Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mialam taki bol przy poronieniu.. Brzuch nie twardnial tylko lapal skurcz minutowy bo liczylam i przerwy były 2 minutowe już w takim stadium gdzie leki na maksa zaczely dzialac i myslalam ze teraz te skurcze to cos podobnegp ale mniejszy bol.. Teraz te moje bole juz 3 tyg trwaja i tez mam dosc..
-
Mimka gratulacje! :**
Tylko wam chociaz odchodzi czop a u mnie sama nie wiem czy to to.. Mam wrazenie ze jestem tam tak scisnieta ze sluz mi nie wylatuje przez to, czuje ze leci mi z tamtad cos a na wkladce potem nic nie mam, dziwne to.. 3 razy wyszedl mi jakis glut zoltawo-bialy potem przezroczysty i nw czy to czop czy sluz.. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:52
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie też pogoda do d..., szaro i mokro.
Mimka ogromne gratulacje dla ciebiesuper, że Kornelek jest już z tobą
Ida z Frania to prawdziwy aniołek, tak ładnie śpi
Kasia gratki donoszenia
Współczuję wam dziewczyny bóli przepowiadających trwających tyle czasu, mnie jak wczoraj złapały to ledwo do domu z autobusu doszłam, miałam taki twardy brzuch i ból miesiączkowy.KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Ola a maly ile ma dni? Bo ja tez nie widze suwaczkow. Ja dopiero w 4 dopie dostalam tyle pokarmu, ze mala sie najadla. W szpitalu kilka razy dostala sztuczne bo strasznie sie wsciekala jak ciagla a nie lecialo. Teraz juz jest ok. Czasem tylko jak jest bardzo glodna to wydoi dwa cycki na raz.
Tak przy bedzie lokowanie produktu. Maltan na sutki jest cudowny!!!
Rodzi ktos dzis? Bo sie przestoj zrobil.
3 dni ma dopiero z piersi trochę leci jak nacisne mały zasypia przeważnie po karmieniu tylko często się budzi i znowu chce:)
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle popatrzyłam na listę rozpakowanych i widzę, że na razie przewaga cc nad sn, a ciekawa jestem czy w ogóle któraś z nas przeżyje taki 100 % poród naturalny, bez wspomagaczy?!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość