Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nieee to oznacza, że jesteś w ciąży
Ja non stop mam sny erotyczne w rozmaitych konfiguracjach, a z mężem dalej się kochamy, więc na brak seksu nie narzekam.
Na początku mnie zawstydzały, potem przywykłam, a teraz to nawet mam frajdę z nichAnka1501, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Hahahahahahahahaha Robotka padłam!! Co Ci się w tej głowie uroiło to ja nie wiem
hahahaa leże i kwicze normalnie
Brak seksu to samo złoMi też się śni na okrągło ostatnio coś, ale nie tak hardcorowo jak tobie
haneczka, Robotka1, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylvia ja juz nie mogę
ale reszta niech jeszcze korzysta
ją przez to, że bez nacinania urodziłam to czuję, że już bym mogła
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, jestesmy od wczoraj w domu. Opis porodu zrobię na dniach
i zdjęcie małej też wstawie wkrótce. Za chwile bierzemy się za kąpiel małej, już jestem cala mokra na sama mysl o kapieli
Generalnie dzis Alicja cala noc przeplakala, tzn. chciala jesc i cala noc spedzilysmy przy cycu, spie bardzo malo, bo ze wzgledu na to, ze jest kruszynka musze pilnowac zeby karmic ja co 2 h, a sama sie nie budzi czesto na karmienie... No, ale dzis troche odpuszcze chyba w nocy i jak sie nie bedzie budzila co 2 h, to ja ja bede wybudzala co 2,5 h-3 h na karmienie, bo fizycznie nie daje rady po prostu. Mój poród był naprawdę długi i teraz nie mam siły jakos wchodzic na forum, ucze sie organizowac czas z małą i staram się jako tako funkcjonować. Ze szpitala wyszlysmy z waga 2480 i mam nadzieje,ze bedzie juz tylko przybierala, bo je wg mnie ladnie juz
Która teraz rodzi?Gratulacje dla nowych mam!
NY, Aguś86, Lali, Ida, mf, Nadzieja84, Robotka1, maggie86, Justinka, weronika86, Angela89, liwi, KasiaKwiatek, aisa, Agusiek89, Murraya, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:No tak Ania Ty że swoim rozwarciem to lepiej nie
ale reszta niech jeszcze korzysta
ją przez to, że bez nacinania urodziłam to czuję, że już bym mogła
Ja nawet pomacac nie mogę bo mojego nie ma ;( ale jeszcze parę tygodni
sylvia007, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta najważniejsze, że już w domku jesteście
musicie się teraz z Mała poznać siebie nawzajem i będzie super!!!
A powiem wam, że stwierdzam, że z drugim dzieckiem jest o niebo łatwiejRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mi jest ciezko, ale dobrze sobie radze, dzis bylysmy same od rana do 16, bo maz musial do pracy jechac... Generalnie ona je,spi,robi kupe
i tak ciagle i na tym polega opieka nad nia glownie
mf, sylvia007, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny