze rozkręcić
zresztą mówię że chce rodzić w sobotę
jutro absolutnie nie.. a dziś lepiej żeby też nie bo jestem wykończona i bo rozwalonym kolanie mam dość atrakcji
-
Ola89 wrote:Wojtus juz jest juz z nami, waży 3.3 , 59 cm długi, jest wspaniały, zdjęcie dodam później
My po usg dopplerowskim-przepływy prawidłowe,Kacperek ma się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:28
Amy_, natt, Aguś86, maggie86, Rudzia, Eweliśka, Angela89, mantissa, Bambi85, iwonka1077, MartaAlvi, lysinka, Fasia, Ola89, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.