Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rudzia u nas to samo wlasnie, identycznie..ludzie zazwyczaj pl 3,4 lata czekaja bo tu zadupie nie to co sztokholm. my czekalismy 9 miesiecy tylko ale dlatego ze nie wydziwialismy z detalami..ludzie czasami zaznaczaja nawet ile metrow maja miec pokoje wiec czekaja dluzej...my mielismy tylko 3 warunki..pokoj 3 pokojowy, ogrod i do 20min samocjodem od studia
takze z naszymi wymogami nie czekalismy dlugo
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatt mnie kuzyn w święta wyjechał z tekstem że spasłam się to zapytałam jaka jest jego wymówka, bo ja jestem w ciąży i po wrócę do figury a on dlaczego wygląda jak prosie. Zatkało go, chłopak 24 lata tylko przed kompem siedzi i w gry napieprza wcinając co mu mamusia podstawia,żadnego sportu, dziewczyny tylko o grach by gadał.
A nawet jakbym została gruba po porodzie to urodziłam dziecko i mam prawo nie mieć siły by od razu na siłownie biec, tez mnie to wkurza,wierzcie mi po porodzie nie jest w tej kwestii lepiej,prawie każdy spoza najblizszych rozlicza mnie z kilogramów , najbardziej cieszyli by się gdybym została grubaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:41
natt, weronika86, Murraya, KasiaKwiatek, mf, Agusiek89, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Natt mnie kuzyn w święta wyjechał z tekstem że spasłam się to zapytałam jaka jest jego wymówka, bo ja jestem w ciąży i po wrócę do figury a on dlaczego wygląda jak prosie. Zatkało go, chłopak 24 lata tylko przed kompem siedzi i w gry napieprza wcinając co mu mamusia podstawia,żadnego sportu, dziewczyny tylko o grach by gadał.
maggie86, KasiaKwiatek, natt, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepsze jest to, że takie durne komentarze padają z ust osób które same nie grzeszą urodą, figurą a o inteligencji już nie wspomnę.
Moja ciotka jak zobaczyła moje zdjęcie to rzuciła tekstem 'o Jezu jaki ona ma brzuch' na co moja mama do niej : 'a co k**wa garba ma mieć w ciąży?'
Kocham ją normalnie .KasiaKwiatek, Murraya, maggie86, mf, Anka1501, MartaAlvi, Agusiek89, Eweliśka, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustineska no gratuluję Kochana! Na chwilę pojechałam w miacho i młodą na zawody 3dniowe wypuścić, a tu kolejne dziecię
Młoda Damo synuś śliczny i fajnie, że już spokojniejsza jesteś. Z każdym dniem będzie lepiej, będziecie się poznawać i będzie łatwiej.
Natt i dobrze mama powiedziała psicieWera, Maggie Wy też się w porzo odgryzłyście. Ja podobnie reaguję choć odpukać tylko z panem w szpitalu w kolejce miałam spięcie w tej ciąży, kilka miesięcy temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:58
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Kaśka tez bym poszła spać ale co ja będę w nocy robić... Much nie ma, żeby łapać
Anka1501, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
MF no mam to samo. Ale już teraz się nie spinam. Moja przyjaciółka juz skończyła prace za miastem i teraz pracuje w domu - 10 minut ode mnie. Jak coś to wiem, że mogę na nią liczyć. Oczywiście mam nadzieję do przyszłego weekendu dotrwac
Aguś86, mf, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość