Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:39

Gosha, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha własnie o Tobie myślałam i o tym że masz pewnie piękne słoneczko:)

Angela mam to samo, jak mówie że wysypiam się i nawet nudzę czasami to wielkie oczy i za chwile już niedługo, zaczną się kolki ząbki to nie pośpisz, takie pier..lenie

Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    To ty lepiej teraz pojeździj wózkiem bo później naprawdę się nie dopchasz
    Ja męża raz przylapalam jak jeździ wózkiem po pokoju ale nie śmiałam się z niego

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, mantissa, mf, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chyba po świętach złożę wózek i se pojeżdżę po mieszkaniu chociaż :-D i łóżeczko też ubiorę...a co! Niech czeka :-D przykryję prześcieradłem i już.

Eweliśka, nick nieaktualny, Fasia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu wyslalam znajomym liste prezentów jakie bysmy chcieli dla Julka. Bylo ciezko, bo w zasadzie mamy chyba wszystko, musielismy byc gotowi juz dawno temu z wiadomych przyczyn :)
    wiec na liscie mamy:
    klin do lozeczka, ochraniacz na materac, posciel, album na zdjecia, ksiazeczke album do wpisywania informacji dotyczących dziecka po narodzinach, poduszka do karmienia, maskotka cuski original i miś szumiś :)

Zobaczymy co Julo dostanie :D

Eweliśka, nick nieaktualny, Justinka, Gosha, mantissa, nick nieaktualny, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nawet jak nie pospie to będę szczęśliwa w końcu na to czekamy juz tyle miesięcy

Ida, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:40

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Fasia - osobiście radzę Ci zaopatrzyć się w poduszkę do karmienia przed narodzinami. Ja nie miałam od początku i po kilku zaledwie dniach kręgosłup mnie tak napieprzał, że masakra.

Tak sobie mysle, ze moze wykorzystam do tego ta duza poduszke do spania? Jak siedze na krzesle i ja sobie poloze poki co na brzuszku, a jej konce zachodza na tyl krzesla to jest w miare fajnie. No nie wiem. W szpitalu juz mialas?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wczoraj w nocy jak czekałam aż mała zaśnie podejrzałam sobie Majówki i tam już 2 rozpakowane są :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Tak sobie mysle, ze moze wykorzystam do tego ta duza poduszke do spania? Jak siedze na krzesle i ja sobie poloze poki co na brzuszku, a jej konce zachodza na tyl krzesla to jest w miare fajnie. No nie wiem. W szpitalu juz mialas?

Ja mam rogal do karmienia i mimo wszystko wykorzystuje twardego jaśka dla mnie jest tak wygodniej :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:40

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to luz, jak taka moze byc to na poczatek starczy, a jak sie nie sprawdzi i jej nie dostaniemy to wtedy kupie :)

Ida lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cizes co na obiad!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A mnie wk*&%$ jak wszyscy się nachylają nad Małym, jak śpi to biorą jego rączki, głaszczą po buzi... Nosi mnie wtedy, że masakra... Też tak macie?

Mnie to jeszcze nie wkurza bo u nas jest zakaz odwiedzin :) Nie chcemy aby nas odwiedzali ludzie. Dopiero po świętach zapraszamy - i wtedy się okaże jaki mam instynkt :D

Ida, Fasia lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:46

• haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, Fasia, Natt- przepiękne te Wasze sesje. :) Każda inna i każda wyjątkowa. Marty taka radosna, wiosenna. Świetne to zdjęcie z misiem. Fasi- zmysłowa :D A Natt przepiękny plener i widoki, Ty oczywiście też :)

Mi przyjaciółka zaproponowała sesję. Może uda się w poniedziałek. :)) Muszę zdążyć przed rozwiązaniem, a zegarek tyka. :)

Ustronianka, witam nową koleżankę z takim samym terminem :)

Ja w biegu przed rodzicami wysprzątałam chałupkę, mąż jeszcze przyjechał w ost. chwili i pomógł mi z odkurzaniem, nie miałam czym poczęstować rodziców. więc upiekłam szybkie ciasto na 2 JAJKACH !!! Tylko tyle miałam. Serwuję przepis, bo wyszło pyszne i robi się je 10 minut:

1 i 3/4 szkl. mąki
    3/4 szkl. cukru
    1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
    1/4 szkl. oleju
    2 jajka
    3/4 szkl. mleka (a nawet więcej)
    1 jabłko

Wszystko razem miksujemy, wylewamy do formy, wkładamy pokrojone jabłuszka wgłąb ciasta, pieczemy 50 minut w 170/180 C

MNIAM :D

A tutaj mój brzuchol sprzed 2 dni. Rośnie jak na drożdżach. :) Potem usunę, bo z twarzą i negliż :P

Mam spuchniętą twarz i stopy jak Frodo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:51

Lali, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Justinka, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Murraya, Murraya, Aguś86, Gosha, nick nieaktualny, mantissa, MartaAlvi, iwonka1077, Klaudia90, Militta110816, mf, weronika86 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tak czytam o Waszych mężach to cieszę się, że się w tych czasach urodziłam :) Bo kiedyś to panowie przez 3 tyg po porodzie chodzili pijani z radości i tyle było jeśli chodzi o ojcostwo :P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się kluska zrobiłam :P Masakra. 14 kilo niespełna na plusie, oj widać :P Pamiętacie tą starą focię znad morza (wrzesień- mój 1. brzuch :D)? Zaraz wrzucę dla porównania:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:51

nick nieaktualny, Murraya, Fasia, Ida, Lali, Gosha, MartaAlvi lubią tę wiadomość

‹‹ 3898 3899 3900 3901 3902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ