Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:lwica po 3 albo 5 latacb mozemy juz wykuoic za 25% wartosci rynkowej!!!! czyli max 30 tys funtow
no i te 3o0f miesiecznie tez sie liczy juz jako rata a nie tylko jako wynajem
Układ wam się trafił niesamowity! Ale to jest jakiś rodzaj "pomocy socjalnej" czy każdy anglik może na taką pomoc liczyć? Przepraszam, że pytam ale wiesz jak ja sobie myślę, że mając 25 lat mam już kredyt hipoteczny na 200.000,00 zł na kolejne 30 lat i jeszcze musiałam zapłacić podatek jak kupowałam mieszkanie od samego faktu zawarcia transakcji to mi się nóż w kieszeni otwiera i jestem w szoku, że można inaczej. A nie mam domu z ogrodem ale mieszkanie w bloku ale za to trzypokojowe. -
nick nieaktualny
-
Jestem, żyję, ale ledwo co... nadal w dwupaku...
Noc miałam koszmarną do 4 nad ranem nie spałam, bóle krzyżowe dawały w kość, do tego spinanie brzucha, a co najgorsze co się położyłam czułam parcie na odbyt, tak że miałam wrażenie że zaraz w łóżku się dosłownie zesramno i dodatkowo porzygam... jak wstawałam do toalety to przechodziło... chociaż oczywiście po jednym razie zaliczyłam dwójkę i wymioty
nie wiem co to było, ale się umęczyłam strasznie... w końcu ustało i mogłam zasnąć, ale o 7 pobudka, aby jechać na to KTG, żeby mąż mógł jechać do pracy w miarę na czas... oczywiście był problem, bo nie miał kto zostać z Tymkiem... więc ostatecznie latałam sama po szpitalu a oni spacerowali przed...
Na KTG prawie przysypiałam, taka byłam padnięta... skurcze się odnotowały, ale nie regularne... później badanie u mojej gin.. to może jest już 3 cm, ale takie jeszcze nie pełne.. więc co - przez 12h coś tam drgnęło... kolejne KTG 1.04 o ile dotrwam...
Wczoraj po wizycie oczywiście brzuch bolał... odszedł czop z krwią... i do tej pory mam brązowawe brudzenie... brzuch napina się co 13 min... ale jestem tak wykończona że zasnęłabym na siedząco, a nie mogę iść spać bo syn może by mi chatę rozniósł...na szczęście popołudniu pojedzie na weekend do moich rodziców, więc jak coś mogę rodzić... bo szczerze jak miałam tą akcję w nocy to ciągle miałam myśli boshe jestem tak zmęczona że nie dam rady rodzić, więc niech się nie rozkręca, a druga myśl co zrobimy z synkiem jak się zacznie
Ok po marudziłam trochę...
Justineska - czekamy na info o kolejnym dzieciaczku
mf, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja pomimo tego ze kazdy ruch sprawia mi bol bo Klocek juz na prawde ciezki jest
to czuje sie psychicznie calkiem dobrze
przez cala ciaze mialam dola to mzoe dlatego teraz przy koncu tego dola brak
ogolnie 5 dni do terminu
hihi
Wspolczuje Wam tych skurczy i smutkowja jeszcze nie mialam chyba w ogole skurczy takich wiecie.. chyba z 2 czy 3 razy mialam jakies spinanie ale albo bezbolesne albo bol jak na @ do wytrzymania.. ciekawe jak to bedzie u mnie z tym porodem..
KasiaKwiatek, Aguś86, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:a czemu wieczorem skoro nie moglas oddychac? Powinni Cie od razu przyjac z czyms takim.
-
nick nieaktualny