Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja jak leżała pod lampą w szpitalu, to za każdy razem jak była na brzesku to tą główkę dźwigała, a neonatolog powiedziała, że to nic niepokojącego, taki odruch i tyle. Tak samo zawsze pełzała sobie w pozycji na brzuszkumaggie86 wrote:ooo czyli to normalne, bo już sobie zaczynałam coś wkręcać,nie zauważyłam poza tym próbowaniem podnoszenia żadnych innych niepokojących objawów ale zryty mózg matki robi swoje
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Napisalam o wszystkich ktorzy wiecznie pytaja o to czy Olek juz wylazl.iwonka1077 wrote:no mnie nie pyta nikt na szczescie, tylko kiedy termin bo brzuch mam wielki to juz sie domyslaja ze blisko terminu,
a to MY cie wkurzamy pytaniami czy rodzinka?????

okej ide stad bo sie zaraz zrobie w hoy niemila
-
malwy zabieram ze soba haha znaczy bulwy bo ich sooro jest..pokupowalismy tez krzaczki ale dieki bogu maja thlko 40cm i sa jeszcze w donicach u nas jest ogrodzenie az 2m do gory..ogrodek z przodu i z tylu. bedzie miejsce..my musiekismy miec ogrod bo mamy psyMurraya wrote:weronika- to cenowo spora różnica- a jaki komfort w zamian!
W ogóle fajnie że bezpieczniejsza dzielnica, to bardzo ważne dla dzieci!
Nie wiem czy już wcześniej pisałaś, ale masz tam kawał ogrodu? Będzie gdzie malwy zasiać?
Murraya lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:UWAGA CHWALE SIE!!!!!!!!!!
znalazla dom do sprzedania na tej samej ulicy i taki sam jak nasz...na razie nie mam swoich zdjec a to jest dom z boku naszego wystawiony na sprzedaz...sa zdjecia wiec mniej wiecej pokazuje jak jest zbudowany w srodku, tylko nasz nie jest pomalowany no i nie ma rzeczy w srodku jeszcze ale chcialam pokazac mniej wiecej
http://www.zoopla.co.uk/for-sale/details/35967792?search_identifier=784454f5211068fde49c3dc75b736b0b#FqTgOc8og2RRGWyg.97
alez jestem podekscytowana a ile kasy pojdzie....ale zawsze to swoje nie
Dom piękny Werka -ehhh zazdroszczę cena marzenie w Oxo domy najniższe za 250,00 i standard tez inny
250 to rudery do remontu
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Mam pytanie do mam już doświadczonych, kiedy dziecko jak kładziemy je na brzuszku zaczyna podnosić główkę??
Moja też podnosi, pierwszego dnia jak już była w domu zauważyłam.Byłam u położnej z mała i pokazałam jej i mówi że wszystko jest ok i że bardzo ładnie podnosi główkę
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Na mnie melisa nie dziala. Za duzo waze zeby 250ml moglo zdzialac cuda ;Piwonka1077 wrote:meliske se zaparz
złośnico

a ty widzisz pod suwakiem co jest 40 tydzien
w doopie mam co pisze na suwaczku. Moze byc 50ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:09
maggie86, malinka1984, Eweliśka, KasiaKwiatek, Fasia, lysinka, Aguś86, Ewelcia, mf, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Moja jak leżała pod lampą w szpitalu, to za każdy razem jak była na brzesku to tą główkę dźwigała, a neonatolog powiedziała, że to nic niepokojącego, taki odruch i tyle. Tak samo zawsze pełzała sobie w pozycji na brzuszku

Moja też sobie urządza poligon i się czołga po przewijaku
maggie86, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy ja dlatego nie mówiłam nikomu wokół kiedy mam termin, sama dokładnie nie wiedziałam przez tą moją zapomnianą miesiączkę,wykalkulowałam sobie 4 kwietnia a lekarz ciągle mówił że starsza ciąża o ponad tydzień, możliwe, a i tak od 7 miesiąca miałam pytania kiedy rodzisz czy to nie już??bo brzuch miałam pokaźny
Amy_, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Iwonka przepraszam. Wiedzialam ze zaraz moj jezor znow kogos urazi.
nie bierz sobie mojej pyskowki do serca po prostu czuje mega frustracje ktora sie od tygodnia kumuluje. Oczywiscie nie chce frustracja tlumaczyc swojego braku wychowania Wiec przepraszam cie jeszcze raz.
Uciekam. Moze mi przejdzie
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry, ale podespalam...
Gratki nowych tygodni.
SYLWIA Ninka słodziaczek do schrupania , sliczna
JUSTINESKA pewnie juz po , la e dolaczam do trzymajacych kciuki.
Ja dzisiaj wizytuje, ktos jeszcze ma ta przyjemnosc dzisiaj hmm:>??
Ja ide zaczac troche sie ogarniac, bo pozniej wszystko na osatnio chwile i obiad jakis ogarnnac , musimy wczezniej wyjechac zeby przebic sie przez miasto na 17.20, troche mi tam pewnie zejdzie bo oczywiscie jeszcze ktg, wiec jakos wieczorem dam znac ze zyje, takze sie nie martwicie w razie czego
sylvia007, maggie86, iwonka1077, lysinka, Aguś86, Murraya, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH