Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Witam się!
Justineska trzymam kciuki!
Kluska, Polarisa gratki nowych tygodni.
Hwesta polewaj tantum rosa- mi to bardzo pomagało. Będzie juz tylko lepiej!
Werka fajna chatka
Mf ja ostatnio mialam 13, 4 i w sumie od poczatku ciąży nie zeszło poniżej 13, a norma wg mojego labo to 12-16. Także chyba szczesciary z nas
A ja Wam się przyznam, że noc fatalna za mną. Napierdzielają mnie biodra, pachwiny i spojenie jak nigdy w tej ciąży (a tak samo jak w poprzedniej przed porodem...). Myślałam już nawet w pewnym momencie że Szymek swoim drążeniem głową przebije wodyNo cóż pozostaje mi czekać, ale to kolejny krok po czopie ku porodowi... Nawet nie wiem czy będę dziś w stanie zrobić połowę zaplanowanych rzeczy.
Ok pozalilam się i starczy
Milego dnia -
Ja mam problem z dzidzia od wczoraj rusza się jak szalona, nie wiem czy się cieszyć czy martwić bo jeszcze nigdy tak aktywna nie była...w poniedziałek wizyta nie wiem czy czekać....
Po drugie pisałam Wam jakis czas temu że dziadek mi zmarł, od tamtej pory non stop mi się śni, niby nie jestem przesądna i za bardzo nie wierze w takie rzeczy ale nikomu oprócz mnie się nie śni i się zastanawiam juz sama czy mam sie bać? -
Hej dziewczyny! Wróciłam do życia czyt. że szpitala. W sumie spędziłam tam 9 dni i nawet nie myślę o tym czy uda mi się was nadrobić. Ale pd teraz to już chyba na bieżąco będę
skoczę teraz na 1 stronę i zobaczę ile nam dzieciaczków przybyło podczas mojej nieobecności, a później pochwalę się wam w końcu moją Ninką
Anka1501, lysinka, Eweliśka, Rudzia, mantissa, Ewelcia, mf, weronika86, Murraya, maggie86, Agusiek89, Angela89, KasiaKwiatek, Amy_, Aguś86, Militta110816, liwi, lena90, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka jeśli cokolwiek Cie martwi to jedz na IP, ważne żebyś była spokojna.
A te sny... no cóż. Moja mama zmarła w lipcu 2013 i wciąż mi się śni. Sny są na tyle realne, że budzę się i czasem zajmuje mi godzinę żeby sobie przypomnieć ze przecież ona nie żyje... To samo mam z babcią, która zmarła jak miałam 11 lat i byłam ostatnią osobą która z nią rozmawiała. Tak to już jest, że chyba w snach przywolujemy te bliskie nam osoby po prostu z tęsknotyEweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witamy się
U mnie kolejny poranek z bólem głowy
W ogóle to śnił mi się dzisiaj koszmar, atakowały mnie wampiry, nie wiem skąd się to wzięło, bo nic takiego nie oglądałam. Czekam teraz na info od męża , kiedy wychodzi ze szpitala, mam nadzieję, że to dzisiaj.
Gratki kolejnych tygodni, tych 40 i wcześniejszych oraz donoszenia
Justineska powodzenia, już niedługo będziesz mamusią
Powodzenia na wizytach i ktg
Kluska, mam nadzieję, że szybko ustalą, co i jak skoro synek powinien się pojawić na świecie w ciągu 4 dni.
Weronika domek superna pewno fajnie się urządzicie
-
Dzień dobry!
Po pierwsze, Justineska, trzymam kciuki za cc bez komplikacji i szybkie dojście do siebie.
Angela, serdecznie współczuję kolki, taki ryk na który nic nie można poradzić to coś strasznego.
No i Zgubiłam wątek, co ja miałam pisać? Zapomniałam.
Gratuluję nowych tygodni i życzę miłego dnia.dziś u mnie odwiedziny, więc raczej nie będę zagladac. Poproszę o streszczenie wieczorem.
-
Dzien dobry!
Dziewczyny Arsenka urodzila!nie ma Jej u Nas na liscie chyba ale pamietam ze sie u Nas udzielala troche
mf, weronika86, lysinka, mantissa, Lali, Ewelcia, Murraya, Eweliśka, maggie86, Agusiek89, MartaAlvi, Angela89, malinka1984, KasiaKwiatek, Amy_, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzien dobry!
Dziewczyny Arsenka urodzila!nie ma Jej u Nas na liscie chyba ale pamietam ze sie u Nas udzielala troche
-
nick nieaktualnyCześć!
Justineska powodzenia!
Eweliska odnośnie zmarłych to moja babcia zawsze mówi że nie należy się ich bać tylko za nich pomodlić. Gdy przychodzą do nas w śnie to ich dusza potrzebuje modlitwy. Nie jestem jakoś super wierząca ale faktycznie mi to pomogło jak śnił mi się wujek przez kilka dni.
Ja miałam zamiar dziś rodzić.ale po kilku porannych w chooooy bolesnych skurczach zmieniłam zdanie.
Eweliśka, weronika86, mantissa, lysinka, Agusiek89, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mary fajnie, ze sie odezwalas. Moze bedziesz w miare mozliwosci zagladac czesciej, jak sie wyzalisz to my Cie pocieszymy :* wszystko sie ulozy :* Maz ma urlop czy sama jestes z synkiem?
Gratuluje rozpoczetych tygodni;) Werka ja nie moge otworzyc tej strony z domem, bo jestem na telefoniepozniej moze zobacze bo ciekawa jestem jak wyglada:)
Justineska zaciskam kciuki, za chwile bedziesz miec rozowego bobaska:)
Sylvia super, ze juz w domu. Gabi steskniona?? Jak zareagowala?? Jestem strasznie ciekawa byla jej reakcja
Murraya, Malinka i inne dziewczyny na wylocie, oby Wam sie juz zaczely akcje szybkie i bezbolesne
U nas dzis juz lepiej z Polą, goraczki od wczoraj brak, wymiotow nie ma wiec jest oklysinka, iwonka1077, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
gosiunia, Rudzia, Murraya, Eweliśka, lysinka, weronika86, natt, iwonka1077, Krysti, Anka1501, maggie86, Agusiek89, Ewelcia, MartaAlvi, Angela89, malinka1984, KasiaKwiatek, Amy_, Aguś86, Ulka84, Justinka, Lali, Militta110816, Fasia, Bambi85, Jaga, Klaudia90, mf, lena90, Nadzieja84, haneczka, mantissa, kluska lubią tę wiadomość