Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Juz jej nieraz chcieliśmy podziękować bo nie można na nią liczyć. Ale się wtedy płaczem zanosi i mówi, że my dla niej jak dzieci...
W doope, człowiek nie ma na kogo liczyć. Jeszcze teraz mój na policji jest.
Sorry, że Wam smece ale mam dość.
Jak to mówią, jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupę... Niestety.maggie86, Anka1501, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:e tam
ja bylam pewna ze moj lysol bedzie bo u mnie zawsze lysiaki sa, bo wszyscy blond wlosy..a jak sie hrodzil to normalna malpka :-)hehe ale co to za roznica? wiekszosci makuszkow do 3m i fak sie te wloski wycierajai sa lyse jak kolano
-
nick nieaktualnyHa ha Natt, nas mama także czasem zostawiała ze starszą Panią jak bylismy mali,babka zamiast nas pilnować szła na ploty do babeczki w sąsiednim domu a nas zamykała, jak wracała był sajgon, mąka w całym domu, woda,szyba potłuczona w drzwiach itp., mama się za głowę łapała jak wracała i potem wolała nas zabierać ze sobą lub podrzucac do tesciowej.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia Ninka to śliczna dziewczynka, gratuluję jeszcze raz
Ania wkurwiłabym się
A wy to jesteście jak gestapo i cała moja irytująca rodzina też- OLEK W brzuchu/? łaj? miał już wyjść!
Jestem w ciul zblokowana psychicznie przez to dopytywanie czym już urodziła. NO NIE URODZIŁAM i się nie zanosi. Wyjdzie jak będzie chciał, a jak nie będzie chciał to go siłą w szpitalu wyciągną.
koniec pieśnimaggie86, Anka1501, iwonka1077, Aguś86, malinka1984, Murraya, Eweliśka, sylvia007, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, Ewelcia, mf, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Anka nie smęcisz,od tego jesteśmy,z mężem ok??
Tak, ok. Po prostu wczoraj trafił na debilnych policjantów którzy go chcieli zamknąć na 24 bo nie miał dokumentów od ciągnika przy sobie. Ciągnik stał na jego ziemi. Debile.
Ale wszystko ok, dzisiaj pojechał z dokumentami. A przy okazji odwiedzi ich komendanta, który jest jego dobrym kolegą. -
nick nieaktualnyAmy mam podobne zdanie, urodzi się kiedy nikt nie będzie mu mówił co i jak ma zrobić, jak matka:)
Anka to spoko,nadgorliwi policjanci się trafili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:31
Amy_, Eweliśka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Działamy dzisiaj Malinka! RObimy porządki porządków! Moja koleżanka tak wszystkie swoje rzeczy ubranka wszystko powyciągała z szafy-mała segregacja- roboty miała na pół dnia- a wieczorem już skurcze się pojawiły!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:33
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Murraya wrote:Dzięki!
Jak już będziesz użytkować to daj znać jak szuflady się wysuwają.
Właśnie szukam coś uniwersalnego, a ta wygląda na dość solidny mebel, widzę, że u mnie łatwo sie wkomponuje w sypialni lub u dzieci w pokojuMurraya lubi tę wiadomość
-
Sylwia Ninka jest śliczną dziewczynką
Współczuję, że aż tyle musialyście być w szpitalu, ale już jesteście w domku i to najważniejsze.
Anka ta opiekunka to jakaś bez serca. Kobietę z rozwarciem 5 cm bez możliwości pomocy ze strony kogoś innego zostawić w takiej sytuacji? Mogłaby się wstrzymać te parę dni aż Twój mąż wróci do domu. A poza tymnskoro pieniądze już wyprzedzająco wzięła to tym bardziej nie fairMoże faktycznie jakiś klub malucha, sala zabaw z opiekunem???
Werka ciesze się Twoim szczęściemsylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość