Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka to jutro termin?
amy dziewczyny maja racje! jedz..ty juz mialas rozwarcie kochana...najdluzej rozwarcie idzie do 5 cm pozniej leeeeci, wiec przy twoim starcie z 2cm rozwarcia mozesz dojechac NA CZAS jesli ruszysz dupke teraz...powaznie...amy wiadomo jak najdluzej w domciu to idealne rozwiazanie ale wy macie kawalek na dojazd...jak tam korki na te godzine?Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Werka no wlasnie wczoraj mowilam do meza se bylyby niezle jaja jakbym do terminu dobila. Od poczatku mowilam, ze to jest niemożliwe wiec chyba bym nie uwierzyla haha
okaze sie
mi tam jeszcze tydzien styknie. W zasadzie byle do kwietnia haha
Anka tydzien to juz brzmi groznie nhahahadzisiaj mam helath visitor za 2 godziny, ale mi sie ne chceeee
-
no bo julek chce pokoik
jeszcze bedziesz go musiala sila wykurzac
nie wiem dlaczego ale boje sie tego health visitor...niby nie ma czego ale naslychalam sie dziwnych historii..eee..nie mam sobie nic do zarzucenia wiec bedzie spokomusze tylko meza z wyra zrzucic
najchetniej poszlabym spac..i jeszcze ona ma byc miedzy 9.30 a 11.30 wiec pewnie bede warowac przy drzwiachmoglaby byc o 9.30 to jesczez wrocilabym do lozka
amy chyba sie zebrala bo zamilkla -
nick nieaktualnyDzień dobry Brzuchatki!
Ale się dzieje od rana.
Gratuluję kolejnych tygodni...stwierdzę tylko...Fasia a nie mówiłam...
Amy mam nadzieję, że już jesteście w drodze. To co Wera napisała do 5 cm wolniej ale potem leci i boli bardziej więc jedź żebyś już w spokoju w szpitalu była. GO GO MATKA !!!weronika86, Fasia, lena90, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej
witam się jeszcze ze szpitala dzisiaj ciocie trzymajcie bardzo mocno kciuki bo maly ma powtarzane CRP i jak będzie ok to wychodzimy
Przyznał się ze tak się rozkochalam w tym moim maluchu ze szokuśmiecha się juz często miny stroi jest cudowny
Wspolczuje Wam juz tej końcówki ciąży wyczekiwania na skurcze itp trzymam kciuki za szybkie porody.
A wszystkim nowym mamom gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:49
weronika86, KasiaKwiatek, Rudzia, lysinka, Fasia, iwonka1077, Aguś86, lena90, NY, Justinka, Ida, shimmer_lip, haneczka, maggie86, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie w przychodni siedzę...siki w garści i zaraz krew oddaję. GBS pytałam ale wyniki do tygodnia więc jeszcze poczekam bo w czwartek pobrał. Wieczorem ginka w szpitalu, a po drodze idę na pedicure hybrydowy...wytrwa do po porodzie.
I jeszcze mnie zaraz czeka wizyta z psem u weta...3 kkleszcze z niego zdjelam wczorajosowialy, nie chce jeść , słabo pije, boję się, że babeszjoza...