Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia jamochłon
Moja córa zrobiła dziś lody...śmietankowo-borowkowe polewane ciepłym sosem z borówek... Oczywiście wszystko własnej roboty i z letnich borowek
Na obiad spaghetti Napoli ale dopiero zrobię bo łazienki wyszorowalam na błysk i zmieniam pościele w łóżkach wszystkich... Jeszcze wyszorowałabym piekarnik bo mu sie należy ale to chyba jutro...nie chcę przeholować
Ida a ja zazdroszczę Tobie...masz Frana koło siebie i poród za sobą...
Maaaaryyyy!!!!!!
Amy!!!!!
Hwesta!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:40
Fasia, Aguś86, Murraya, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja się rozpłynęłam...nigdy sama nie robiłam, a ona teraz wszystkie przepisy z książki z Lidla robi, to jej biblia teraz
a okazało się, że lody banalnie łatwe do zrobienia akurat
natt, Gosha, maggie86, Fasia, Eweliśka, Justinka, Aguś86, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:A ja zazdroszczę Wam tych frykasów
Cieszcie się póki możecie, później - o ile będziecie stosować dietę dla karmiących - będzie nudno jeśli chodzi o jedzenie
I zazdroszczę Wam przespanych nocy. Ja wiem, że w większości i tak nie możecie spać, ale sama myśl, że noc może być nie przerwana wrzaskiemMożecie jeszcze pooglądać sobie w spokoju filmy z mężami... Ach... Kiedy to było...
EEE ja dalej mogę oglądać filmy Z mężem:) I chodzę wyspana więc odpukać aż tak źle nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:49
KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Ida, maggie86, Aguś86, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny super te Wasze sesje!!! Śliczne te kwietniowe mamuśki:)
Fasia dzięki i sorki za te mende ale wrzucałaś non stop a tu nagle szlaban na najlepsze, świetne, takie klimatyczne i seksowne...a pamiętam jak dzień przed płakałaś że nie masz weny i ochoty a tu proszę.
Ustronianka WITAJ:)
Fasia, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my mamy za sobą swój pierwszy spacer
Mąż pchał wózek dumny jak paw
ja mogłam popchać może z metrWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:50
maggie86, natt, KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, Eweliśka, Ida, haneczka, Lali, Justinka, Murraya, MartaAlvi, mf, Ewelcia, lysinka, weronika86, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela Ty przez tyle miesięcy pchałaś brzuch
teraz męża kolej
... Czuję, że mój będzie podobnie robił, ja to se z boku będę mogła pomaszerować...a jeszcze do podziału dwie siostry...nie dopcham się
Angela89, Fasia, Gosha, Eweliśka, natt, Ewelcia, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Angela Ty przez tyle miesięcy pchałaś brzuch
teraz męża kolej
... Czuję, że mój będzie podobnie robił, ja to se z boku będę mogła pomaszerować...a jeszcze do podziału dwie siostry...nie dopcham się
Fasia, mantissa, maggie86, KasiaKwiatek, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Kaśka myślę o tym co napisałaś i się zastanawiam czy to możliwe, że ja się tak wzbraniam teraz przed tym porodem i tak wszystko hamuje?? Bo moje ciało najwidoczniej jest już gotowe do porodu a mimo wszystko po wielu godzinach wszystko ustaje.
Ania, jak się denerwujesz to wydziela się adrenalina. Ona hamuje oksytocynę. Więc to bardzo możliwe. Mi położna powiedziała, że im więcej stresu i adrenaliny tym później urodzę. Musisz się wyluzowaćAle wiem, że to trudne, kiedy męża nie ma obok. W każdym razie staraj się relaksować, kawka z przyjaciółką i nie myśl za wiele
Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło.
-
NATT ależ piękna kobieta zCiebie...!!!! I z tym brzuszkiem Ci do twarzy!
FASIA Ty tez oczywiście, ale to juz wiesz, nie chce Ci wiecej słodzićto zdjecie wymiata.,, odepnij ten plastik z brzucha
KASIA takie córy w domu to prawdziwy skarb... Ciekawe czy od któregoś syna doczekam sie jakies uczty kiedyśchyba jeszcze córę musze dorobić
Ja opalanko na balkonie... No nie mogłam sie doczekać!!! Słońce praży, 26 stopni u mnie dzisiaj!!!
Obiad wstawiony, starszak ferie zaczął, mega szczęśliwy przed tvmniejsze nakarmione i obrażone spi w wózku... Wolałby na rękach. Znowu pol nocy ze mna w łożku, łóżeczko nadal parzy
Jutro sesja go czeka... Nie moge sie doczekać!mantissa, maggie86, KasiaKwiatek, Eweliśka, Ida, haneczka, Lali, Justinka, Aguś86, natt, Murraya, lysinka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Maggie dziekuje
no i luzik guzik ja nie z tych co to sie obrażają
)
Kasia no to zazdroszcze, ze corce sie chce i Tobie bo teraz mozesz jesc te wszystkie pyszności!
Troche Wam zazdroszcze, ze mozecie sobie z Waszymi malenstwami pojezdzic wozeczkami) faaaajnie!
Pozdrowienia dla Mimki!
maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha a Ciebie nie nawidze za miejsce gdzie mieszkasz
u mnie szaro, buro, ponuro i do dupy
dziekuje
A co do plastkowego brzuszka to chetnie go odepne po swietachWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:01
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle Was wkurzają pytania o rodzenie. Mnie irytują pytania czy się wysypiam. Gdy odpowiadam że tak to od razu idzie pocisk aa to się pewnie nie długo zmieni. Ja mam cichą nadzieje że się nie zmieni i że będzie jeszcze lepiej nawet
Fasia, maggie86, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość