Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis wyciekla uwaga JEDNA KROPELKA SIARY Z PRAWEGO CYCKA. HAHAHAHAHAH
nie wiem czy smiac sie czy plakac
shimmer_lip, Aguś86, nick nieaktualny, mantissa, Bambi85, iwonka1077, weronika86, MartaAlvi, Ewelcia, Fasia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:fuuuuuuuj!!!!
Nie. Brzydze sie mlekiem kaszkami grysikami i wszystkimi innymi mlecznymi gownami
EE tam dobre mleko, ja jak małej podgrzewam to kapnę sobie na rękę i próbuje ustami i nie jest złe. Mąż mówił że jest słodkie
Amy_ lubi tę wiadomość
-
to fajnie:)Krysti wrote:Robotka kupilam mydelka marsylskie

ja też mam:) podzieliłam na 4 bo było duże i jedną częścią już sama się myję
Amy haha ale że tak sama Ci wyciekła czy przycisnęłaś??
Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jupi mam do odebrania nici i igły, oraz albumy na zdjęcia dla dzieciaków, no i jeszcze powinny być zdjęcia! więc nie mogą mi się skurcze rozkręcić
zresztą mówię że chce rodzić w sobotę
jutro absolutnie nie.. a dziś lepiej żeby też nie bo jestem wykończona i bo rozwalonym kolanie mam dość atrakcji
-
ogromne gratulacje Olu.Ola89 wrote:Wojtus juz jest juz z nami, waży 3.3 , 59 cm długi, jest wspaniały, zdjęcie dodam później
My po usg dopplerowskim-przepływy prawidłowe,Kacperek ma się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:28
Amy_, nick nieaktualny, Aguś86, nick nieaktualny, Rudzia, Eweliśka, nick nieaktualny, mantissa, Bambi85, iwonka1077, MartaAlvi, lysinka, Fasia, Ola89, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.

gratulacje długiego Wojtka:D