Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hwesta, gratulacje Kochana
Doczekałaś się swojej córci:)
Ola, dla Was też gratulacje i samych radości razem życzę
Ja jestem po USG. Arturo waży już 2950g, a wymiarami wyprzedza termin o tydzieńPoza jednym- obwód główki wskazuje mniej, ale mam się tym nie przejmować. Ilość wód okej, szyjka zatrzymała się w "rozwoju" i nie wygląda jakbym miała zaraz rodzić.
Łożysko 2 stopień cokolwiek to znaczy, w każdym razie nie starzeje się za szybko i lekarz twierdzi, że jeszcze trochę ponoszę.
Miłego dnia Kobitki:)Rudzia, Eweliśka, Justinka, Aguś86, Ulka84, iwonka1077, Murraya, Nadzieja84, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem. Poszłam na to ktg z synem i trochę mi było głupio ale jakoś dal rade
siedział z ta starą położna i opowiadał jej o pracy swojego taty
masakra. Ktg jak ostatnio, sporo skurczy. Wody przejrzyste.
Rudzia, Justinka, Aguś86, Jaga, Eweliśka, natt, Krysti, lena90, mf, iwonka1077, Murraya, Nadzieja84, weronika86, MartaAlvi, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89, Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ania super , że jednak poszłaś , mały widać towarzysko przesiedział wizyte. I głupio być Ci nie powinno , bo jakby nie było to masz syna i nie zawsze musisz mieć z kim go zostawić.
Położna chyba problemów nie robiła co?Aguś86, Anka1501, mf, Murraya, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Justineska gratulacje!! Ładnie się rozkręcacie
Ja mam dzisiaj wieczorem wizyte u gina, jestem ciekawa co mi powie...Mam małego stresa bo moja ginekolog zaszła w ciąże i dałam mi namiary na innego gina ;/ Ona już na L4. Mam nadzieje, że bedzie Ok i dalej mnie poprowadzi.
Jaga lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Anka mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie
Ale sama wiesz, że człowiek się przyzwyczaja do swojego lekarza - szczególnie gina
Dobra, nie narzekam - w końcu zaszła w ciąże i z tego należy się cieszyć. Szczególnie, ze starała się prawie 10 lat ;/
Anka1501, mf lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
My po pierwszej wizycie u pediatry.
Kubus przybrał 40 g licząc od wagi urodzeniowejpediatra mowi ze ok
Zaniepokoiła mnie jedna rzecz... Maluszek nie miał odruchu kroczenia. Stawiała mu stopki i powinien niby tak ruszać jakby chodził, a on nicmowi ze pewnie dlatego ze jedt zaspany, ale ja w domu tez przestudiowalam wszystkie odruchy bezwarunkowe noworodków i akurat tego on nie robi
Juz sobie wkręcam filmy...Murraya lubi tę wiadomość
-
ja w poniedziałek ma wizyte u pediatry wczoraj bylam z malym na krwi biedula plakal jak nie wiem babka szukla zyly nakula go ile mogla i tak na końcu pobrala z paluszkow u nogi przez 0,5 godzi bylam w gabinecie a maly cale 0,5 godz ryczał masakra a ja ryczałam jak przyjechałam do domu biedactwo mojehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
naszczescie hemoglobina wrocila do normy jeden problem mniej
Gosha, Aguś86, Murraya, haneczka, Nadzieja84, MartaAlvi, weronika86, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]