Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Justinka współczuję. Jakby nie mogło się zacząć raz a porządnie tylko takie głupie czekanie i meczenie się z tymi bólami
-
AGUŚ no tak
tylko zw dziewczyna juz sie rozwsrcia robia i to nie male
a my potem bedziwmy sie za to meczyc na porodowce
ee ja juz jestem gotowa psychicznie nawet dzis moglabym rodzic
ale i tak czuje ze urodze w terminie
no albo bedzie trzeba wywyolac ale na pewno nie urodze przed 2 kwietnia
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Justinka - dobrze, że Tymek będzie z dziadkami... może chociaż u Ciebie to rozwarcie będzie oznaczało poród, co??
Krysti - a byłaś na IP? co Ci powiedzieli?
Nie wiem od kiedy mam takie rozwarcie.. z synem chodziłam z 2cm przez min. 2 tygodnie... tutaj nie wiem... póki co mam zwolnienie do 10.04... no i umówione ktg 1.04... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:AGUŚ no tak
tylko zw dziewczyna juz sie rozwsrcia robia i to nie male
a my potem bedziwmy sie za to meczyc na porodowce
ee ja juz jestem gotowa psychicznie nawet dzis moglabym rodzic
ale i tak czuje ze urodze w terminie
no albo bedzie trzeba wywyolac ale na pewno nie urodze przed 2 kwietnia
Daje to jakaś nadzieję
Rudzia, Krysti, maggie86 lubią tę wiadomość
-
8;55CC. Maciuś 2,600 i 49 cm
Kruszynka moja
UfffffffffffRudzia, Krysti, Jaga, Militta110816, natt, Justinka, Lali, Eweliśka, haneczka, sylvia007, Nadzieja84, mf, lena90, Aguś86, Anka1501, Ulka84, iwonka1077, Murraya, weronika86, KasiaKwiatek, NY, MartaAlvi, Eklerka, maggie86, Ewelcia, Agusiek89, Klaudia90, Angela89, Robotka1, Bambi85, lysinka, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Krysti - ja mam takie gule jak mi się macica stawia, albo krzywy brzuch, albo właśnie tak po dwóch stronach, jest wtedy twardy jak kamień... mam wrażenie, że Młoda jest tak wypychana przez ten skurcz do przedniej ściany brzucha, bo czuję mimo napięcia jej dupkę z jednej, a girki z drugiej strony
i tak brzuch wyglada dwie gule po srodku plasko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny