Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Można powiedzieć, że noc w miarę przespana tylko glowa strasznie napierdziela.
Hwesta pierwsze dni mogą nie być przyjemne ale szybko dojdziesz do siebiepsikaj Tantum Rosa i staraj się wierzyć krocze o ile to możliwe.
Nadzieja no niestety podejrzewalam, że tak będzie. Cierpliwości
Murraya mam nadzieje, ze szybka akcja porodowa Cie zaskoczy i doły pójdą w cholerę
Gratuluję nowych tygodniPolarisa90, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
O 12:30 mam kolejne ktg i wizytę. Trzymajcie kciuki, żebym jeszcze nie musiała się przenosić z gabinetu do sali porodowej
MF, Agusiek współczuję klucia, napierania na szyjke i meczacych skurczumam to samo juz od 4 tygodni ale jeszcze chociaż tydzien mam nadzieję wytrwać...
Fasia, KasiaKwiatek, mf, Nadzieja84, Jaga, Aguś86, Agusiek89, lysinka, Rudzia, maggie86, MartaAlvi, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hej
Na początek gratulacje dla Hwesty i Oli, zazdroszczę, że już po wszystkim i macie przy sobie Wasze dzieciaczki
Fasia, świetnie, że już jesteś w domu i że tak łatwo poszło z tym szwem, teraz tylko zostaje spokojnie czekać na maluszkami w zasadzie najbardziej z całego ciała puchną dłonie, śmieszne uczucie, też ciężko mi je zgiąć
Justinka, mam podobnie, łożysko już stare a wody w normie, współczuję sytuacji z mężem i akcji z bólami krzyżowymi, oby wszystko poszło po Twojej myśli.
Gratuluję coraz poważniej brzmiących nowych tygodni
U mnie cisza, żadnych skurczy, czasem chwilowe pobolewanie jak na okres. Mam wrażenie, że odszedł już cały czop zabarwiony na różowo, zaczynam się trochę stresować, bo ten najwcześniejszy termin za trzy dni, a bardzo chciałabym uniknąć wywoływania. Niech mnie któraś pocieszy, że da się przeżyć tą oksytocynęno nic, czekamy dalej, chyba dziś się na ostro wezmę za sprzątanie, może coś ruszy
-
Lena spokojnie
w każdej chwili może się zacząć. Termin masz za trzy dni ale nie będą Ci jeszcze wywoływać. Oxytocyna niestety nie jest super ale do przeżycia -jak wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 07:17
lena90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Hwesta gratulacje, Ola również. Mega słodki jest Twój synuś i jaki długaśny.
Ja w końcu doczekałam się wczoraj tego USG z echem serca. Serduszko wykazuje już nadmierną dojrzałość. Przewód Botalla jest jeszcze otwarty ale miejscami ma przepływy takie graniczne. Wg pani dr, która robiła USG powinni zakończyć ciążę w ciągu max 4 dni. Dziś mam mieć powtórkę echo i mam usłyszeć jakąś decyzje. Trzymajcie kciuki żeby mnie nie zlali. A i dziś mamy skończony 37 tc więc maluch może wychodzić. Wczoraj miał wagę prawie 3200.
Trzymajcie się dziewczynki. Dam znać jak coś się dowiem.Nadzieja84, KasiaKwiatek, Murraya, Jaga, Aguś86, Agusiek89, Ola89, Eweliśka, lysinka, Fasia, Lali, Rudzia, mantissa, maggie86, Krysti, MartaAlvi, Angela89, Justinka, sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
Malinka, pewnie jest tak jak piszesz i to dzidziuś sam musi dać sygnał, że chce wychodzić, a nam matkom tylko pozostaje uszanować jego wolę i czekać ... żeby tylko nie za długo
Obawiam się tylko o to łożysko. Czy jeśli ma już trzeci stopień dojrzałości to dzidzia dostaje tak jak wcześniej wszystko czego jej potrzeba? -
Dobry
Kluska no super waga jak u mojego synkajuż coś wiesz więc nie jest tragicznie hihi
Mf może do przyszłego czwartku wytrzymasz no chyba że coś bardziej się będzie działo to wcześniej się dowiesz
Ja zapomniałam napisać ze doszła ta komoda hehe i oryginalna ikeowska bałam się że mi jakąś podrobke wysla ale jest ok,się napalilam że szuflady z pomocą męża złożyłam wczoraj