Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez te pierwsze dni ciagnie po porodzie niestety jak się więcej przejdzie
Ale i tak jesteś do przodu niż niejedna z nas, bo przed nami porody i szycie
Zuzie kapalam codziennie przy czym ona już była bez pepuszka jak wyszła ze szpitala (miala 2 tygodnie). Teraz też zamierzam kąpać codziennie. Wiem, że niektórzy doradzają co 2-3 dni.mf, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgus wyczerpana porodem ogolnie bo był długi a odespać sie nie da , a fizycznie ok w sensie jakos bardzo nie boli miejsce po cięciu. Za to psychicznie czasem siadam , bo jak mowie mam problem z karmieniem ale wierze ze minie i mała sie bedzie najadala, i ze lepiej nauczę sie ja ubierać itd
bez leku i sprawnie
Ja pampersa zmieniam co ok 2 h i zawsze jest kupka, cześciej ona sie ani nie budzi ani nicKasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodoba mi się to podoba. Nasze mamuśki kwietniówki zaczynają wymieniać się doświadczeniami
Dziewczyny jedno sobie tylko powtarzajcie bo to prawda...jesteście najlepszymi mamami dla swoich dzieci i krzywdy im nie zrobicietroszkę wyluzowania, odpuszczenia sobie, poprzeczka nie tak wysoko
Ah jakbym chciała już też...Ida, Aguś86, weronika86, Angela89, maggie86, Rudzia, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny