Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Werka to uczucie jakby brzuch robil sie z kamienia i dochodzi mega silny bol menstruacyjny. Olek wtedy ani drgnie I to mnie dodatkoao tak stresuje...
myslalam ze to skurcz typu takiego jak w lydce np
mam identycznie od 4-5 dni...brzuch twardy jak kamien, mala malo sie rusza...ciagly mocny bol miesiaczkowy
a jak sie poloze i zacznie sie mala ruszac to od razu bol jest silniejszy
-
weronika86 wrote:no to maM IDENTYCZNIE
myslalam ze to skurcz typu takiego jak w lydce np
mam identycznie od 4-5 dni...brzuch twardy jak kamien, mala malo sie rusza...ciagly mocny bol miesiaczkowy
a jak sie poloze i zacznie sie mala ruszac to od razu bol jest silniejszy
-
Oo dzieki Amy
wlasnie mam cos takiego brzuch twardy i bol miesiaczkowy
myslalam ze te skurcze beda takie jak przy poronieniu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:31
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Zaraz go wyjebie bo juz mnie wkurwia
wiec już to trzeba olać
A mam 39+4Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:31
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Kasia gratuluje donoszenia
Współczuję Wam tych skurczy przepowiadajacych, bo przy tym moje bole pachwin i klucie w szyjce to pikuś.
Jaka u nas dziś fatalna pogodaOd rana mżawka, szaro, buro i zimno. I podobno tak aż do czwartku
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiadomość od mimki "29.03 o godz.1.36,droga sn przyszedl na swiat Kornel.Ma 55cm i wazy 3420g.Pozdrawiamy."Gratuluje! !
Amy_, Militta110816, Agusiek89, Ida, Jaga, Aguś86, lysinka, KasiaKwiatek, maggie86, MartaAlvi, sylvia007, Murraya, shimmer_lip, liwi, lena90, iwonka1077, Ewelcia, Eweliśka, Rudzia, Fasia, natt, liloe, Krysti, Anka1501, weronika86, mantissa, Justinka, NY, Nadzieja84, Robotka1, olka30, malinka1984, adk_1989, mila79, haneczka lubią tę wiadomość