Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ustronianka
Marta super fotki. Już widziałam w pamiętnikuMłodo wygladacie
Ja to stara dupa i 29 skończone w styczniu
Czy Wy też dziś senne jesteście? Ja czuję wielką niemoc
Justinka może to po badaniu, a na dodatek rozwiera się szyjka. Chyba jak leci żywa krew to trzeba gnac na IP, bo to może być łożysko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:46
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia, tableta to ja nie ogatrniam więc nie pomogę chyba
może da rade przez zmniejszacz.pl na tablecie ogarnąć?
Aguś86 fajnie wiedzieć że ze swoją niemocą nie jestem sama... Nie mam pojęcia o co tu chodziMam nadzieję, że szybko nam się poprawi
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
W poniedziałek wizyta mam nadzieje że mała nie zrobiła mi znów niespodzianki bo co wizyte lezy inaczej głowkowo , pośladkowo dłuższy czas , na ostatnim była już obrócona główkowo i oby tak zostało
Dziewczyny a mam pytanie bo ostatnio mama do mnie mówi że pampersy sa inne dla dziewczynki a inne dla chłopca jest to prawda ?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta śliczne zdjęcia
moje ulubione to z psicą
Jaga przypomniałaś mi, że psa muszę zabezpieczyć. Zimy nie było to i patałajstwa i robactwa będzie dużo
Witaj Ustronianko
Justinka ja bym chciała zdjęcie Twojego glutaa te plamienia to może faktycznie od badania???
Aguś ja sobie na senność zapodałam coś takiegostwierdziłam, ze może chrupanie mnie obudzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32c6943bd671.jpg
Krysti, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Murraya, maggie86, haneczka, Justinka, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
ustronianka24 wrote:W poniedziałek wizyta mam nadzieje że mała nie zrobiła mi znów niespodzianki bo co wizyte lezy inaczej głowkowo , pośladkowo dłuższy czas , na ostatnim była już obrócona główkowo i oby tak zostało
Dziewczyny a mam pytanie bo ostatnio mama do mnie mówi że pampersy sa inne dla dziewczynki a inne dla chłopca jest to prawda ? -
nick nieaktualny
-
No to prosze
kilka zdjec pokaze ale prosze o nie cytowanie, bo pozniej je usune
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:18
Krysti, Aguś86, liloe, natt, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Murraya, Eweliśka, Agusiek89, Nadzieja84, Anka1501, maggie86, haneczka, Justinka, Ulka84, weronika86, Klaudia90, iwonka1077, lysinka, Jaga, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Ustronianka, fajnie, ze ktos jeszcze dolaczyl:) o pampersach nie slyszalam, zeby byly inne dla chlopcow?
Agus ja tez dzis jak zombiak, wstalam o 7.30 a o 9.30 polozylam sie i spalam do 11! Ale za to teraz mam chec do zycia i do pracy, takze polecam drzemke w dniu dzisiejszyma teraz kawa mmm...
Jaga kleszcz?? Brrr... Pamietam pierwsza zime w nowym domu jak z kazdego kąta wydostawal sie wieczorami pajak..wielkie pajaki... Myslalam, ze tak bedzie zawsze bo mieszkamy blisko jeziora, na szczescie to tylko po zamieszkaniu sie dzialo. Teraz juz nie ma po nich sladu!!
Justinka moze to rzeczywiscie po badaniu skoro gin ostrzegala, ze tak moze byc, sama nie wiem. Ale
Moze warto zadzwonic do niej i zapytac, zeby sie uspokoic?Justinka lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ustronianka pierwsze słyszę o pampersach dopasowanych do płci
Chyba od rozmiaru 4 pampers robi pantsy- takie jakby majtki i są w rossmannie dla chłopców i dziewczynek, ale ja i tak kupuje pampersy dla Zuzi.