Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurwa kaleka jestem jedna pierdolona noc a ja na noge nie moge stanąc sinieje mi stopa przy skurczu nogi kurwa placz byl nieziemski trzymalo po 3 min magnez pije .Ignas uciska mi z prawej strony tak ze oddechu zlapac nie idzie oco kaman kurwa . Wkurwilam się i na Ip jade niech tobaczą bo jal rodzic bede niedaj boze skurcz nogi zlapie to ja ich rozniose ,moj mi madowal noge czul normalnie napiecie miesni az sie wystraszyl stopa mi siniala az:/
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no 3300 wagi i 54 cm
arsenka gratuluje jeszcze tutaj! rudzia dzieki za info
Justyneska trzymam kciuki od wczoraj bo myślałam że wczoraj masz cc.
Sylwia Ninka cudna i te piękne duże oczęta ahh:)
Weronika ładny domek, ma potencjał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:06
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:fajowoooooo
to tylko gratulować i urządzać!
Zresztą jak patrze na swoje mieszkanie (zagospodarowane poddasze, osobna klatka schodowa, 2 pokoje, kuchnia, lazienka, garderoba i jebitny nie potrzebnie korytarz) i ile włożyliśmy w nie kasy-to aż mnie w jelitach ściska, bo efekt mimo wszystko dalej średni.
Nie wiem jak to będzie jak dom wybudujemy.
Na stan surowy zamknięty jakoś wyciułamy-ale na wykończenie to na pewno kredyt.
chciałabym jeszcze za życia pomieszkaća tam nie ma zadnych w tym miastecku, sami anglicy i kilka polskich rodzin , bede czuc sie orzede wzystkim bezpiecznie..na tej gownianej chacie z grzybem i odpadajaca tapeta placimy 580 miesiecznie az mi sie plakac chce! a tam za takinwypas wyjdzie nam 380f juz z oplata za wode..a tu razem z woda wychodzi nam 610! to 230f roznicy!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Werka ale czad, znów będziesz Sarusi urządzała pokoik:D
najpierw nasz i stasia
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co inne gdyby to byly porodowe a to stopy bol straszny jeszcze w zyciu takich nigdy nie mialam ,dzieki dziewczyny za wsparcie dobrze ze jestescie . Milego Dnia na Ip jak mi cos powiedzą napisze jak co przebiega.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:13
-
Krysti wrote:Kurwa kaleka jestem jedna pierdolona noc a ja na noge nie moge stanąc sinieje mi stopa przy skurczu nogi kurwa placz byl nieziemski trzymalo po 3 min magnez pije .Ignas uciska mi z prawej strony tak ze oddechu zlapac nie idzie oco kaman kurwa . Wkurwilam się i na Ip jade niech tobaczą bo jal rodzic bede niedaj boze skurcz nogi zlapie to ja ich rozniose ,moj mi madowal noge czul normalnie napiecie miesni az sie wystraszyl stopa mi siniala az:/
maggie86, Krysti, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Murraya to jest starsza kobieta na emeryturze, bez zobowiązań i wogole. Pieniędzy pozyczone ma w cholerę u nas ale odpracowac to już się jej nie chce. Kurna co za człowiek.
Wydawałoby się, że skoro to starsza kobieta to będzie odpowiedzialna i nie zostawi Cię w sytuacji bez wyjścia zwłaszcza teraz kiedy poród w zasadzie może Cię zaskoczyć w każdej chwili ale jak widać po raz kolejny w życiu czasem od nastolatka można się spodziewać więcej wyrozumiałości i odpowiedzialności niż od kogoś kto już w życiu trochę przeszedł.Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:qrwa to jej w ogóle nie rozumiem! Egoistka z niej!
Zresztą taki negatywny pasożyt, powinna się starać a nie jeszcze Cię tak urządzać!
Juz jej nieraz chcieliśmy podziękować bo nie można na nią liczyć. Ale się wtedy płaczem zanosi i mówi, że my dla niej jak dzieci...
W doope, człowiek nie ma na kogo liczyć. Jeszcze teraz mój na policji jest.
Sorry, że Wam smece ale mam dość. -
nick nieaktualny