Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bryyy:D
FASIA a nie mówiłam?hehe gratki przedostatniego tygodnia:D czas leci:D dzieci rosną ahhh do mnie nie dociera ze mój termin już za 8 dni:P
szczerze to ja jeszcze nie chcę, kocham swój brzuch:D
HANULA świetne zdjęcia i pomysł na nie:D no i współpraca z mężem bardzo owocna:D
JAGA ło mamuśku na prawdę nie zazdroszczę sytuacji z rodziną;/ jak tam młody? lepiej się z rana czuje??
Kwiatek no własnie a co z paznokciami u dłoni? na serio nie można mieć nawet bezbarwnym z lekkimi refleksami pomalowanych? muszą być czyste? przyznam że nie pamiętam:P
MIMKA ogromne gratulacje przystojniaka:D niech rośnie zdrowo i daje mamie i tacie same powody do dumy
opuchlizna na tym etapie ciąży to już norma, większa czy mniejsza, niepokojąca jest chyba tylko taka jaką miała Gosha nasha
Werka spokojnej wizytynapisz co ciekawego gadała:D
Amy mam nadzieję że nie czekasz w domu, bałabym się po tylu akcjach o malucha, jedź i powodzenia Ci życzę :* ja na porodówkę trafiłam z 2cm rozwarcia przy skurczach regularnych i już mnie nie wypuścili.
tak że mam nadzieję że marzec godnie zamkniesz jako 19 mamusia
a u nas dobrze, wczoraj lenistwo, trochę bóli okresowych a dziś już okej, nawet nic ne zakuło jeszcze:D tak mogę chodzić
nie ma dziś męża, młoda w przedszkolu, tak że dzień mam dla siebie:D będę się lenićAmy_, haneczka, Jaga lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Noc fatalna przez pieprzony wiatr i wielką ulewę po 3.00. Od tej trzeciej to już spalam z przerwami. No i ok 23 mały znowu mi się wkrecał w miednicę- jakby mi dziurę wiercił i mega bolało. Oczywiście po tej akcji znowu bardziej bolą pachwiny.
I ja dziś kończę 38 tydzień, którego się w najkepszym scenariuszu nie spodziewałamNo ale w tym trwającym 39 tygodniu to już mogę urodzić
Amy jedz do szpitala. Nie ma już co czekać.
Jaga współczuję chorego syna.
Anka ciekawe co jutro Ci powie lekarz po ktg.
Gratuluję Fasi i Ance nowych tygodni
Muszę zwlec z łóżka choć moje dziecię jeszcze śpi. To chyba ta zmiana czasu...
Amy_, Justinka, Jaga lubią tę wiadomość
-
Jade. Nie przeszlo. Nie uwierzycie czego zapomnialam.
Recznika.
buahahaha.iwonka1077, natt, Robotka1, Krysti, lysinka, Anka1501, weronika86, KasiaKwiatek, Justinka, Ida, Angela89, shimmer_lip, Aguś86, lena90, Fasia, Militta110816, haneczka, Rudzia, MartaAlvi, Gosha, liwi, Jaga, maggie86, Ewelcia, Ulka84, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Jade. Nie przeszlo. Nie uwierzycie czego zapomnialam.
Recznika.
buahahaha.
hahaha to żeś dowaliła:D a było torbę pakować 2 miesiące temu jak dziewczyny pakowały hurtem? nic byś nie zapomniała
mąż Ci kupi gdzieś na miejscu:D jej ale fajnie:D jesteś moim porodem miesiącamf, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no bo julek chce pokoik
jeszcze bedziesz go musiala sila wykurzac
nie wiem dlaczego ale boje sie tego health visitor...niby nie ma czego ale naslychalam sie dziwnych historii..eee..nie mam sobie nic do zarzucenia wiec bedzie spokomusze tylko meza z wyra zrzucic
najchetniej poszlabym spac..i jeszcze ona ma byc miedzy 9.30 a 11.30 wiec pewnie bede warowac przy drzwiachmoglaby byc o 9.30 to jesczez wrocilabym do lozka
amy chyba sie zebrala bo zamilklaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:49
-
Dzień dobry
W nocy tylko jednogodzinna przerwa w spaniu
Dzisiaj w końcu nie będę sama w domku, mąż wychodzi ze szpitala
Fasia, Aguś gratki 39 tygodniato co wydawało się niewiarygodne
jeszcze 2 dni i kwiecień
Lena gratki pierwszego terminu
Ania mąż trzyma rękę na pulsie, nawet w nocy
Amy mam nadzieję, żeś już w drodze do szpitala. Powodzenia
Jaga no to nieciekawa sytuacja z tymi chorobami u ciebie. Da się to jakoś rozwiązać, czy musisz czekać dłużej z wyjazdem?
lena90, Aguś86, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wyspana super
i słoneczko świeci a pokaze wam co mnie wczoraj spodkalo cos pięknego i to kolo nas
)))
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69d945a118ed.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/accb0feb2913.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03be4822ce73.jpg
Wczoraj z moim R bylismy nad morzem popatrzec i co kolo nas tęcza pięknaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:47
lysinka, Justinka, Robotka1, weronika86, KasiaKwiatek, iwonka1077, Lali, lena90, Fasia, haneczka, MartaAlvi, Gosha, Jaga, maggie86, Ulka84, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:No ale zeby przychodzili przed ciązą dziwne dla mnie tu tak nie ma ani w Irlandi dopiero po przychodzi jak malenstwo się rodzi .Ja tez duzo slyszalam o nich .Najlepiej badzcie usmiechnieci mili bo pojebani tu ludzie są ,czytalam ostatnio historie jednej Polki przykre ale dzieki matce do pl szybko wrocila bo jej dziecko chcieli zabrac skurwysyny juz rodzina byla adopcyjna gotowa musiala uciekac ,byla samotna matka .Ahh trza uwazac na nich .
-
Witam!
Amy trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze
A ja mam 6 dni do terminu... hmmm chciałam rodzić 23.03, później 30.03... a tu lipa cisza, mimo skurczy, bóli, czopu, plamienia itd itpa tak bardzo chciałam w marcu, a tu marne szanse...
Rano mąż przywiózł synka, boshe jak ja się za nim stęskniłampojechał do dziadków w piątek popołudniu, owszem szybko zleciało, ale jakoś smutno bez niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:42