Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyProjector kupilam Ignaśiowi żabke
na poleczke dam kolo lozeczka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb25a99cc835.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ef3d2e1d165.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a47f69c85219.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a3d7291256f.jpg
W lazience robilam foty ale zrobie jeszcze w nocy w pokojuna suficie gwiazdki i księzyce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 18:45
weronika86, maggie86, haneczka, mantissa, Lwica, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja się właśnie zastanawiam nad tym, jak będę musiała karmić w plenerze, albo w miejscu publicznym, jak to zrobię? Nie mam pomysłu. Niby można zasłonić się chustą, ale najpierw trzeba wyciągnąć cycka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 18:50
weronika86, maggie86, maggie86, Gosha, Ida, Robotka1, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti super projektor, tez o czyms takim myslalam ale to na pozniej, kolo 6 miesiecy dooiero...
a o chuscie do karmienia tez myslalam..ja tam sie nie wstydze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy się namęczy biedna
A ze mnie się leje jak z wiadra, coraz mniej mlecznie, coraz bardziej przezroczyście, ale to chyba nie wodyA z resztą mogłyby chlusnąć raz a porządnie.
Mąż skręca szafę na przedpokoju,doczekałam sięJuż nic miłego mnie więcej nie czeka, można rodzić
No chyba, że słodkości na święta. Po porodzie zakazane.
A pytałyście się co na święta robimy. My z mężem jesteśmy na śniadanie zaproszeni do siostry i do teściów, więc nic szykować nie muszę, tym bardziej, że mam L4Ale w środę będę z teściową piekła babeczki z kremem. Coś wspaniałego. Krucha babeczka na dnie, w środku przesłodki krem mleczno-maślany i na wierzchu przykryte cienką warstwą ciasta i tak pieczone. Uwielbiam je
Będę lepić, chociaż ledwo palce zginam.
natt lubi tę wiadomość
-
Hej ja po wizycie, nic sie nie zapowiada żebym rodziła, Lilka waży....3700g! Ale główka średniej wielkości wiec to jakieś pocieszenie;) kość udowa długa;) mam piękne zdj twarzy
taka moja kluseczka cała na tatę
natt, Justinka, weronika86, sylvia007, Robotka1, haneczka, Fasia, Krysti, lysinka, Murraya, Militta110816, MartaAlvi, mantissa, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Krysti - a jak sytuacja z pożarem?? dym też już wywietrzony??
Weronika, jakbym miała normalny rozmiar biustu, to może bym się nie wstydziła, ale mój mikro jakoś mnie dołuje... -
ny wrzucisz fociaka?
kurka amy wspolczune kochanie! urodzilanym za ciebie gdybym moglaoj biedulka....
mf u mnie tez z nastrojami ciezko..od placzu po smiech...widac ze porod bliiisko! ja mam 9 dni do terminu...stasia urodzilam 5 dni po terminie ale nadal sie liczylo ze w 40tc...niby dzieci rodza sie podobnie choc widze po naszym forum ze niekoniecznie -
Wrrrrrrrr ale się wkurzyłam... jakoś niedawno tu pisałam o tym że chrzciny chce robić 10.05... w sumie bardziej chciałam 3.05 bo wtedy są w parafii chrzty, no ale bratowa nie może... no to ok załatwimy na 10.05 a dziś gadam ze szwagierką, a ona że wtedy nie może, w ogóle w maju jej nie pasuje, a najlepiej żeby jakoś w sierpniu robić... GRRR
ja na to że po 1. chciałam jak będzie mała miała miesiąc dwa, a po 2. początkiem czerwca jedziemy nad morze i chciałabym żeby było po chrzcinach... po za tym kurcze nikt mi nie będzie dyktował terminów i chyba jak się wkurzę to powiem że są 3.05 i trudno jak ktoś nie może... akurat żadna z nich chrzestną nie będzie, więc luz...
Też szwagierka wspomniała że fajnie jakbyśmy do teściów pojechali 16-17.05 bo ona wtedy będzie phhhhhii co jeszcze... [ona teraz mieszka pod granicą niemiecką więc tylko bywa na święta... ostatnio była w grudniu, teraz będzie dopiero w maju... ] -
nick nieaktualnymf wrote:kurde Krysti - od czego to się zajęło?? niedopałek jakiś, czy jak?
mial w aucie tylkoto zurzul na babki auto .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:11
-
jeju Amy ....
ale jak to nie ma rozwarcia jak czytałam na forum ktoś mówił że ma 3cm?!
ciekawe czy skurcze wyciszyli i co to w ogóle za skurcze....
pewnie jest już tak zdołowana że tu do nas nie zaglądnie, i nie dziwię się, sama bym chyba do faktycznego porodu już się na forum nie udzieliła....
masz ci los....
w takich właśnie chwilach cieszę się że nic mi nie dolega specjalnego.
tzn dolega mi chyba wszystko adekwatnie do tygodnia ciąży ale nie unoszę tego do rangi zamartwiania się i problemu;)
a ja zrobiłam z córką dziś blok czekoladowy z herbatnikami:) na mleku w proszku:D smaki dzieciństwa mojego:)
dupa mi strzeli pewnie niebawem ale co mi tam, po porodzie się skończy.
NY gratuluję wizyty:)
moja w piątek ważyła 3400 i lekarz powiedział że mniej więcej tyle też będzie ważyć do porodu, dzieci kilka dni przed terminem już podobno tak nie rosną
niech wazy ile chce, byle zdrowa wyszła:)
Justinka dziewczyny dobrze radzą, rób kiedy Tobie pasuje.
ja czekałam przy starszej córce aż szwagierka z zagranicy wróci ale mi było obojętne kiedy ochrzczę.
teraz chcę tak jak Ty, szybko, żeby dziecko było jeszcze malutkie, dużo spało i było grzeczne w miarępamiętam ile się nalatałam przy 3 miesięcznym dziecku.
u mnie problem z głowy bo prawie na 100% będę mieć tylko siostrę za chrzestnąi mam w dupie co sobie reszta pomyśli:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:14
sylvia007, Anka1501, Murraya, NY, MartaAlvi, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja jak poszłam spac po południu to wam powiem co mi się śniło.
tylko to będzie hard.
naczytałam się tu na forum o tych spaczeniach odnośnie rodzin na wyspach i o tych kontrolach no i śni mi się tak....
trzy kobiety leżą nagie rodzące na trakcie porodowym....ze skurczami....a za kratką stoją faceci którzy płacą za przyjemność właśnie z taka rodzącą kobietą!!!
i nie ma zmiłuj, tra było brać kasę i działać bo położne zmuszały i mówiły że to taka norma-taki towar niespotykany....boshhh myślałam że umrę jak się przebudziłam:P
czy to może oznaczać że mi bije z okazji braku sexu?haneczka, Murraya, sylvia007, liwi, Krysti lubią tę wiadomość