Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja o tym też nie słyszałam ale zgłupiałam jak mi to powiedziała :p
ja dziś juz posprzątane , zostało mi czekac na mojego aż wróci z pracy i może na jakieś zakupy sie wybierzemy o ile bede miała siłe bo czuję się już jak słoń a małej na świat się chyba nie spieszyshimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia sliczne zdjecia, maz przystojniak
najbardziej podoba mi sie zdjecie w plenerze!
MartaAlvi Wasze zdjecia tez piekne, az sie milo patrzy na takich szczesliwych ludzi:) rzeczywiscie wygladacie na zdjeciu baaardzo mlodomaz tez przystojniak hihi:)
Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie mysle jak moj Iguś ułożony dziwna pozycja bo normalnie nóżki rączki po brzuszku śmigają niewiem czy nie poprzecznie bo jestem szeroka na bokach az wypycha dol podbrzusza taki mieciutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 13:08
-
natt wrote:Fasia piiiiiknaś jest dupeczka!
Może i ja swoje wrzucę, tylko żem wstydliwa i jeszcze pomyślę.powkurwiaj shimmerową
a miałam pisać, że masz strasznie gupiom koleżankę i też jej życzę muchomoratakiego obleśnego sromotnika bo te czerwone z kropeczkami to za ładne som na jej piczę!!!
natt, Lali, KasiaKwiatek, Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Fasia sliczne zdjecia, maz przystojniak
najbardziej podoba mi sie zdjecie w plenerze!
MartaAlvi Wasze zdjecia tez piekne, az sie milo patrzy na takich szczesliwych ludzi:) rzeczywiscie wygladacie na zdjeciu baaardzo mlodomaz tez przystojniak hihi:)
takiego, co sobie plastikowego Julka przykleiła i się cieszy z tego tak, że człowiekowi się od samego patrzenia humor poprawia
pomolestuj to może wrzuci
KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, MartaAlvi, Agusiek89, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Wrzuć, wrzuć
powkurwiaj shimmerową
a miałam pisać, że masz strasznie gupiom koleżankę i też jej życzę muchomoratakiego obleśnego sromotnika bo te czerwone z kropeczkami to za ładne som na jej piczę!!!
Złooooo, złoooooooooo, złoooooooo w Tobie wyczuwam i 'lubię to' !Fasia, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje, dziekuje w imieniu wlasnym, syna i meza
Tych z pleneru mam jeszcze kilka. Ogolnie wszystkich mammy 20 sztuk. Nie duzo ale pamiatka jest
Natt dawaj fotki!shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Natt wrzuc ale najlepiej z mezem:P mam dzis ochote popatrzec na chlopow Waszych
Ja nie jestem taka nudna jak Wy żeby se z mężem foty robić. Kochanek jest bardziej fotogeniczny to se z nim strzeliłam sesję.
Lali, Krysti, Fasia, shimmer_lip, Nadzieja84, maggie86, haneczka, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProszę mi tu zaprzestać o starych dupach...
chyba, że któraś w tyłek chce dostać!!! Ja tam młodo się czuję, jakoś nie czuję mojego wieku na sobie i wcale go nie widzę
Marta jasne, że się cieszyć
Fasia ja też uwielbiam to z przyklejonym JulkiemFasia, shimmer_lip, Eweliśka, Krysti, Nadzieja84, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:20
KasiaKwiatek, Fasia, Lali, Aguś86, shimmer_lip, MartaAlvi, Militta110816, Murraya, mantissa, Eweliśka, Krysti, mf, Agusiek89, Nadzieja84, maggie86, Robotka1, Gosha, haneczka, Justinka, Ulka84, Klaudia90, lysinka, Ewelcia, weronika86, Jaga, NY lubią tę wiadomość