Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Marta super zdjęcia
a jacy Wy młodzi jesteście
szczególnie po Twoim mężu widać
ale się staro poczułam... Buuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:38
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny
Faktycznie, wygladamy na mega gówniarzy - cóż, sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać
Ja mam 26lat a maż 27lathahaha
Fasia, dlaczego nie wrzucisz fotek?natt, Anka1501, malinka1984, KasiaKwiatek, Agusiek89, Justinka, maggie86, haneczka, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Dobry
Anka niech ruszy porzadnie na calego albo niech sie wstrzyma synek do nastepnej soboty, nie zapomnij dac mu od razu klapsa, ze tak mame wymeczyl;) pewnie sama z synem nie dasz rady odespac w dzien co?
Krysti meczylas sie biedna tez w nocy:(
A Ewelcia jak tam?? Mam nadzieje, ze przeszlo. Jestes w szpitalu a musisz prosic sie o pomoc, brak slow...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:38
-
nick nieaktualny
-
A jednak ktoś wam się jeszcze narzucił do grupy :p jestem ze śląska , nie wiedziałam jaki nick wymyslić a na stole akurat stała woda ustronianka i tak wyszło
Eweliśka, natt, Anka1501, Krysti, Aguś86, Fasia, Lali, KasiaKwiatek, mantissa, Agusiek89, Nadzieja84, Justinka, maggie86, Robotka1, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Dziękuje dziewczyny
Faktycznie, wygladamy na mega gówniarzy - cóż, sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać
Ja mam 26lat a maż 27lathahaha
To mnie dobilasja też mam 26 lat a wyglądam jakbym była starsza od Ciebie conajmniej 5-6 lat
super wygladacie
-
nick nieaktualnyMarta przepiękne zdjecia i nawet fotografa nie trza było siostra profesionalistka normalnie gdybys nie powiedziała bym pomyślała ze foty zrobione przez fotografa i takie kolorowe śliczne są
pięknie wyglądacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:40
-
nick nieaktualny
-
Leże sobie na łóżku oglądam film a po nodze zapier@#$%la mi KLESZCZ! Tak kleszcz. Kuźwa chyba kocisko mi je przywlokło z dworu albo przez okno wpadł jak myłam podłogi. Nosz kuźwa dziadostwo jedno. Musze potem obejrzeć młodego i siebie czy czasem jeszcze gdzieś jakiś nie przypałętał się. Ehhh pierdzielona wies:(
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Leże sobie na łóżku oglądam film a po nodze zapier@#$%la mi KLESZCZ! Tak kleszcz. Kuźwa chyba kocisko mi je przywlokło z dworu albo przez okno wpadł jak myłam podłogi. Nosz kuźwa dziadostwo jedno. Musze potem obejrzeć młodego i siebie czy czasem jeszcze gdzieś jakiś nie przypałętał się. Ehhh pierdzielona wies:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 12:44
-
nick nieaktualny