Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka mój mówi ze ja śnie (i myślę) albo o seksie albo o porodzie... To u Ciebie jest dopiero jazda :P

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee to oznacza, że jesteś w ciąży :D Ja non stop mam sny erotyczne w rozmaitych konfiguracjach, a z mężem dalej się kochamy, więc na brak seksu nie narzekam. :)
    Na początku mnie zawstydzały, potem przywykłam, a teraz to nawet mam frajdę z nich :D

Anka1501, Robotka1 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahahahahaha Robotka padłam!! Co Ci się w tej głowie uroiło to ja nie wiem :D hahahaa leże i kwicze normalnie :D
    Brak seksu to samo zło :P Mi też się śni na okrągło ostatnio coś, ale nie tak hardcorowo jak tobie :P

haneczka, Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się seks ciągle śni, nie widzę problemu :P no tylko ten, że będę się bzykac dopiero po połogu :P

haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale wy przecież jeszcze się bzykać możecie! To co was powstrzymuje???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę mężowi kanapki robić i włączę jakiś film. Trzymajta się. Dobrej nocki :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia ja juz nie mogę :(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Sylvia ja juz nie mogę :(
    No tak Ania Ty że swoim rozwarciem to lepiej nie :-( ale reszta niech jeszcze korzysta :-) ją przez to, że bez nacinania urodziłam to czuję, że już bym mogła ;-)

Anka1501 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestesmy od wczoraj w domu. Opis porodu zrobię na dniach :) i zdjęcie małej też wstawie wkrótce. Za chwile bierzemy się za kąpiel małej, już jestem cala mokra na sama mysl o kapieli ;) Generalnie dzis Alicja cala noc przeplakala, tzn. chciala jesc i cala noc spedzilysmy przy cycu, spie bardzo malo, bo ze wzgledu na to, ze jest kruszynka musze pilnowac zeby karmic ja co 2 h, a sama sie nie budzi czesto na karmienie... No, ale dzis troche odpuszcze chyba w nocy i jak sie nie bedzie budzila co 2 h, to ja ja bede wybudzala co 2,5 h-3 h na karmienie, bo fizycznie nie daje rady po prostu. Mój poród był naprawdę długi i teraz nie mam siły jakos wchodzic na forum, ucze sie organizowac czas z małą i staram się jako tako funkcjonować. Ze szpitala wyszlysmy z waga 2480 i mam nadzieje,ze bedzie juz tylko przybierala, bo je wg mnie ladnie juz :)
    Która teraz rodzi? ;) Gratulacje dla nowych mam!

NY, Aguś86, Lali, Ida, mf, Nadzieja84, Robotka1, nick nieaktualny, Justinka, weronika86, nick nieaktualny, liwi, nick nieaktualny, aisa, Agusiek89, Murraya, nick nieaktualny, haneczka lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    No tak Ania Ty że swoim rozwarciem to lepiej nie :-( ale reszta niech jeszcze korzysta :-) ją przez to, że bez nacinania urodziłam to czuję, że już bym mogła ;-)

Ja nawet pomacac nie mogę bo mojego nie ma ;( ale jeszcze parę tygodni ;)

sylvia007, Robotka1 lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy współczuję strasznie, rozumiem frustrację

Robotka hahaha ale masz wymyślne sny :D :D :D

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy mogę z nią wyjść na pierwszy spacer? I mam problem z tym, ze nie wiem czy jej zimno czy cieplo, bo w domu mamy 24-26 stopni, wiec cieplo, a ona ma bardzo czesto zimne stopki i dlonie, ale kark zawsze cieply i cialko. Chyba taki jej urok ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta mi się wydaje, że masz za ciepło. Dotknij karczku to będziesz wiedziała czy jest ok

Przegrzanie tez nie jest wskazane bo dziecko się meczy i szybciej traci wodę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 u nas ciezko z ustawieniem tej temperatury, jak nie bylo malej tez taka byla wlasnie tylko ze wtedy sie wietrzylo ciagle

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta najważniejsze, że już w domku jesteście :-) musicie się teraz z Mała poznać siebie nawzajem i będzie super!!!
    A powiem wam, że stwierdzam, że z drugim dzieckiem jest o niebo łatwiej :-)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta super, że już w domku :)
    Robotka hardcore z Ciebie ;)
    Sylwia ja niby mogę się seksić a mąż nie chce i doopa :P
    Chyba polożę się dziś wcześniej spać, bo wczorajsza noc była kiepska...
    Dobranoc :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi jest ciezko, ale dobrze sobie radze, dzis bylysmy same od rana do 16, bo maz musial do pracy jechac... Generalnie ona je,spi,robi kupe :P i tak ciagle i na tym polega opieka nad nia glownie :)

mf, sylvia007, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta no to nie wiem ale na pewno jest za wysoka. Nie da się jej jakoś zmniejszyć chociaż do 23?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede wdzieczna za rady dotyczace spaceru , werandowania- jak to ugryzc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka no wlasnie ciezkawo, a w ciagu dnia od slonca to juz w ogole jest cieplo w salonie, ale zawsze tak bylo

‹‹ ‹ 3944 3945 3946 3947 3948 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ