Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto przyklejony Julek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:17
KasiaKwiatek, natt, Lali, Aguś86, shimmer_lip, MartaAlvi, Murraya, Krysti, liloe, mf, Agusiek89, Nadzieja84, maggie86, Gosha, haneczka, Justinka, Ulka84, Klaudia90, lysinka, weronika86, Jaga, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Natt jaka Ty sliczna! I jakie super zdjecia! Alez Ci zazdroszcze tych widokow. Zajebiście, swietna pamiatka, wywolac i do albumu!
Widoki może i super ale jak tu pada z 250 dni w roku to chooooy z tymi widokami.shimmer_lip, Eweliśka, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Justinka, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja też najabrdziej lubie to zdjecie z przyklejonym Julem
Boskie jest!! Te plenerowe też mega wyszły. Tzn wszystkie sa super, ale te wyjatkowo
Natt ale widokiBoże złoty. Ślicznie wyglądasz!!
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer charakterna?
Powiedz wprost że wyglądam na wredotę.
No cóż... Ryja nie oszukasz.
Nooooo przyznam, że się nam udało z pogodą. Jak tylko rano zobaczyłam słońce to zwlokłam chłopa z łóżka, aparat pod pachę i jazda na zadupia!
Ahhhh no i dziękuję za miłe komplementy.Po wczorajszym pocisku jaki dostałam od znajomej doceniam je jeszcze bardziej.
Albo po prostu hormony Wam mieszają w głowie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 13:29
shimmer_lip, KasiaKwiatek, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Shimmer charakterna?
Powiedz wprost że wyglądam na wredotę.
No cóż... Ryja nie oszukasz.
Nooooo przyznam, że się nam udało z pogodą. Jak tylko rano zobaczyłam słońce to zwlokłam chłopa z łóżka, aparat pod pachę i jazda na zadupia!widać od razu
osobiście ciepłych klusek nie lubię i nie lubię ludzi którzy wolno mówią
każdy ma swojego bzika
KasiaKwiatek ja to nawet tej ich starości nie komentuję!!!natt, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No weź
zrobiłam listę przecież
jeszcze tylko dwie dusze są nierozpoznane a cała reszta jest podpisana
Nooo ta lista jest mega!Też nie ogarniam dalej, ale wtedy szybki look i wszystko wiadomo
shimmer_lip, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Haneczka, zacznę od zachowania mężów, bo jestem w totalnym szoku. Mój len patentowany jest tak zakochany w synu, ze chce go nosić podawać, odkladac, przewijac. Tylko ubieranie mu nie idzie. Gdyby mógł to by karmił.Każe się budzic w nocy, żeby podać małego. Dziś to wykorzystałam bo po karmieniu o 1 oczy mi się same zamykaly i dalam mu do uśpienia i poszłam spac. ;P. A dziś marudzil, ze nie cchce jechać na caly dzień na turniej brydzoowy, żeby nas nie zastawiac, ale nie mógł odwołac. No i ma więcej cierpliwosci, lepiej mu idzie uspokajanie młodego.
śpiewa mu i gada.
Ale to jeszcze nic. Pomaga w domu? chodzi na zakupy i PRASUJE!
Ida, gratuluję względnie przespanej nocki. Ja się nie wyspalam ale za to nadrobilam od 9 do 12.
Witaj Ustronianko, nigdy nie jest za późno żeby dołączyc.
Jaga, przypomnialas mi o sezonie na kleszcze. Jeszcze stowa na obrożę pójdzie.i nie, tylko na wsi są, w lesie też pełno. W zeszłym roku w marcu uużywałam kropelek. Kota potrafila przynieśc po 3 dziennie na sierści. Ble. I przerzucilam się na taką obrożę która działa do 7 miesięcy i był spokój.
Eweliśka, shimmer_lip, Ida, Aguś86, Fasia, KasiaKwiatek, maggie86, haneczka, Justinka, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość