Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Mary fajnie, ze sie odezwalas. Moze bedziesz w miare mozliwosci zagladac czesciej, jak sie wyzalisz to my Cie pocieszymy :* wszystko sie ulozy :* Maz ma urlop czy sama jestes z synkiem?
Gratuluje rozpoczetych tygodni;) Werka ja nie moge otworzyc tej strony z domem, bo jestem na telefoniepozniej moze zobacze bo ciekawa jestem jak wyglada:)
Justineska zaciskam kciuki, za chwile bedziesz miec rozowego bobaska:)
Sylvia super, ze juz w domu. Gabi steskniona?? Jak zareagowala?? Jestem strasznie ciekawa byla jej reakcja
Murraya, Malinka i inne dziewczyny na wylocie, oby Wam sie juz zaczely akcje szybkie i bezbolesne
U nas dzis juz lepiej z Polą, goraczki od wczoraj brak, wymiotow nie ma wiec jest ok
mamy 12 dni do terminu!!!! jedynie nie chce rodzic w pelnie...1,2 dni przed pelnia czuje sie mega silna, gotowa na wszystko..w pelnie i dzien po tylko bym spala..co miesiacbto samo wiec mam nadzieje ze omine te 2 dni szerokim lukiem:-)Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Mary fajnie, ze sie odezwalas. Moze bedziesz w miare mozliwosci zagladac czesciej, jak sie wyzalisz to my Cie pocieszymy :* wszystko sie ulozy :* Maz ma urlop czy sama jestes z synkiem?
Gratuluje rozpoczetych tygodni;) Werka ja nie moge otworzyc tej strony z domem, bo jestem na telefoniepozniej moze zobacze bo ciekawa jestem jak wyglada:)
Justineska zaciskam kciuki, za chwile bedziesz miec rozowego bobaska:)
Sylvia super, ze juz w domu. Gabi steskniona?? Jak zareagowala?? Jestem strasznie ciekawa byla jej reakcja
Murraya, Malinka i inne dziewczyny na wylocie, oby Wam sie juz zaczely akcje szybkie i bezbolesne
U nas dzis juz lepiej z Polą, goraczki od wczoraj brak, wymiotow nie ma wiec jest ok
lysinka, maggie86, Eweliśka, weronika86, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, mf, mantissa lubią tę wiadomość
-
Murraya to komoda Ikea malm kolor dąb bejcowany na biało 4szuflady mam już jedną i chciałam dokompletowac jak chcesz linka ze sprzedającym to później bo na telefon jestem,Lali fajnie że Pola ma się lepiej,
Sylvia kolejna Slicznotka z włosami
Wercia fajny domek i można sobie fajnie urządzić
sylvia007, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny.
A wogóle to powiem wam, że jestem bardzo zawiedziona, że Olek Amy jeszcze w brzuchua Ania to z tym rozwarciem to planujesz do maja chodzić ???
Anka1501, KasiaKwiatek, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Moja corka bedzie chyba na prawde jedyna lysa dziewczynka
hehe poki co same czarnulki z niezlymi fryzurkami sie rodza
ja bylam pewna ze moj lysol bedzie bo u mnie zawsze lysiaki sa, bo wszyscy blond wlosy..a jak sie hrodzil to normalna malpka :-)hehe ale co to za roznica? wiekszosci makuszkow do 3m i fak sie te wloski wycierajai sa lyse jak kolano
sylvia007, Rudzia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie da się dopasować. Bo ona wogole dzisiaj nie przyjdzie bo nagle sobie przypomniała, że koniecznie musi jechać do Gdańska w tym czasie. A poinformowala mnie jak juz była w drodze. Ja bym mogła pójść nawet na inna godzinę ale lekarz jest tylko od 13 do 15 a nie ma opcji żebym tam wogole dotarła w tym czasie.
wkurwilam się totalnie bo nie mogę na nią liczyć, tylko jak kasę chce wcześniej dostać to przylatuje zanim zdążę telefon odłożyć. I hoy jakbym zaczęła teraz rodzic to musze czekać do 16 aż moja przyjaciółka z pracy dojedzie. Fuck
-
Witam się w oficjalnie zakończonym 37 tyg
suwak mam wg USG bo tego terminu się trzymamy a raczej urodzimy wcześniej ale dziś wg papierologi rozpoczynamy 38 tydz
Olusia ma zielone światło na wychodzenie ale do niedzieli tylko za dnia
a w następnym tygodniu popołudniami i nocą
Śliczna córunia Sylwia! Niech zdrowo rośnie !Eweliśka, sylvia007, maggie86, lysinka, Murraya, weronika86, natt, malinka1984, KasiaKwiatek, iwonka1077, Aguś86, Fasia, MartaAlvi lubią tę wiadomość