Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis cesarka
jestem w gotowa i przebrana , po lewatywie i czekam w szpitalnej koszuli na wejście na sale
W obliczu wyzwania
Trzymać kciuki !!!!!lena90, Anka1501, NY, KasiaKwiatek, Nadzieja84, iwonka1077, Murraya, CzaryMary, liwi, Jaga, Ewelcia, Aguś86, weronika86, Agusiek89, Amy_, Ola89, mf, Eweliśka, lysinka, Fasia, Rudzia, mantissa, Lali, natt, maggie86, Krysti, MartaAlvi, Angela89, malinka1984, Justinka, Ulka84, Militta110816, Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
kluska no to nuz niedlugo..beda wywolywac czy cc?
lena niestety to dzieciaczki decyduja kiedy wyjsc..ja od ool roku przeoowiadam ze bedzie to 27my marca..i co jest 27my i dupa!
tak wogole to sie witam!iwonka1077, lena90, Anka1501, mf lubią tę wiadomość
-
Justineska wrote:Dzis cesarka
jestem w gotowa i przebrana , po lewatywie i czekam w szpitalnej koszuli na wejście na sale
W obliczu wyzwania
Trzymać kciuki !!!!! -
Fasia wrote:Nadzieja, a Ty jak sie dzis czujesz?
U mnie od zdjecia szwu Julek jest niezwykle spokojny. Rusza sie ale delikatniej, slabiej, z mniejsza częstotliwością
Nie chciałam marudzić ale po wczorajszych badaniach na IP strasznie jestem obolała jakby dziecko jeszcze bardziej napierało. Miałam problem iść do toalety w nocy... boli mnie przy każdym ruchu i to porządnie. Jak ja dam radę urodzić
Fasia u mnie mała dosyć aktywna nie zauważyłam różnicy związanej ze zdjęciem krążka.
Dziewczyny udanych wizyt, ktg, usg i gratki golejnych dni i tygodni.
Justineska powodzenia!
Mam wrażenie, że wczoraj rozpakowane mamusie miały burzę hormonów a to normalne zobaczcie nawet zwierzęta stają się po urodzeniu potomstwa bardziej czujne, agresywne i obronne w stosunku do swoich dzieci:)
Hwesta może ten ból związany ze szwami minie niedługo a karmić się też szybko nauczysz.
Kluska niech wyciągają dzieciaczka jak naszybciej jeśli ta lekarka tak sugeruje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 07:54
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:kluska no to nuz niedlugo..beda wywolywac czy cc?
lena niestety to dzieciaczki decyduja kiedy wyjsc..ja od ool roku przeoowiadam ze bedzie to 27my marca..i co jest 27my i dupa!
tak wogole to sie witam!
Co to w ogóle ma być. Z drugiej strony wysłaliby mnie na oddział porodowy i mieli z głowy. A tak to leżę bez sensu skoro wiadomo co jest nie tak. Wrrrrr ... -
nick nieaktualny
-
Hej. Witam się po drugim już karmieniu dziś.
Oczywiście już mam schiza ze mała się nie najada i też mam doła.
I jeszcze musze obciąć mikroskopijne paznokcie. ja nie wiem jak ja to zrobie,
Nie pamiętam czy gratulowałam hweście, jak nie to gratuluje.
Trzymam kciuki za dzisiejsze porody bo widze ze conajmniej jeden będzie. -
UWAGA CHWALE SIE!!!!!!!!!!
znalazla dom do sprzedania na tej samej ulicy i taki sam jak nasz...na razie nie mam swoich zdjec a to jest dom z boku naszego wystawiony na sprzedaz...sa zdjecia wiec mniej wiecej pokazuje jak jest zbudowany w srodku, tylko nasz nie jest pomalowany no i nie ma rzeczy w srodku jeszcze ale chcialam pokazac mniej wiecej
http://www.zoopla.co.uk/for-sale/details/35967792?search_identifier=784454f5211068fde49c3dc75b736b0b#FqTgOc8og2RRGWyg.97
alez jestem podekscytowana a ile kasy pojdzie....ale zawsze to swoje nieAguś86, Anka1501, lena90, Amy_, Eweliśka, Fasia, mf, maggie86, Agusiek89, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
Werka dom jest ekstra! Ma potencjał
Możecie sobie naprawdę niezłe gniazdko uwić
Ja mam dzisiaj depresji cesarskiej ciąg dalszy. Myślałam, że mi przejdzie przez noc ale trzyma mnie nadalJeszcze się muszę teraz ciągnąć do szpitala na drugi koniec miasta oddać ten GBS do badania w dodatku nie wiem gdzie w tym szpitalu to jest bo w jakimś innym budynku a tych budynków miliony ehhh w ciąży wszystko może stać się problemem, co? potem do pracy dać zwolnienie a ja już ledwo chodzę!
Idę sobie nie będę wam marudzić
weronika86 lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Hej. Witam się po drugim już karmieniu dziś.
Oczywiście już mam schiza ze mała się nie najada i też mam doła.
I jeszcze musze obciąć mikroskopijne paznokcie. ja nie wiem jak ja to zrobie,
Nie pamiętam czy gratulowałam hweście, jak nie to gratuluje.
Trzymam kciuki za dzisiejsze porody bo widze ze conajmniej jeden będzie.
ja tez sie balam tych paznokietkowmaz delikatnie obgryzal
-
adk_1989 wrote:Werka dom jest ekstra! Ma potencjał
Możecie sobie naprawdę niezłe gniazdko uwić
Ja mam dzisiaj depresji cesarskiej ciąg dalszy. Myślałam, że mi przejdzie przez noc ale trzyma mnie nadalJeszcze się muszę teraz ciągnąć do szpitala na drugi koniec miasta oddać ten GBS do badania w dodatku nie wiem gdzie w tym szpitalu to jest bo w jakimś innym budynku a tych budynków miliony ehhh w ciąży wszystko może stać się problemem, co? potem do pracy dać zwolnienie a ja już ledwo chodzę!
Idę sobie nie będę wam marudzić
nie smutajsie choc ja tez dzisiaj mam dola ale z porodu naturalnego..normalka wiec..obojetnie czy cc czy naturalny..dola kazdy moze zlapac...niby baaardzo chce juz rodzic ale jak jakies skurcze sie zaczynaja to jestem megasnie przerazona -
Witam się!
Justineska trzymam kciuki!
Kluska, Polarisa gratki nowych tygodni.
Hwesta polewaj tantum rosa- mi to bardzo pomagało. Będzie juz tylko lepiej!
Werka fajna chatka
Mf ja ostatnio mialam 13, 4 i w sumie od poczatku ciąży nie zeszło poniżej 13, a norma wg mojego labo to 12-16. Także chyba szczesciary z nas
A ja Wam się przyznam, że noc fatalna za mną. Napierdzielają mnie biodra, pachwiny i spojenie jak nigdy w tej ciąży (a tak samo jak w poprzedniej przed porodem...). Myślałam już nawet w pewnym momencie że Szymek swoim drążeniem głową przebije wodyNo cóż pozostaje mi czekać, ale to kolejny krok po czopie ku porodowi... Nawet nie wiem czy będę dziś w stanie zrobić połowę zaplanowanych rzeczy.
Ok pozalilam się i starczy
Milego dniamf lubi tę wiadomość