Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Podzielę się z wami moimi obawami - strasznie się boję, że jak już zaczną nas odwiedzać goście to ktoś mi Ninkę czymś zarazi. Normalnie cały czas o tym myślę
najchętniej już dzisiaj zaszczepiłabym ją na rotawirusy i pneumokoki!!!
Podzielam Twoje obawy. Nawet nie jeśli chodzi o rota czy pneumo, ale zwykle przeziebienie u takiego malca moze już nieźle narobić szkody. -
Aguś86 wrote:Podzielam Twoje obawy. Nawet nie jeśli chodzi o rota czy pneumo, ale zwykle przeziebienie u takiego malca moze już nieźle narobić szkody.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:37
-
sylvia007 wrote:Podzielę się z wami moimi obawami - strasznie się boję, że jak już zaczną nas odwiedzać goście to ktoś mi Ninkę czymś zarazi. Normalnie cały czas o tym myślę
najchętniej już dzisiaj zaszczepiłabym ją na rotawirusy i pneumokoki!!!
Ida, sylvia007, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ja to taka sierota jestem,getrow ciazowych nie mogę znaleść, Nio wcięło normalnie, jak jem to wsio mi z rąk leci aż strach się czegoś dotykać normalnie,o myśleniu jakimś logicznym nie wspomnę,
Mieliśmy dziś składać łóżeczko to mąż mówi że on zdąży jak w szpitalu będę no masakra jakaś -
Hejo
Gratuluje nowych tygodni laski.
Amy nie mogę uwierzyć, ze nasz legendarny Olek pojawi się na czerwonym dywanieTrzymam kciuki za szybciutki poród. Nie udalo się doczekać 5.04:)
Lecę na zakupy.
Znów wróciły bóle chyba żeby mnie powkurzacKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem, wiem że my to możemy sobie chcieć hehe
Ja jestem z marca więc po cichutku liczyłam że Mała też, no ale nic trudno, kwiecień też jest okbyleby zdrowa była, bo jakoś bardzo boje się że coś będzie nie tak, że będą komplikacje itp nie wiem dlaczego
-
Justinka będzie dobrze nie wkrecaj sobie, to chyba taki czas, moj sporych rozmiarkow mniej się rusza teraz i też sobie wymyślam, ale trzeba być dobrej mysli
urodzimy zdrowe dzieiaczki :)o toć ty w ciązy
Mary suwaczek zmien bo toć ty w ciązy jesteś ......Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:58
Justinka lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziś jest fajna data 30.03.2015
Tak samo jak 04.04.2015 czy też 05.04.2015
Ja się śmieje że skoro ja jestem z pierwszego dnia wiosny, to córa będzie z prima aprilisFasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Amy powodzenia!! Trzymam mocno kciuki i czekam na relację live z porodówki
Gratuluję nowych tygodni DziołszkiCo raz bliżej godziny "0".
Ja też się boję że ktoś mi małą zaraziAle tak jak Robotka, zamierzam każdego przepytywać czy aby na pewno jest zdrowy, bez krępacji, w końcu to moje dziecko
Tak a propos odwiedzin to mam straszne obawy jak to bedzie wyglądać. Mój dziadek uwielbia do nas przyjeżdżać i jest średnio raz w tygodniu... wpada co prawda na jakieś pół godzinki-godzinkę no ale i tak "muszę" mieć wtedy ogarnięty dom itp... Boje sie ze jak mała się urodzi to wiecznie ktoś będzie przyłaził, a tego bardzoooo nie chce, przynajmniej na początku. Najchętniej bym powiedziała, że nie ma odwiedzin przez 2 tygodnie, ale to by chyba nie przeszło i czuję, że rodzina miałaby nam to za złe... No cóż, mam nadzieję, że podarują mi chodziaż tydzień świetego spokoju na dojście do siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:04
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Nie wymyślajcie kobietki z tymi datami, każda bedzie najpiękniejsza i wyjątkowa jesli okaże sie ze w owy dzien przyszło wasze nalenstwo na świat
Ida, Fasia, Justinka, Robotka1, KasiaKwiatek, maggie86, weronika86, natt, lysinka, haneczka, Nadzieja84, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość