Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha własnie o Tobie myślałam i o tym że masz pewnie piękne słoneczko:)
Angela mam to samo, jak mówie że wysypiam się i nawet nudzę czasami to wielkie oczy i za chwile już niedługo, zaczną się kolki ząbki to nie pośpisz, takie pier..lenie
Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:To ty lepiej teraz pojeździj wózkiem bo później naprawdę się nie dopchasz
maggie86, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, mf, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W koncu wyslalam znajomym liste prezentów jakie bysmy chcieli dla Julka. Bylo ciezko, bo w zasadzie mamy chyba wszystko, musielismy byc gotowi juz dawno temu z wiadomych przyczyn
wiec na liscie mamy:
klin do lozeczka, ochraniacz na materac, posciel, album na zdjecia, ksiazeczke album do wpisywania informacji dotyczących dziecka po narodzinach, poduszka do karmienia, maskotka cuski original i miś szumiś
Zobaczymy co Julo dostanieEweliśka, maggie86, Justinka, Gosha, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia - osobiście radzę Ci zaopatrzyć się w poduszkę do karmienia przed narodzinami. Ja nie miałam od początku i po kilku zaledwie dniach kręgosłup mnie tak napieprzał, że masakra.
Tak sobie mysle, ze moze wykorzystam do tego ta duza poduszke do spania? Jak siedze na krzesle i ja sobie poloze poki co na brzuszku, a jej konce zachodza na tyl krzesla to jest w miare fajnie. No nie wiem. W szpitalu juz mialas?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tak sobie mysle, ze moze wykorzystam do tego ta duza poduszke do spania? Jak siedze na krzesle i ja sobie poloze poki co na brzuszku, a jej konce zachodza na tyl krzesla to jest w miare fajnie. No nie wiem. W szpitalu juz mialas?
Ja mam rogal do karmienia i mimo wszystko wykorzystuje twardego jaśka dla mnie jest tak wygodniejFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:A mnie wk*&%$ jak wszyscy się nachylają nad Małym, jak śpi to biorą jego rączki, głaszczą po buzi... Nosi mnie wtedy, że masakra... Też tak macie?
Mnie to jeszcze nie wkurza bo u nas jest zakaz odwiedzinNie chcemy aby nas odwiedzali ludzie. Dopiero po świętach zapraszamy - i wtedy się okaże jaki mam instynkt
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
Marta, Fasia, Natt- przepiękne te Wasze sesje.
Każda inna i każda wyjątkowa. Marty taka radosna, wiosenna. Świetne to zdjęcie z misiem. Fasi- zmysłowa
A Natt przepiękny plener i widoki, Ty oczywiście też
Mi przyjaciółka zaproponowała sesję. Może uda się w poniedziałek.) Muszę zdążyć przed rozwiązaniem, a zegarek tyka.
Ustronianka, witam nową koleżankę z takim samym terminem
Ja w biegu przed rodzicami wysprzątałam chałupkę, mąż jeszcze przyjechał w ost. chwili i pomógł mi z odkurzaniem, nie miałam czym poczęstować rodziców. więc upiekłam szybkie ciasto na 2 JAJKACH !!! Tylko tyle miałam. Serwuję przepis, bo wyszło pyszne i robi się je 10 minut:
1 i 3/4 szkl. mąki
3/4 szkl. cukru
1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
1/4 szkl. oleju
2 jajka
3/4 szkl. mleka (a nawet więcej)
1 jabłko
Wszystko razem miksujemy, wylewamy do formy, wkładamy pokrojone jabłuszka wgłąb ciasta, pieczemy 50 minut w 170/180 C
MNIAM
A tutaj mój brzuchol sprzed 2 dni. Rośnie jak na drożdżach.Potem usunę, bo z twarzą i negliż
Mam spuchniętą twarz i stopy jak Frodo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:51
Lali, Krysti, maggie86, Justinka, Fasia, Angela89, natt, Murraya, Murraya, Aguś86, Gosha, KasiaKwiatek, mantissa, MartaAlvi, iwonka1077, Klaudia90, Militta110816, mf, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ale się kluska zrobiłam
Masakra. 14 kilo niespełna na plusie, oj widać
Pamiętacie tą starą focię znad morza (wrzesień- mój 1. brzuch
)? Zaraz wrzucę dla porównania:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:51
Krysti, Murraya, Fasia, Ida, Lali, Gosha, MartaAlvi lubią tę wiadomość