Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja
mój facet do mnie dzwonil o 4 rano i przestraszony pyta co się dzieje
A ja mówię "co się ma dziać? idę sikac"
A on "śniło mi się, że rodzisz w domu"
Hahaha... Weźcie bo mi wykraczecieFasia, mf, KasiaKwiatek, lysinka, Robotka1, Nadzieja84, haneczka, MartaAlvi, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witamy się przy śniadanku.
Cisza i spokój,nic się nie dzieje a jutro zaczynamy 41 tydzień -szok.
Na 9:00 ktg,na 9:45 wizyta u ginki i pewnie nic odkrywczego nie będzie ehh.
Udanego dni
Amy kciuki
Dla wszystkich pozytywne fluidki KacperkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:14
KasiaKwiatek, Amy_, NY, Krysti, Justinka, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej
Mimka gratulacje, jaki slodziak cudowny!
Haneczka zdjecia z zegarem swietne, fajny pomysl
Krysti kacik dla Ignasia bardzo przytulny.
Jaga wspolczuje choroby Marcelanie ma nic gorszego od chorego dziecka. A z ta szkarlatyna szwagra to cholera wie co zrobic, on tam mieszka? Moze pojedziesz dopiero po swietach?
Ja na szczescie nie zlapalam wirusa od corki, to bylo tylko lekkie zatrucie, skonczylo sie bez wymiotow ale cierpialam wczoraj okropnie. Od dwoch dni boli mnie strasznie krzyz i pachwiny. Myslalam, ze to od zatrucia ale dzis dalej boli.
To ktora dzis rodzi?? Malinka, Murraya, Anka...??kto tam jeszcze chetny?
Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ania a te co piec minut nie beda teraz trwaly kilka godzin? Zaraz sie okaze ze rozwarcie na 3cm tylko
a ja juz tak cierpie. łeeeeeee!!!!
Najwyżej Ci wywolaja wcześniej. Teraz to już nie masz na co czekać. Poza tym wczoraj tez pisałam, że mały musi się bardzo męczyć przez te parę godzin. Na ktg kilka razy spadalo mu tętno przy skurczach, których właściwie nie czułam. A co się z nim dzieje jak mnie tak meczy kilka godzin??? Jedz Amy,Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Jaga wspolczuje sytuacji...swoja droga ten twoj maluszek taki chorowity jest...mojemu pomogly soki wlasnej roboty ale jak tez masz juz wszystko na glwoie to moze byc ciezko
przykro mi i trzymam kciuki za marcelka!
widze murraye rozsadza energia..choc pomoc mi posprzatac babo!
ustronianka witam nowa kolezanke
natt odespij kochana bo faktycznie rodzic niewyspanej to mega ciezkie...
NADZIEJA czuje sie juz lepiej..wczoraj mialam jakies epogeum doslownie..chcialam usiasc na ziemi i wyc do ksiezyca..bylo mi bardzo zle..i nie wiem dlaczegomaz przytulil, poglaskal, brzusio sie rozluznil i bylo juz dobrze i slodko sobie zasnelam
Polarisa 4 dni przed terminem lekka opuchlizna to raczej standard szczegolnie z samego rana czy przed snem po ciezkim dniu. Obserwuj sie tak czy inaczej, jesli sie nasili, skonsultuj to.
FASIA gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 39tc..ty jeszcze wszystkich nasz przenosisz! hehehe gratuluje stara
AMY O kurwasz masz...to juz chyba porod..trzymaj sie dzielnie, wiem ze boli..musi bolec...chcialabym ci ulzyc ale nie mam jak
edit! aaaaaaaaaaaaa i u mnie 9 dni do terminu! rudzia wg planuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:27
Fasia, Rudzia, KasiaKwiatek, lysinka, Amy_, Nadzieja84, Jaga, maggie86 lubią tę wiadomość