Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti przepiękne widoki, jak z filmów
zazdroszczę że możesz sobie kiedy chcesz wyjechać na taką wycieczkę
pamiętam niezapomniane widoki jak jechałam z Londynu do Alton Towerspiękne:)
laski pytanie z tych głupkowatych:)
ogólnie śluz mam mocno kremowy a wczoraj na papierze pojawił się przeźroczysty między tym kremowym ale bardzo mało, rozciągał się na ok 2 cm. czy mój śluz mógł sobie zmienić konsystencję czy to po prostu jakiś minimalistyczny fragment czopa??
ja zakładam że się śluz zmienił po prostu.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti przepiękne widoki, jak z filmów
zazdroszczę że możesz sobie kiedy chcesz wyjechać na taką wycieczkę
pamiętam niezapomniane widoki jak jechałam z Londynu do Alton Towerspiękne:)
laski pytanie z tych głupkowatych:)
ogólnie śluz mam mocno kremowy a wczoraj na papierze pojawił się przeźroczysty między tym kremowym ale bardzo mało, rozciągał się na ok 2 cm. czy mój śluz mógł sobie zmienić konsystencję czy to po prostu jakiś minimalistyczny fragment czopa??
ja zakładam że się śluz zmienił po prostu.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:
A ja mam 6 dni do porodu... hmmm chciałam rodzić 23.03, później 30.03... a tu lipa cisza, mimo skurczy, bóli, czopu, plamienia itd itpa tak bardzo chciałam w marcu, a tu marne szanse...
Justinko nie wiesz że my to sobie możemy chcieć??
nie ma się co nakręcać bo to działa dokładnie tak samo jak śpiewka lekarzy "urodzi pani w przeciągu MAX 2 tygodni"
kwiecień jest piękny:) będzie dobrze zobaczysz:)
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:moze i tak krytsi ale niestety marginesu tu nie brakuje...lrzez 10 lat nie spotkalam sie zeby ktls sie przypieprzyl bez powodu..pewmie za uszami swoje miala...nigdy nie mialam tu problemow...znam dwa rodzaje polek na emigracji...samotnycb matek..jeden typ..oddana dzieciom, spolecznosciowo zaangazowana, glowa na karku a nawet dwie glowy..ale niestety znam i takie co TATUSIOW sprowadzaja co weekend, dzieci cjodza brudne i nie sa wysylane do szkoly...w wieku 8 lat nadal mie rozumieja angielskiego...niestety jak sie social service przyczepi to juz musi sie cos dziac..wczoraj nawet czytalam artyukul ze szukaja rodzin zastepczycj dla 100 polskich dzieci w wieku od 8 do 12 lat... wszedzie alkoholizm i awantury, agresja...tutaj naprawde musza miec dowody ze dziecku dzieje sie krzywda zeby zareagowali..czasami reaguja nawet za pozno moim zdaniem. sa dwie strony medalu..ja osobiscie nie odczulam nigdy nic zlego od ang sluzb.
-
nick nieaktualnyRobotka ze śluzem nie pomogę. Właściwie nie mam w ogóle.
Co do paznokci to na nogach przecież nawet nie patrzązakładam skarpetki i już. Na dłoniach nie można mieć kolorowych ale o bezbarwnym nic nie mówiły. Ja mam odżywkę tylko, ale pewnie zmyje ją jadąc do szpitala.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Robotka ze śluzem nie pomogę. Właściwie nie mam w ogóle.
Co do paznokci to na nogach przecież nawet nie patrzązakładam skarpetki i już. Na dłoniach nie można mieć kolorowych ale o bezbarwnym nic nie mówiły. Ja mam odżywkę tylko, ale pewnie zmyje ją jadąc do szpitala.
w Twoim szpitalu koleżanka miała takim jasnym mlecznym dłonie i nikt jej złego słowa nie powiedział. Akurat wczoraj z nią o tym rozmawiałam
Edit. A na stopy jutro przychodzi moja pani od stópek i sobie trzasnę jakiś oczojebny kolorekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:13
Robotka1, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Robotka, to chyba sluz, tez tak mam... i tez wszedzie dopatruje sie czopa! A tu dupa blada, pewnie nie bedzie mi go dane zobaczyc wcale...
o taką odpowiedź mi chodziło:)
nie mówię że nie mogę się doczekać porodu bo to by było kłamstwem:)
czuję się dobrze więc spokojnie czekam na swój termin, mimo że lekarz w piątek skutecznie wprowadził mnie w niecierpliwość. Ale już mi przeszło:)
tak nie powiem ale przy wizytach w toalecie sprawdzam papierek za każdym razem:)
choć sądzę że może być jak z córką-odejdzie cały np popołudniu a na noc pojadę
chyba bym się załamała jakby mi odpadał tygodniami po kawałku ;/
KAsiek dzięki, nie no ja tez ładnie spilniczkuję paznokcie i pewnie zmyję całkowicie:)
ale hybrydy sobie zrobię - z becikowegona pewno:D
a wiecie że idealnie ogoliłam bożenę ostatnio:D usiadłam sobie pod prysznicem na takim wbudowanym miejscu gdzie można sobie usiąść, okrakiem i dawaj:D wyszło najlepiej od kilku miesięcy:D
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Amy trzymam kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie!!!
Robotka to mógł być fragment czopa, zwłaszcza, że był e tym śluzie kremowym.
Aguś Fasia gratuluję nowych tygodni
A ja się właśnie zastanawiam, kiedy mnie położna nawiedzi. W sumie to ją bym sobie darowała jej wizytę, bo dla mnie jest ona zupełnie zbędnaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A ja się właśnie zastanawiam, kiedy mnie położna nawiedzi. W sumie to ją bym sobie darowała jej wizytę, bo dla mnie jest ona zupełnie zbędna
przyjdzie pomarudzi i pójdzie:)
-
Robotka1 wrote:chyba się tak nie da co? położna wpada i koniec
przyjdzie pomarudzi i pójdzie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:21
-
Fasia wrote:Amy ja się tak denerwuje Twoim porodem jakbym co najmniej sama rodziła!
Trzymaj się Kochana!sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Amy powodzenia!
Robotka wg mnie to mógł być fragment czopa.
Sylwia ja z polozna jestem umowiona na telefon. Najpierw jej wysle smsa jak urodze i zadzwonie jak wyjde i się umowimy na wizytę. Wolę tak niż z zaskoczenia
Fasia ja caly czas mialam przeczucie, że urodze w marcu. Zostaly mi dwa dniChociaz 1 kwietnia bylby piękny.
Robotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Podzielę się z wami moimi obawami - strasznie się boję, że jak już zaczną nas odwiedzać goście to ktoś mi Ninkę czymś zarazi. Normalnie cały czas o tym myślę
najchętniej już dzisiaj zaszczepiłabym ją na rotawirusy i pneumokoki!!!