X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka sexy mama z ciebie :) i te czerwone usta widac wiosne na buzce u ciebie :) i brzuszek przesliczny.Zgrabna pupa i wogole cala :) linie trzymasz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:36

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Ale się kluska zrobiłam :P Masakra. 14 kilo niespełna na plusie, oj widać :P Pamiętacie tą starą focię znad morza (wrzesień)? Zaraz wrzucę dla porównania:P
    brednie, sliczna jesteś a ta kreseczka na brzuszku jaka wyraźna, ahh tęsknie za brzusiem

haneczka, mantissa lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka masz brzusio jak moj :))) slicznie wygladasz, jakby tylko pileczka Ci Urosla :))

Co to za biustonosz?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka aleś Ty szczupła! :)

Krysti a co z Twoimi fotami?

Krysti, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanka ty drobna jak ja przed ciązą chuderlok bylam teraz wydaje mi się ze tez kluska jestem ale zleci szybko :) luzik bedziemy jak z przed ciazy wygladaly .

• haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglądam jak moja matka :P Ja chcę z powrotem swoją twarz i ciało ;(((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Haneczka aleś Ty szczupła! :)

Krysti a co z Twoimi fotami?
    Moje foty dopiero bedą robione lada dzien pokaze :)musze przemyslec gdzie bo mnie moj zrobi foty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:40

• Justinka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, Fasia, Natt - przepiękne jesteście, zdjęcia super! Pamiątka na całe życie :) Każda sesja inna, inne otoczenie, inne brzuszki, a każde zdjęcie cieszy oko :)

Haneczka -- piękna Ty! brzuszek super!

Ustronianka - witam na naszym szalonym wątku :)

Dziękuję wszystkim za odpowiedz na moje pytanie dotyczące plamienia... :) domyślam się że jest to przez rozwierającą szyjkę itd... nie ma żywej krwi, więc nie panikuję :) Po za tym jak to jest mimo że wody nie odeszły może pojawić się krew z łożyska? hmmm nie znam się na tym kompletnie :|
    Ja po spacerku - 2,5h uffff plus obiadek zaliczony, teraz chwila odpoczynku i trzeba mieszkanie ogarnąć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:43

Fasia, haneczka, Aguś86 lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja dziś też jestem jamochłon ;) na fryty mam ochotę :) dobrze, że ich nie mam :)
    Ja dostałam poduchę do karmienia od koleżanki bo jej było strasznie niewygodnie z tą poduchą. Pewnie jak wszystko trzeba na sobie przećwiczyć ;)

Gosha zazdroszczę pogody :)

Angela gratuluję pierwszego spaceru :) Ja bym się nie obraziła gdyby mąż chciał wózek prowadzić :) jak go prowadziłam od taty to byłam załamana bo co jakieś drzwi, framuga, winda to tak nim pizgałam o wszystkie kanty, że stwierdziłam, ze ja tej Baśce zrobię krzywdę :( normalnie ją poobijam w wózku :(

Gosha, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia, tutaj kupiłam
    http://allegro.pl/230-zmyslowy-biustonosz-stanik-do-karmienia-75d-i5199453030.html

Dzięki dziołchy, ale ja wiem swoje. :P Linią to ja bym tego nie nazwała. Bo linia to mi się kojarzy z czymś prostym, a u mnie wszędzie gięcia i zaokrąglenia. Kuleczka :D

A krechę mam od samych cycków prawie do pipki włącznie. Skąd to takie ciemne, nie wiem ;)

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moje foty dopiero bedą robione lada dzien pokaze :)musze przemyslec gdzie bo mnie moj zrobi foty :)

Aaaaaaa! Myślałam że masz tylko przed nami ukrywasz ! :P
    No to się bujaj dziewczyno bo potem jeszcze się nie wyrobisz i będziesz musiała prosić Faśkę żeby Ci sztucznego brzucha pożyczyła. :D

shimmer_lip, Gosha, Krysti, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, że ja dalej ułomna jestem i nie mam linii i dalej mam pępek w środku ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka super wyglądasz :) I wcześniej i teraz rewelka :)

Przy jednym małym dziecku naprawdę można sporo zrobić. My z Zuzia funkcjonowaliśmy w miarę normalnie.
    Teraz to jak mały zasnie to trzeba będzie poświęcić czas Zuzi, żeby nie czuła się odrzucona i juz tak lekko nie będzie ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A wiecie, że ja dalej ułomna jestem i nie mam linii i dalej mam pępek w środku ;)

Oj ja pępek miałam tez w środku a linia się zaczęła pojawiać to ja się rozpakowałam :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:46

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Dzień dobry :)

Kurcze, miło się czyta że nasi Panowie potrafią stanać na wysokości zadania, a czasem nawet i więcej :) Mam nadzieję, że u nas będzie podobnie. Już teraz mogę ogromnie liczyć na mojego K. (który właśnie jedzie z myciem okien :P ). Mam nadzieję, że po porodzie będzie równie chętny do opieki nad małą jak teraz do wszelkiej pomocy :)

Mnie od kilku dni ogarnia jakaś totalna niemoc :( Nie wiem czy mam jakieś tragiczne wyniki, czy jaka cholera... Chwilę postoje i już mi się słabo robi :/ Humorek też raczej średni. Myślałam, że na końcówce ciaży dostane mega powera i będę sprzątać, latać i wgl - tak jak to się wszędzie czyta, a tymczasem ja nie mam siły nawet dłużej postać :(

Za to z pozytywnych rzeczy - Natalka się donosiła :D <jupi>!!

No i ja też nie pochwaliłam się zdjeciami z naszej "sesji" wykonanej przez moją młodszą siostrzyczkę. Co prawda mam je w pamiętniku, ale tutaj też się chętnie pochwalę :D a co! Wszyscy się chwalą to ja tez mogę :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d7edc61f504.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebe2b7c96b57.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85e2a07efcbc.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad4140d59147.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/667291360e17.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e1c59bd4066.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cca3f39636ba.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc844433eddf.jpg

super zdjęcia :) bardzo ładna sesja :) chyba muszę pomyśleć o czymś podobnym - do tej pory nie mam żadnej fotki...

MartaAlvi lubi tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja też nie mam linii i pępek lekko w środku. Ta linię tlumacze tym, że jestem blondynką o jasnej karnacji i dlatego jej nie widać (poprzednio też nie miałam :P).

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kiedy panujecie chrzest??

Na początku lipca. Wtedy będziemy oboje z mężem w Polsce i wtedy najbardziej nam pasuje.

Ida lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Kurczę, to może Ty nie jesteś w ciąży jednak? :P

Ja tam pępka nie mam wcale. :) Zrobił się zupełnie płaski, tylko jest ciemna skóra w jego okolicach i ta krecha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz pytanie z innej beczki.
    Zapytali mnie dziś z pracy jaki prezent chcę dla Mikiego. No i w sumie to nie wiem, chyba bujak. Ma może któraś z Was taki oto bujak z Fisher Price lub mają jakąś opinię na jego temat ?
    247ad3826d50fb5bmed.jpg

‹‹ 3899 3900 3901 3902 3903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ