Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a to roznie maggie jedne wczesniej drugie pozniej moja nie chciala zbytnio denerwowala sie zaraz, moja podnosila juz w 2 miesiacu a kladalm ja wczesniej zeby zobaczyc czy zechce podniesc
mysle ze po miesiacu mozesz próbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:44
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:I doopa
dzwonilam do przedszkola prywatnego ale powiedzieli, ze nie ma takiej możliwości a klub malucha jest tylko jeden i tam dziecko musi mieć conajmniej 4lata
-
iwonka1077 wrote:o masz w sensie bez rodzica to 4 lata???? no zebym mieszkala w twoim miescie przygarnelabym synka kochana
Tak musi mieć conajmniej 4 lata a mój ma 3,5. Dzwonilam tez do żłobka do którego chodził do 3 lat ale też odmówili bo nie mogą tak na parę godzin -
maggie86 wrote:Mam pytanie do mam już doświadczonych, kiedy dziecko jak kładziemy je na brzuszku zaczyna podnosić główkę??
maggie86, Amy_, Eweliśka, Murraya, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Iwonka u mnie to nie jest stres tylko WKURWIENIE i nie na to ze nie urodzilam tylko na te wieczne pytania. Ja pierdole ze to dopytywanie sie nikomu nie nudzi?
Koleżanka mi ostatnio mówiła że nic ja tak w całej ciąży nie wkurwiało jak wieczne pytania czy już.
Bo przecież jakby urodziła to nie bedzie trzymała tego w sekrecie tylko wszystkich zainteresowanych poinformuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:58
maggie86, Aguś86, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Mam pytanie do mam już doświadczonych, kiedy dziecko jak kładziemy je na brzuszku zaczyna podnosić główkę??
Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Koleżanka mi ostatnio mówiła że nic ja tak w całej ciąży nie wkurwiało jak wieczne pytania czy już.
Bo przecież jakby urodziła to nie bedzie trzymała tego w sekrecie tylko wszystkich zainteresowanych poinformuje..