Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wlasnie tez nie kojarze MIMKI zeby sie odzywala...moze napisz Angela wieczorkiem.
Pocieszylas mnie ANKA ze Twoj tez tak ma, ja juz sie nawet nie wkurzam, niech robi co chce. Ale tez mamy kazdy swoj i jeszcze jeden w zapasie wiec luz.
aha ja chyba szlam pod prysznic...do pozniej
Anka1501, Aguś86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Iwonka zdaje sobie sprawę, że nie wydoi od razu pełnego cyca mleka
Ale chodzi m o to żeby troszkę siary sobie liznął no i dał cycochom znać że pora rozpocząć produkcję
Mam jeszcze jedne zajęcia na SR to muszę panią zapytać bo szczerze u mnie w szpitalu cc jest traktowane po macoszemu i podczas dwugodzinnych zajęć na SR o karmieniu piersią nie było ani słowa o karmieniu po cc. Dzięki dziewczyny
Mi już coraz lepiej, potrzebowałam tylko trochę czasu żeby to przetrawić
Jesteście kochane :* Zawsze można na was liczyć!
A w ogóle to te zdjęcia waszych maluszków! Jedno piękniejsze od drugiego o ile to jeszcze w ogóle możliwe. Aż się chce rodzić żeby przytulić i wycałować te piękne ciałka! Ehh... Co za różnica jak przyjdzie na świat, ważne żeby był zdrowy i dał się w końcu przytulićAguś86, iwonka1077, KasiaKwiatek, sylvia007, maggie86 lubią tę wiadomość
-
A ja muszę w końcu jakiś obiad zrobić bo się migam cały tydzień, wyciągam coś z zamrażalnika tak już głupio nawet. Planuję sosik pieczeniowy z ziemniaczkami z koperkiem i do tego ogórek konserwowy... Plan zaakceptowany tylko jak go zrealizować jak się dupy nie chce ruszać
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:
Powoli się oswajam z cesarką, muszę jeszcze ogarnąć tylko karmienie. Jest możliwość przystawienia do piersi w ciągu 2h od porodu skoro będę musiała leżeć na płasko? Jakie macie mamusie z tym doświadczenie. Może będę mogła się jakoś położyć na boku żeby go przystawiać, oczywiście z pomocą kogoś bliskiego. Jeśl ktoś coś na ten temat wie to bardzo proszę o podzielenie się wiedzą, to mi bardzo pomoże z pogodzeniem się z sytuacją
ja dostałam małą chyba z pół godziny po cc, jeszcze znieczulenie działało a mnie znieczulił aż po piersi więc nawet jej przytrzymać nie mogłam, ale pielęgniarki się tym zajeły, jakoś tak ją ułożyły koło mojej piersi i zabezpieczyły z tyłu zeby nie spadła. Co chwilkę przychodziły sprawdzać czy wszystko dobrze.
KasiaKwiatek, mf, adk_1989, Justinka, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Powiem wam, że ze strachem w oczach i przyśpieszonym tętnem stanęłam dzisiaj na wadze i ku mojemu zdziwieniu okazało się, że żeby powrócić do wagi sprzed ciąży zostało mi tylko zrzucić 3 kg, choć ja bym wolała jeszcze trochę więcej
Ninka pięknie ssie cyca, więc karmienie plus dieta i może mi się uda!
Militta110816, Jaga, Eweliśka, Fasia, natt, Lali, KasiaKwiatek, Murraya, weronika86, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
mf no włąśnie mnie jest cięzko określić czy to skurcze czy co to jest. JAkby z krzyża szły to bym wiedziała napewno bo to akuratnie doświadczyłam. Zrobie obiadek , herbate i dalej bede leżała, pomimo, że wtedy też brzuch jest twardy. JAk coś to wieczorem wybierzemy się z mężem w odwiedziny do mojej mamusi:DDDDDDDD do Łodzi i tam bede już czekała na rozwój sytuacji.
mf lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Dom piękny Werka -ehhh zazdroszczę cena marzenie w Oxo domy najniższe za 250,00 i standard tez inny
250 to rudery do remontuno i te 3o0f miesiecznie tez sie liczy juz jako rata a nie tylko jako wynajem
mf, KasiaKwiatek, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość