Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo i wczoraj kupiłam lody carte d'or czekolada z wisnia i drugie tiramisu :D ide jeeeesc!

A dupa rośnie..

Murraya, MartaAlvi lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z Terminu Miesiączki 18.04

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:18

Fasia lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:38

Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Obiadek zjedzony :D pieczen z kasza jeczmienna, po tym zjadlam kiwi, zapilam mlekiem, zagryzlam kit katem i do tego jeszcze coca-cola :D

I zaraz pewnie zrobisz kupę-giganta! :D

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    I zaraz pewnie zrobisz kupę-giganta! :D

Oby! :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jamochłon :-D

Moja córa zrobiła dziś lody...śmietankowo-borowkowe polewane ciepłym sosem z borówek... Oczywiście wszystko własnej roboty i z letnich borowek :-P :-P :-P
    Na obiad spaghetti Napoli ale dopiero zrobię bo łazienki wyszorowalam na błysk i zmieniam pościele w łóżkach wszystkich :-D... Jeszcze wyszorowałabym piekarnik bo mu sie należy ale to chyba jutro...nie chcę przeholować ;-)

Ida a ja zazdroszczę Tobie...masz Frana koło siebie i poród za sobą...

Maaaaryyyy!!!!!!
    Amy!!!!!
    Hwesta!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:40

Fasia, Aguś86, Murraya, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaasia ale te lody od corki musza ab byc pyszne! Ja nigdy nie jadlam domowych lodow.. pyyyycha :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja się rozpłynęłam...nigdy sama nie robiłam, a ona teraz wszystkie przepisy z książki z Lidla robi, to jej biblia teraz :-P ;-) a okazało się, że lody banalnie łatwe do zrobienia akurat :-D

nick nieaktualny, Gosha, nick nieaktualny, Fasia, Eweliśka, Justinka, Aguś86, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A ja zazdroszczę Wam tych frykasów :P Cieszcie się póki możecie, później - o ile będziecie stosować dietę dla karmiących - będzie nudno jeśli chodzi o jedzenie :P

I zazdroszczę Wam przespanych nocy. Ja wiem, że w większości i tak nie możecie spać, ale sama myśl, że noc może być nie przerwana wrzaskiem :D Możecie jeszcze pooglądać sobie w spokoju filmy z mężami... Ach... Kiedy to było... :P

EEE ja dalej mogę oglądać filmy Z mężem:) I chodzę wyspana więc odpukać aż tak źle nie jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:49

nick nieaktualny, Fasia, Eweliśka, Ida, nick nieaktualny, Aguś86, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka do mnie dziś napisała dalej w dwupaku :) Pozdrawia Nas i możliwe że jutro wyjdzie ze szpitala :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, Eweliśka, Lali, Justinka, Aguś86, MartaAlvi, Anka1501, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super te Wasze sesje!!! Śliczne te kwietniowe mamuśki:)

Fasia dzięki i sorki za te mende ale wrzucałaś non stop a tu nagle szlaban na najlepsze, świetne, takie klimatyczne i seksowne...a pamiętam jak dzień przed płakałaś że nie masz weny i ochoty a tu proszę.

Ustronianka WITAJ:)

Fasia, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy za sobą swój pierwszy spacer :) Mąż pchał wózek dumny jak paw :)

ja mogłam popchać może z metr :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:50

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, mantissa, Eweliśka, Ida, haneczka, Lali, Justinka, Murraya, MartaAlvi, mf, Ewelcia, lysinka, weronika86, Agusiek89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A my mamy za sobą swój pierwszy spacer :) Mąż pchał wózek dumny jak paw :)
    ja właśnie wróciłam:)zaliczyliśmy jeszcze obiadek u babci po drodze

nick nieaktualny, Fasia, Eweliśka, Lali, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Ty przez tyle miesięcy pchałaś brzuch :-P teraz męża kolej :-D... Czuję, że mój będzie podobnie robił, ja to se z boku będę mogła pomaszerować...a jeszcze do podziału dwie siostry...nie dopcham się :-D

nick nieaktualny, Fasia, Gosha, Eweliśka, nick nieaktualny, Ewelcia, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Angela Ty przez tyle miesięcy pchałaś brzuch :-P teraz męża kolej :-D... Czuję, że mój będzie podobnie robił, ja to se z boku będę mogła pomaszerować...a jeszcze do podziału dwie siostry...nie dopcham się :-D
    To ty lepiej teraz pojeździj wózkiem bo później naprawdę się nie dopchasz

Fasia, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Kaśka myślę o tym co napisałaś i się zastanawiam czy to możliwe, że ja się tak wzbraniam teraz przed tym porodem i tak wszystko hamuje?? Bo moje ciało najwidoczniej jest już gotowe do porodu a mimo wszystko po wielu godzinach wszystko ustaje.

Ania, jak się denerwujesz to wydziela się adrenalina. Ona hamuje oksytocynę. Więc to bardzo możliwe. Mi położna powiedziała, że im więcej stresu i adrenaliny tym później urodzę. Musisz się wyluzować :) Ale wiem, że to trudne, kiedy męża nie ma obok. W każdym razie staraj się relaksować, kawka z przyjaciółką i nie myśl za wiele :) Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło.

• Gosha Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATT ależ piękna kobieta zCiebie...!!!! I z tym brzuszkiem Ci do twarzy!

FASIA Ty tez oczywiście, ale to juz wiesz, nie chce Ci wiecej słodzić ;) to zdjecie wymiata.,, odepnij ten plastik z brzucha ;)

KASIA takie córy w domu to prawdziwy skarb... Ciekawe czy od któregoś syna doczekam sie jakies uczty kiedyś ;) chyba jeszcze córę musze dorobić ;)

Ja opalanko na balkonie... No nie mogłam sie doczekać!!! Słońce praży, 26 stopni u mnie dzisiaj!!! :D
    Obiad wstawiony, starszak ferie zaczął, mega szczęśliwy przed tv ;) mniejsze nakarmione i obrażone spi w wózku... Wolałby na rękach. Znowu pol nocy ze mna w łożku, łóżeczko nadal parzy ;)
    Jutro sesja go czeka... Nie moge sie doczekać!

mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, Ida, haneczka, Lali, Justinka, Aguś86, nick nieaktualny, Murraya, lysinka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie dziekuje :) no i luzik guzik ja nie z tych co to sie obrażają :))

Kasia no to zazdroszcze, ze corce sie chce i Tobie bo teraz mozesz jesc te wszystkie pyszności! :)

Troche Wam zazdroszcze, ze mozecie sobie z Waszymi malenstwami pojezdzic wozeczkami :)) faaaajnie!

Pozdrowienia dla Mimki!

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha a Ciebie nie nawidze za miejsce gdzie mieszkasz :P u mnie szaro, buro, ponuro i do dupy :P
    dziekuje :)

A co do plastkowego brzuszka to chetnie go odepne po swietach :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:01

Gosha lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle Was wkurzają pytania o rodzenie. Mnie irytują pytania czy się wysypiam. Gdy odpowiadam że tak to od razu idzie pocisk aa to się pewnie nie długo zmieni. Ja mam cichą nadzieje że się nie zmieni i że będzie jeszcze lepiej nawet :)

Fasia, nick nieaktualny, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 3897 3898 3899 3900 3901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ