Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Murraya wrote:Werka, kuźwa może wkońcu nas kolejka dopadnie!
Nie wiem jak Ty, ale ja o tym marzę!!na podpisanie umowy...chuj pojde i tak
hehhe
KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Brzydka pogoda, zimno to i szpitale w domuMoja dwa tygodnie temu męczyla się tydzień z przeziębieniem, ale odpukac przeszło jakoś na domowej kuracji. Aktualnie wizyta w poradni to tylko jak juz jest zle, bo dzieci mogą podlapac cos o wiele gorszego niż to z czym przyszły...
Życzę Wam dziewczyny, żeby dzieciaki szybko wyzdrowiały!
Kasia gratuluje szyjkiDzisiaj pyknie 4000 to spokojnie mozesz rodzic
Murraya może u Ciebie coś się kroi
Ja mam takie momenty, że czuję, że coś tam się może zacząć, ale zawsze póki co przechodziło. Czasem może być jak poprzednio. Nagle niespodziewanie odejdą wody i wtedy trzeba będzie jechać
Miłego dniaIdę dalej spać
-
KasiaKwiatek wrote:Wera mam beagla...wieczne dziecko i przyjaciel wszystkich
beagle sa super do dzeci nie? ja sie boje co bedzie z naszym brutalkkiem..menda ma juz 3 lata i 4 miesiace a zachowuje sie jak szczenie..do kotkow np jest mega opiekunczy jak suka i mega delikatny..az dziw na takiego 36kg borsuka...ale z dzieckiem wole uwazac jednak...jednak pies to pies
i na dodatek wiecznie podniecony
-
KasiaKwiatek wrote:Moje...duże panny
11 i 16 lat
takie sprawy to wychowanie...jesli sie wszystko tlumaczy mlodziezy, wypadkow nie maKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój do dzieci super, cały czas chętny do zabawy, zero agresji. Mogą z nim wszystko, zresztą koty też...pies ewidentnie na dole drabinki w naszej sforze
ale uważać trzeba bo swoje waży i choćby masą niechcący mógłby przycisnąć
weronika86 lubi tę wiadomość
-
aaaaa i wczoraj moj zagladnal przez ramie jak sie zalilam robotce ze moj anyseksowy jak i jej facet....a on na to ::: eeee jak cie przetrzepie za 300f...what da fak?!!!! dlaczego? bo na projektor potzrebuje na nowy domek...menda wie ze mam odlozona kaske
hehhe
u nas kazdy na odlozenie dostaje to samo..ale moj z malym rozpierdzielaja kase na gry na ps4 a ze 60f kazda wiec nie maja nic..mi sie uzbierala niezla sumka
odpowiedz :eeeeeeeeeeeeeeeeeeee w sumie to mi sie juz nawet odechcialo.....heheheheFasia, KasiaKwiatek, Murraya, mf, Lali, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Mój do dzieci super, cały czas chętny do zabawy, zero agresji. Mogą z nim wszystko, zresztą koty też...pies ewidentnie na dole drabinki w naszej sforze
ale uważać trzeba bo swoje waży i choćby masą niechcący mógłby przycisnąć
no ale mam nadzieje ze z noworodkiem sie tak nie bedzie chcial bawicKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Werka mysle, ze suwaczki to wina strony z ktorej one sa a nie belly. Cos na tamtych stronach jusi byc nie tak..