Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wlasnie tez nie kojarze MIMKI zeby sie odzywala...moze napisz Angela wieczorkiem.
Pocieszylas mnie ANKA ze Twoj tez tak ma, ja juz sie nawet nie wkurzam, niech robi co chce
. Ale tez mamy kazdy swoj i jeszcze jeden w zapasie wiec luz.
aha ja chyba szlam pod prysznic...do pozniej
Anka1501, Aguś86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Iwonka zdaje sobie sprawę, że nie wydoi od razu pełnego cyca mleka
Ale chodzi m o to żeby troszkę siary sobie liznął no i dał cycochom znać że pora rozpocząć produkcję
Mam jeszcze jedne zajęcia na SR to muszę panią zapytać bo szczerze u mnie w szpitalu cc jest traktowane po macoszemu i podczas dwugodzinnych zajęć na SR o karmieniu piersią nie było ani słowa o karmieniu po cc. Dzięki dziewczyny
Mi już coraz lepiej, potrzebowałam tylko trochę czasu żeby to przetrawić
Jesteście kochane :* Zawsze można na was liczyć!
A w ogóle to te zdjęcia waszych maluszków! Jedno piękniejsze od drugiego o ile to jeszcze w ogóle możliwe. Aż się chce rodzić żeby przytulić i wycałować te piękne ciałka! Ehh... Co za różnica jak przyjdzie na świat, ważne żeby był zdrowy i dał się w końcu przytulić
Aguś86, iwonka1077, KasiaKwiatek, sylvia007, maggie86 lubią tę wiadomość
-
A ja muszę w końcu jakiś obiad zrobić bo się migam cały tydzień, wyciągam coś z zamrażalnika tak już głupio nawet. Planuję sosik pieczeniowy z ziemniaczkami z koperkiem i do tego ogórek konserwowy... Plan zaakceptowany tylko jak go zrealizować jak się dupy nie chce ruszać
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:
Powoli się oswajam z cesarką, muszę jeszcze ogarnąć tylko karmienie. Jest możliwość przystawienia do piersi w ciągu 2h od porodu skoro będę musiała leżeć na płasko? Jakie macie mamusie z tym doświadczenie. Może będę mogła się jakoś położyć na boku żeby go przystawiać, oczywiście z pomocą kogoś bliskiego. Jeśl ktoś coś na ten temat wie to bardzo proszę o podzielenie się wiedzą, to mi bardzo pomoże z pogodzeniem się z sytuacją
ja dostałam małą chyba z pół godziny po cc, jeszcze znieczulenie działało a mnie znieczulił aż po piersi więc nawet jej przytrzymać nie mogłam, ale pielęgniarki się tym zajeły, jakoś tak ją ułożyły koło mojej piersi i zabezpieczyły z tyłu zeby nie spadła. Co chwilkę przychodziły sprawdzać czy wszystko dobrze.
KasiaKwiatek, mf, adk_1989, Justinka, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość

-
Powiem wam, że ze strachem w oczach i przyśpieszonym tętnem stanęłam dzisiaj na wadze i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że żeby powrócić do wagi sprzed ciąży zostało mi tylko zrzucić 3 kg, choć ja bym wolała jeszcze trochę więcej
Ninka pięknie ssie cyca, więc karmienie plus dieta i może mi się uda!
Militta110816, Jaga, Eweliśka, Fasia, natt, Lali, KasiaKwiatek, Murraya, weronika86, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
mf no włąśnie mnie jest cięzko określić czy to skurcze czy co to jest. JAkby z krzyża szły to bym wiedziała napewno bo to akuratnie doświadczyłam. Zrobie obiadek , herbate i dalej bede leżała, pomimo, że wtedy też brzuch jest twardy. JAk coś to wieczorem wybierzemy się z mężem w odwiedziny do mojej mamusi:DDDDDDDD do Łodzi i tam bede już czekała na rozwój sytuacji.
mf lubi tę wiadomość
-
lwica po 3 albo 5 latacb mozemy juz wykuoic za 25% wartosci rynkowej!!!! czyli max 30 tys funtowLwica wrote:Dom piękny Werka -ehhh zazdroszczę cena marzenie w Oxo domy najniższe za 250,00 i standard tez inny
250 to rudery do remontu
no i te 3o0f miesiecznie tez sie liczy juz jako rata a nie tylko jako wynajem
mf, KasiaKwiatek, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]