Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Moze jestem przewrażliwiona...
Przestań. Żebyś wiedziała jak ja się ciągle czegoś doszukiwalam to byś powiedziała że psychiczna jestemjednak ja uważam że trzeba wszystko konsultowac co dotyczy naszych dzieci żeby w razie czego jak najszybciej im pomóc
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
moja miała wszystkie odruchy,ale u ciebie wcześniak to nie wiem jak to jest z odruchami może później to nastąpi??
Ja normalnie przysnel am na kanapie a dziecko mnie okleilo naklejkami hihi
Justineska gratulacje a tobie haneczka dobrych wieści
Anka dobrze ze poszlas na to ktg syn miał rozrywkę przynajmniejAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, nie nadrabiam Was póki co, mała bardzo dużo spi i trzeba wybudzać ja na jedzenie co jest trudne i ogolnie zasypia przy cycku i traktuje go jak uspokajacz, dostała dzis cała strzykawę jedzenia przed chwila i chyba będę musiała ja butla dokarmiać swoim mlekiem, bo malutka jest i nie mozna pozwolić na to ze nie wiemy ile zjada, przynajmniej na poczatku , maż poszedł po laktator
Murraya, Eweliśka, Aguś86, NY, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
JUSTINESKA moje gratulacje mamusiu
)
Mlody w nocy dal mi niezle popalic taki niespokojny byl ze szok. Ale jak tata poszedł do pracy ladnie spikamy takze odespalam troche hehe
Jeny jak wczoraj napilam sie kawy zbozowej przez chwile poczulam jak dawniej jak jadlam te wszystkie pysznosci. Salatka owocowa booosheeezjadlam dzisiaj rano platki kukurydzane z mlekiem jeny pychota
mam nadzieje ze mlody nie będzie mial boli. Ide na kompa pokaze wam malucha ale potem raczej skasuje fotke
Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Mój się wkurzyl i zadzwonił do opiekunki. Trochę ja zjebal, kazał oddać pieniądze które pozyczyla i się pozegnamy. Ona oczywiście swoje, że przeprasza i ze musiała ale jakoś jej nie wierzę
Poza tym wiedziała conajmniej dzień wcześniej rano, że nie przyjdzie to mogła dać znać. Najprawdopodobniej pod koniec macierzyńskiego poszukamy jakiejś bardziej odpowiedzialnej paniMurraya, Rudzia, Aguś86, mf, natt, MartaAlvi, weronika86, maggie86, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Murraya, Jaga, Nadzieja84, Militta110816, Aguś86, maggie86, Krysti, Eweliśka, NY, Angela89, mf, Rudzia, iwonka1077, natt, MartaAlvi, Ida, Ulka84, Justinka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Klaudia90, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Układ wam się trafił niesamowity! Ale to jest jakiś rodzaj "pomocy socjalnej" czy każdy anglik może na taką pomoc liczyć? Przepraszam, że pytam ale wiesz jak ja sobie myślę, że mając 25 lat mam już kredyt hipoteczny na 200.000,00 zł na kolejne 30 lat i jeszcze musiałam zapłacić podatek jak kupowałam mieszkanie od samego faktu zawarcia transakcji to mi się nóż w kieszeni otwiera i jestem w szoku, że można inaczej. A nie mam domu z ogrodem ale mieszkanie w bloku ale za to trzypokojowe.