X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo i wczoraj kupiłam lody carte d'or czekolada z wisnia i drugie tiramisu :D ide jeeeesc!

A dupa rośnie..

Murraya, MartaAlvi lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z Terminu Miesiączki 18.04

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:18

Fasia lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:38

Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Obiadek zjedzony :D pieczen z kasza jeczmienna, po tym zjadlam kiwi, zapilam mlekiem, zagryzlam kit katem i do tego jeszcze coca-cola :D

I zaraz pewnie zrobisz kupę-giganta! :D

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    I zaraz pewnie zrobisz kupę-giganta! :D

Oby! :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jamochłon :-D

Moja córa zrobiła dziś lody...śmietankowo-borowkowe polewane ciepłym sosem z borówek... Oczywiście wszystko własnej roboty i z letnich borowek :-P :-P :-P
    Na obiad spaghetti Napoli ale dopiero zrobię bo łazienki wyszorowalam na błysk i zmieniam pościele w łóżkach wszystkich :-D... Jeszcze wyszorowałabym piekarnik bo mu sie należy ale to chyba jutro...nie chcę przeholować ;-)

Ida a ja zazdroszczę Tobie...masz Frana koło siebie i poród za sobą...

Maaaaryyyy!!!!!!
    Amy!!!!!
    Hwesta!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:40

Fasia, Aguś86, Murraya, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaasia ale te lody od corki musza ab byc pyszne! Ja nigdy nie jadlam domowych lodow.. pyyyycha :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja się rozpłynęłam...nigdy sama nie robiłam, a ona teraz wszystkie przepisy z książki z Lidla robi, to jej biblia teraz :-P ;-) a okazało się, że lody banalnie łatwe do zrobienia akurat :-D

natt, Gosha, maggie86, Fasia, Eweliśka, Justinka, Aguś86, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A ja zazdroszczę Wam tych frykasów :P Cieszcie się póki możecie, później - o ile będziecie stosować dietę dla karmiących - będzie nudno jeśli chodzi o jedzenie :P

I zazdroszczę Wam przespanych nocy. Ja wiem, że w większości i tak nie możecie spać, ale sama myśl, że noc może być nie przerwana wrzaskiem :D Możecie jeszcze pooglądać sobie w spokoju filmy z mężami... Ach... Kiedy to było... :P

EEE ja dalej mogę oglądać filmy Z mężem:) I chodzę wyspana więc odpukać aż tak źle nie jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:49

KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Ida, maggie86, Aguś86, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka do mnie dziś napisała dalej w dwupaku :) Pozdrawia Nas i możliwe że jutro wyjdzie ze szpitala :)

maggie86, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Lali, Justinka, Aguś86, MartaAlvi, Anka1501, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super te Wasze sesje!!! Śliczne te kwietniowe mamuśki:)

Fasia dzięki i sorki za te mende ale wrzucałaś non stop a tu nagle szlaban na najlepsze, świetne, takie klimatyczne i seksowne...a pamiętam jak dzień przed płakałaś że nie masz weny i ochoty a tu proszę.

Ustronianka WITAJ:)

Fasia, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy za sobą swój pierwszy spacer :) Mąż pchał wózek dumny jak paw :)

ja mogłam popchać może z metr :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:50

maggie86, natt, KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, Eweliśka, Ida, haneczka, Lali, Justinka, Murraya, MartaAlvi, mf, Ewelcia, lysinka, weronika86, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A my mamy za sobą swój pierwszy spacer :) Mąż pchał wózek dumny jak paw :)
    ja właśnie wróciłam:)zaliczyliśmy jeszcze obiadek u babci po drodze

Angela89, Fasia, Eweliśka, Lali, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Ty przez tyle miesięcy pchałaś brzuch :-P teraz męża kolej :-D... Czuję, że mój będzie podobnie robił, ja to se z boku będę mogła pomaszerować...a jeszcze do podziału dwie siostry...nie dopcham się :-D

Angela89, Fasia, Gosha, Eweliśka, natt, Ewelcia, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Angela Ty przez tyle miesięcy pchałaś brzuch :-P teraz męża kolej :-D... Czuję, że mój będzie podobnie robił, ja to se z boku będę mogła pomaszerować...a jeszcze do podziału dwie siostry...nie dopcham się :-D
    To ty lepiej teraz pojeździj wózkiem bo później naprawdę się nie dopchasz

Fasia, mantissa, maggie86, KasiaKwiatek, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Kaśka myślę o tym co napisałaś i się zastanawiam czy to możliwe, że ja się tak wzbraniam teraz przed tym porodem i tak wszystko hamuje?? Bo moje ciało najwidoczniej jest już gotowe do porodu a mimo wszystko po wielu godzinach wszystko ustaje.

Ania, jak się denerwujesz to wydziela się adrenalina. Ona hamuje oksytocynę. Więc to bardzo możliwe. Mi położna powiedziała, że im więcej stresu i adrenaliny tym później urodzę. Musisz się wyluzować :) Ale wiem, że to trudne, kiedy męża nie ma obok. W każdym razie staraj się relaksować, kawka z przyjaciółką i nie myśl za wiele :) Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło.

• Gosha Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NATT ależ piękna kobieta zCiebie...!!!! I z tym brzuszkiem Ci do twarzy!

FASIA Ty tez oczywiście, ale to juz wiesz, nie chce Ci wiecej słodzić ;) to zdjecie wymiata.,, odepnij ten plastik z brzucha ;)

KASIA takie córy w domu to prawdziwy skarb... Ciekawe czy od któregoś syna doczekam sie jakies uczty kiedyś ;) chyba jeszcze córę musze dorobić ;)

Ja opalanko na balkonie... No nie mogłam sie doczekać!!! Słońce praży, 26 stopni u mnie dzisiaj!!! :D
    Obiad wstawiony, starszak ferie zaczął, mega szczęśliwy przed tv ;) mniejsze nakarmione i obrażone spi w wózku... Wolałby na rękach. Znowu pol nocy ze mna w łożku, łóżeczko nadal parzy ;)
    Jutro sesja go czeka... Nie moge sie doczekać!

mantissa, maggie86, KasiaKwiatek, Eweliśka, Ida, haneczka, Lali, Justinka, Aguś86, natt, Murraya, lysinka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie dziekuje :) no i luzik guzik ja nie z tych co to sie obrażają :))

Kasia no to zazdroszcze, ze corce sie chce i Tobie bo teraz mozesz jesc te wszystkie pyszności! :)

Troche Wam zazdroszcze, ze mozecie sobie z Waszymi malenstwami pojezdzic wozeczkami :)) faaaajnie!

Pozdrowienia dla Mimki!

maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha a Ciebie nie nawidze za miejsce gdzie mieszkasz :P u mnie szaro, buro, ponuro i do dupy :P
    dziekuje :)

A co do plastkowego brzuszka to chetnie go odepne po swietach :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:01

Gosha lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle Was wkurzają pytania o rodzenie. Mnie irytują pytania czy się wysypiam. Gdy odpowiadam że tak to od razu idzie pocisk aa to się pewnie nie długo zmieni. Ja mam cichą nadzieje że się nie zmieni i że będzie jeszcze lepiej nawet :)

Fasia, maggie86, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 3897 3898 3899 3900 3901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ