X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kontaktował się ktoś z Mimka? Na bank ma już Kornelka. MAGGIE nie masz fb? Robotka może dodać Cię do grupy

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt a myślisz, że ja słyszałam o wiesiołku dowcipnym? :-D :-P dzisiaj rano to przeczytałam na forum. Zakupiłam w aptece z myślą łykania i raczej przy tej wersji pozostanę :-D tym bardziej, że nic tam nie wpychałam całą ciążę i jakoś mi tak nieswojo ;-)

maggie86, natt, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Gratki nowych tygodni, przegratki nowych maluchów :D

Wczoraj umyłam z mężem wszystkie okna, poprasowałam firanki i zasłonki i odkurzyłam chałupkę :D ani jednego skurczu nie zanotowałam więc lipa :) teściowa się śmieje, że za jej czasów kazali rozsypać szpilki i zbierać z dywanu :D ciążowy sex mnie brzydzi więc na to nie ma szans :D

Kasia ananas nie działa :D opierdzielam pół dziennie od nie wiem kiedy bo mam taką mega fazę, że szok :D

KasiaKwiatek, malinka1984, Eweliśka, Aguś86, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    A Fasiowa zdjęcia na fb wrzucała?? nie podzieliła się nawet jednym dla niewtajemniczonych menda, potem mogłaby usunąć
    Maggie dawaj na fb :) ja nie planuję tu wrzucać zdjęć małej bo jednak każdy może tu zajrzeć a w grupie wiem kto jest i jakoś mi tak pewniej i bezpieczniej ;) żaden pedofil mi się nie będzie na Bachę patrzył :P

maggie86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Dziewczyny kontaktował się ktoś z Mimka? Na bank ma już Kornelka. MAGGIE nie masz fb? Robotka może dodać Cię do grupy
    Angela pisała do Mimki

Nie mam fb, może wieczorem ogarnę.

shimmer_lip, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    A Fasiowa zdjęcia na fb wrzucała?? nie podzieliła się nawet jednym dla niewtajemniczonych menda, potem mogłaby usunąć

No zebybtak z rana obelgami rzucac?:P zaraz wrzuce :))

shimmer_lip, maggie86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma tulę??? Bo z chustą to ja nie dam rady ale to nosidełko mi się podoba. Zwłaszcza, ze mi by było wygodnie z Baśką w tym nosidełku na spacery z futrem wyjść. Trochę to drogie ale w sumie wszystko co jest dla dzieci jest drogie :P

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:38

Anka1501, Aguś86, lysinka, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer w home and you są koszyki białe w środku z truskawkami jak na Twojej pościeli

shimmer_lip, Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o facetów po porodzie to byłam z mojego dumna i nadal jestem bo uważam, że jest super tatą :) robił wszystko przy małym i nawet chyba lepiej niż ja ;) po porodzie miałam trochę gorszych dni, nie wiem... Baby blues czy jaka cholera mnie lapala... A on wszystko robił z uśmiechem. Przez pierwsze tygodnie on kapal synka, przebieral go i mu śpiewał ;) Jak tylko był w domu to wyganial mnie spać a sam zajmował się małym i np gotowal. Bez niego nie wiem jakbym dala rade :)

natt, Aguś86, lysinka, maggie86, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Shimmer w home and you są koszyki białe w środku z truskawkami jak na Twojej pościeli
    No faktycznie podobne :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Ja nadal w dwupaku :) Noc przespana, chociaż raz obudziłam się z mega bólem brzucha :/ ale przeszło po 0.5h :)

Mam pytanie, ponieważ od czwartkowej wizyty ciągle mam brązowo-krwiste plamienia :/ wczoraj wieczorem miałam tego dużego gluta, dziś rano też coś w tym stylu :/ na dodatek co jestem na siku, zawsze na papierze po mam troszkę śluzu brązowego lub podbarwionego krwią :| powinnam się martwić? czy to dlatego że jest rozwarcie i może się ono powiększa? Pytam ponieważ w poprzedniej ciąży nic takiego nie miałam :( Gin mówiła że może coś takiego być po wizycie bo trochę tam pogrzebała, ale żeby aż do dziś...

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H&M otworzył sklep internetowy :) Do 19 kwietnia darmowa wysyłka :) Nie chce mi się teraz chodzić po sklepach wiec jak znalazł :D

KasiaKwiatek, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka myślę, że to po badaniu no i rozwierająca się szyjka.
    Na dniach pewnie będziesz mieć bobaska przy sobie !!! :)

Justinka lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kurcze, miło się czyta że nasi Panowie potrafią stanać na wysokości zadania, a czasem nawet i więcej :) Mam nadzieję, że u nas będzie podobnie. Już teraz mogę ogromnie liczyć na mojego K. (który właśnie jedzie z myciem okien :P ). Mam nadzieję, że po porodzie będzie równie chętny do opieki nad małą jak teraz do wszelkiej pomocy :)

Mnie od kilku dni ogarnia jakaś totalna niemoc :( Nie wiem czy mam jakieś tragiczne wyniki, czy jaka cholera... Chwilę postoje i już mi się słabo robi :/ Humorek też raczej średni. Myślałam, że na końcówce ciaży dostane mega powera i będę sprzątać, latać i wgl - tak jak to się wszędzie czyta, a tymczasem ja nie mam siły nawet dłużej postać :(

Za to z pozytywnych rzeczy - Natalka się donosiła :D <jupi>!!

No i ja też nie pochwaliłam się zdjeciami z naszej "sesji" wykonanej przez moją młodszą siostrzyczkę. Co prawda mam je w pamiętniku, ale tutaj też się chętnie pochwalę :D a co! Wszyscy się chwalą to ja tez mogę :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d7edc61f504.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebe2b7c96b57.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85e2a07efcbc.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad4140d59147.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/667291360e17.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e1c59bd4066.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cca3f39636ba.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc844433eddf.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:17

Fasia, natt, malinka1984, Eweliśka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Lwica, lysinka, Krysti, Murraya, Aguś86, shimmer_lip, mf, mantissa, Lali, liloe, Ida, Justinka, maggie86, Robotka1, haneczka, weronika86, Gosha, Klaudia90, Ewelcia, NY lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie dodam zdjęć..

Justinka ja sie nie znam. Na Twoim miejscu pewnie bym dzwonila albo do gin albo na IP pytac

Justinka lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , czytam Was już od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałam odwagi się udzielać , próbowałam czytać również inne fora ale jednak Wasze jest najlepsze :) żaden temat Wam nie straszny .

Wszystkim rozpakowanym mamusią gratuluje , a reszcie życzę samych łatwych porodów .

U mnie termin według OM na 14. kwiecień , płeć dziewczynka i jest to moja pierwsza ciąża z której bardzo się ciesze , chociaż planowana nie była :)

Mam nadzieje że przyjmniecie mnie do waszej grupy bo już jesteście bardzo zżyte ze sobą :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego weekendu :)

Fasia, Anka1501, Eweliśka, KasiaKwiatek, Nadzieja84, MartaAlvi, natt, lysinka, Jaga, Murraya, Aguś86, shimmer_lip, Lali, liloe, mantissa, Justinka, maggie86, Robotka1, haneczka, weronika86, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta urocze te zdjęcia! :) <3
    A z psiakiem na Natalce to wymiata po prostu! :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jakie zdjęcia??? coś mnie ominelo???

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta super zdjęcia :) a jacy Wy młodzi jesteście :) szczególnie po Twoim mężu widać :) ale się staro poczułam... Buuuu

‹‹ 3891 3892 3893 3894 3895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ