SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kontaktował się ktoś z Mimka? Na bank ma już Kornelka. MAGGIE nie masz fb? Robotka może dodać Cię do grupy

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt a myślisz, że ja słyszałam o wiesiołku dowcipnym? :-D :-P dzisiaj rano to przeczytałam na forum. Zakupiłam w aptece z myślą łykania i raczej przy tej wersji pozostanę :-D tym bardziej, że nic tam nie wpychałam całą ciążę i jakoś mi tak nieswojo ;-)

maggie86, natt, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Gratki nowych tygodni, przegratki nowych maluchów :D

Wczoraj umyłam z mężem wszystkie okna, poprasowałam firanki i zasłonki i odkurzyłam chałupkę :D ani jednego skurczu nie zanotowałam więc lipa :) teściowa się śmieje, że za jej czasów kazali rozsypać szpilki i zbierać z dywanu :D ciążowy sex mnie brzydzi więc na to nie ma szans :D

Kasia ananas nie działa :D opierdzielam pół dziennie od nie wiem kiedy bo mam taką mega fazę, że szok :D

KasiaKwiatek, malinka1984, Eweliśka, Aguś86, lysinka, haneczka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    A Fasiowa zdjęcia na fb wrzucała?? nie podzieliła się nawet jednym dla niewtajemniczonych menda, potem mogłaby usunąć
    Maggie dawaj na fb :) ja nie planuję tu wrzucać zdjęć małej bo jednak każdy może tu zajrzeć a w grupie wiem kto jest i jakoś mi tak pewniej i bezpieczniej ;) żaden pedofil mi się nie będzie na Bachę patrzył :P

maggie86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Dziewczyny kontaktował się ktoś z Mimka? Na bank ma już Kornelka. MAGGIE nie masz fb? Robotka może dodać Cię do grupy
    Angela pisała do Mimki

Nie mam fb, może wieczorem ogarnę.

shimmer_lip, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    A Fasiowa zdjęcia na fb wrzucała?? nie podzieliła się nawet jednym dla niewtajemniczonych menda, potem mogłaby usunąć

No zebybtak z rana obelgami rzucac?:P zaraz wrzuce :))

shimmer_lip, maggie86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was ma tulę??? Bo z chustą to ja nie dam rady ale to nosidełko mi się podoba. Zwłaszcza, ze mi by było wygodnie z Baśką w tym nosidełku na spacery z futrem wyjść. Trochę to drogie ale w sumie wszystko co jest dla dzieci jest drogie :P

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:38

Anka1501, Aguś86, lysinka, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer w home and you są koszyki białe w środku z truskawkami jak na Twojej pościeli

shimmer_lip, Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o facetów po porodzie to byłam z mojego dumna i nadal jestem bo uważam, że jest super tatą :) robił wszystko przy małym i nawet chyba lepiej niż ja ;) po porodzie miałam trochę gorszych dni, nie wiem... Baby blues czy jaka cholera mnie lapala... A on wszystko robił z uśmiechem. Przez pierwsze tygodnie on kapal synka, przebieral go i mu śpiewał ;) Jak tylko był w domu to wyganial mnie spać a sam zajmował się małym i np gotowal. Bez niego nie wiem jakbym dala rade :)

natt, Aguś86, lysinka, maggie86, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Shimmer w home and you są koszyki białe w środku z truskawkami jak na Twojej pościeli
    No faktycznie podobne :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Ja nadal w dwupaku :) Noc przespana, chociaż raz obudziłam się z mega bólem brzucha :/ ale przeszło po 0.5h :)

Mam pytanie, ponieważ od czwartkowej wizyty ciągle mam brązowo-krwiste plamienia :/ wczoraj wieczorem miałam tego dużego gluta, dziś rano też coś w tym stylu :/ na dodatek co jestem na siku, zawsze na papierze po mam troszkę śluzu brązowego lub podbarwionego krwią :| powinnam się martwić? czy to dlatego że jest rozwarcie i może się ono powiększa? Pytam ponieważ w poprzedniej ciąży nic takiego nie miałam :( Gin mówiła że może coś takiego być po wizycie bo trochę tam pogrzebała, ale żeby aż do dziś...

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H&M otworzył sklep internetowy :) Do 19 kwietnia darmowa wysyłka :) Nie chce mi się teraz chodzić po sklepach wiec jak znalazł :D

KasiaKwiatek, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka myślę, że to po badaniu no i rozwierająca się szyjka.
    Na dniach pewnie będziesz mieć bobaska przy sobie !!! :)

Justinka lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kurcze, miło się czyta że nasi Panowie potrafią stanać na wysokości zadania, a czasem nawet i więcej :) Mam nadzieję, że u nas będzie podobnie. Już teraz mogę ogromnie liczyć na mojego K. (który właśnie jedzie z myciem okien :P ). Mam nadzieję, że po porodzie będzie równie chętny do opieki nad małą jak teraz do wszelkiej pomocy :)

Mnie od kilku dni ogarnia jakaś totalna niemoc :( Nie wiem czy mam jakieś tragiczne wyniki, czy jaka cholera... Chwilę postoje i już mi się słabo robi :/ Humorek też raczej średni. Myślałam, że na końcówce ciaży dostane mega powera i będę sprzątać, latać i wgl - tak jak to się wszędzie czyta, a tymczasem ja nie mam siły nawet dłużej postać :(

Za to z pozytywnych rzeczy - Natalka się donosiła :D <jupi>!!

No i ja też nie pochwaliłam się zdjeciami z naszej "sesji" wykonanej przez moją młodszą siostrzyczkę. Co prawda mam je w pamiętniku, ale tutaj też się chętnie pochwalę :D a co! Wszyscy się chwalą to ja tez mogę :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d7edc61f504.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebe2b7c96b57.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85e2a07efcbc.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad4140d59147.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/667291360e17.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e1c59bd4066.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cca3f39636ba.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc844433eddf.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:17

Fasia, natt, malinka1984, Eweliśka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Lwica, lysinka, Krysti, Murraya, Aguś86, shimmer_lip, mf, mantissa, Lali, liloe, Ida, Justinka, maggie86, Robotka1, haneczka, weronika86, Gosha, Klaudia90, Ewelcia, NY lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie dodam zdjęć..

Justinka ja sie nie znam. Na Twoim miejscu pewnie bym dzwonila albo do gin albo na IP pytac

Justinka lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , czytam Was już od jakiegoś czasu ale jakoś nie miałam odwagi się udzielać , próbowałam czytać również inne fora ale jednak Wasze jest najlepsze :) żaden temat Wam nie straszny .

Wszystkim rozpakowanym mamusią gratuluje , a reszcie życzę samych łatwych porodów .

U mnie termin według OM na 14. kwiecień , płeć dziewczynka i jest to moja pierwsza ciąża z której bardzo się ciesze , chociaż planowana nie była :)

Mam nadzieje że przyjmniecie mnie do waszej grupy bo już jesteście bardzo zżyte ze sobą :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego weekendu :)

Fasia, Anka1501, Eweliśka, KasiaKwiatek, Nadzieja84, MartaAlvi, natt, lysinka, Jaga, Murraya, Aguś86, shimmer_lip, Lali, liloe, mantissa, Justinka, maggie86, Robotka1, haneczka, weronika86, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta urocze te zdjęcia! :) <3
    A z psiakiem na Natalce to wymiata po prostu! :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jakie zdjęcia??? coś mnie ominelo???

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta super zdjęcia :) a jacy Wy młodzi jesteście :) szczególnie po Twoim mężu widać :) ale się staro poczułam... Buuuu

‹‹ 3891 3892 3893 3894 3895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ