Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Wera i mnie praktycznie cały czas boli brzuch jak na miesiączkę
nawet mi niekomfortowo podniesc jedna noge do gory bo mam wrazenie jakby wszystko sie tam otwieralo.
-
Kasia gratki donoszonosci
Zazdroszcze zatrzymania wagiu mnie dramat
Ola im czesciej bedziesz karmic tym wiecej mleka sie bedzie produkowac. A jak malemu sie nie chce to moze laktatorem pobudzaj
Ja mam nadzieje ze te moje krople mleka swiadcza o tym ze mleko bedzie i ze cycki sie nie zbuntuja
Dzis trzeba na jakis spacer wyjsc tak jest pieknieweronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
wspolczuje wam tego meczenia laski.. u mnie 4 dzien dopiero a juz sie mega wkurwiam
ania jeszcze 6 dni! dasz rade!
amy dalej masz te skurcze? jak ty je odczuwasz? mozesz opisac?
iwonka robilam kolo polnocypospalam sobie d 15.00 do 18.00 wiec dalam czaduw nocy
zurek przeeeeepyszny
chociaz juz obiad mam na dzisiaj
u mnie wystarczy ze mala sie mocniej ruszy i juz skurcze prowokujeiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Kasia gratki donoszonosci
Zazdroszcze zatrzymania wagiu mnie dramat
Ola im czesciej bedziesz karmic tym wiecej mleka sie bedzie produkowac. A jak malemu sie nie chce to moze laktatorem pobudzaj
Ja mam nadzieje ze te moje krople mleka swiadcza o tym ze mleko bedzie i ze cycki sie nie zbuntuja
Dzis trzeba na jakis spacer wyjsc tak jest piekniebedziesz dojona
nie ma tak latwo
u mnie pogoda kupa, jak zwykle....jestem w takim miejscu uk ze zawsze syf z pogoda..moge sobie z natt przybic piatalaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:10
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Dziewczyny-a szczegolnie bambi-co moze pomoc na bardzo sucha skore w okolicy pach? To moze byc od golenia, czy od dezodorantu? Z przodu w okolicy szwu koszulki... mojemu sie tak robi i nie wiem jak temu zaradzic...
edit : tylko niech wetrze bepanthen w to miejsce, nie zostawia bialej warstwy, tylko wmasowac..jest bezzapachowy, wiec nie bedzie sprawial problemu.
aa i niech odstawi dezodorant na chwilkeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:15