Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
v
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:31
mf, KasiaKwiatek, liwi, CzaryMary, malinka1984, Anka1501, Aguś86, Justinka, Militta110816, Gosha, Krysti, Fasia, Lali, Eweliśka, lysinka, haneczka, weronika86, maggie86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka jedz uspokoisz się. Niunia pewnie śpi i miejsca ma mało ale jak się denerwujesz to ip i nawet nie ma co gadać.
Noooo Murrraaaaayyyyaadajesz, dajesz
Moja młoda znowu miała rzyganko...tempki nie ma ale boli ją głową, plecy...no coś się rozwija...Obym ja nie złapała..
Ps też wstawiłam suwaczek zw strony Malinki i działa. Starego jeszcze nie wyrzucam...jakoś mi szkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 09:16
Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Wczoraj 30 marca o godzinie 13.10 przywitaliśmy na świecie Łucję. Mała urodziła się przez cc, gdyż była kilka razy owinięta pępowiną. Waży 3580 gram i mierzy 58cm.Anka1501, Rudzia, Murraya, Agusiek89, KasiaKwiatek, CzaryMary, liwi, Justinka, Militta110816, Jaga, Ewelcia, Ulka84, Gosha, haneczka, sylvia007, iwonka1077, Krysti, Aguś86, Fasia, Lali, Eweliśka, MartaAlvi, mf, lysinka, weronika86, mila79, ustronianka24, Angela89, Ida, maggie86, Nadzieja84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A witam się i ja
gratuluję kolejnych tygodni i wysiedzianych pisanek
Powodzenia wizytującym.
U nas wiele się nie zmieniło, pojedyncze skurczaki. Ale wczoraj straszni bolało mnie w krzyżu. Takie uczucie jakby ktoś gorącą wodą polewał plus uczucie jak na okres. W związku z tym cały czas na baczności a dziś akurat wszyscy się gdzieś powybierali i w razie czego mama ma przyjechać 20 km a mąż na rano pracuje. Ciekawa jestem czy mój lekarz miał racje i młoda weźmie przykład ze starszej siostry i urodzi się..... JUTRO?!(lekarz w środę na wizycie "wróżył" -śmieję się z tego strasznie bo przecież skąd może wiedzieć
ale plus statystyka - pierwsza córa urodziła się 17 dni przed terminem czyli wszystko wypada na jutro
)
Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
Witam kobitki!
Auto - gratuluję! Dobrze że na czas udało się wykryć owinięcie pępowiną, ja jakoś strasznie się tego boję
Robotka - jedz! i daj koniecznie znać co i jak, wierze że z małą jest wszystko ok! Ja od paru dni codziennie mam stresa, ponieważ przez noc praktycznie się nie rusza jak również ranoa jak już się ruszy to ledwo co
za to daje popis wieczorem, śmieje się że nadrabia wszystko... ale też przelatuje mi myśl że coś jest nie tak i jak nie udałoby mi się jej po dłuższym czasie ruszyć też pędziłabym na IP
Murray - może jeszcze się rozkręcispokojnie
Kwiatek - nono a może już jest 20 dzieciątko, ale mama nie zdążyła się pochwalić
Oj biedne te Wasze dzieciaczki z tymi gorączkami, wymiotamioby szybko się wykurowały no i żebyście nic nie złapały..
Ja tak bardzo chciałam marcowe, ale szans już co raz mniejech uparte te moje dzieciaczki, albo takie dokładne i do terminu muszą wysiedzieć hehe
Ja dziś w południe mam jazdę do Zusu i do przedszkola - ostatni dzień na zawiezienie wniosku o przyjęcie synka... najlepsze jest to że prawie wszyscy, a głównie szwagierka - zabraniają mi tej jazdy autem... żeby się to jakąś tragedią nie skończyło, gdyby mnie jakiś skurcz złapał czy cuś... a mój mąż hmm dla niego to normalne że jadę i nawet nie zaproponował że on to załatwi, a spokojnie by mógł ech a nie powiem lekkiego stresika mam... ale wierze że spokojnie objadę bez większych akcji
No i przy takich samotnych wypadach też mam obawy co do odejścia wódMurraya, Auro lubią tę wiadomość